*Nettavisen* Sportspill.

USA skal ta VM-gull

Superstjerne Alex Morgan jubler etter sin 2-1 scoring mot England i semifinalen. I kveld er det VM-finale mellom USA og Nederland Foto: Alessandra Tarantino (AP)

USA er store favoritter i dagens VM-finale mot Nederland.

07.07.19 07:59

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Fredrikstad skal tilbake på topp
Oddssingel fotball-VM: USA skal ta VM-gull
Oddssingel Copa America: Stjernespekkede Brasil tar finalen
V75 Jarlsberg: Supersøndag på Jarlsberg med internasjonal V75
V64 Gøteborg: Gnistrende V64-galopp i Gøteborg
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Søndagens langoddsprogram kan by på hele tre finaler. Det er finale i fotball-VM for kvinner, det er finale i Copa America og det er finale i Gold Cup. I tillegg spilles det en rekke kamper i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen her hjemme. I Sverige er det to kamper i Allsvenskan. Forøvrig er det en rekke tennisdueller fra Wimbledon, samt fra andre etappe i Tour de France.

NB! Onsdag er det ca 28 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

USA - Nederland pause/fulltid H/H - 2,00 (spillestopp kl 16.55)

VM-finale for kvinner. USA har stort sett imponert i hver eneste kamp i dette VM og tok en fullt fortjent 2-1 seier mot England i semfinalen. Den regjerende verdensmesteren har det meste og er stor favoritt til å ta hjem nok et VM-gull. Bortsett fra i åttedelsfinalen mot Spania, så har USA ledet til pause i samtlige andre kamper i dette VM. Superstjernen Megan Rapinoe var ute med skade i semifinalen, det er uvisst om hun starter kveldens finale.

Nederland har fortsatt tilgode å overbevise, men de vant fortjent sin semifinale mot Sverige etter ekstraomganger. Den regjerende europamesteren har ikke imponert på samme måten som de gjorde under EM på hjemmebane for to år siden. Men samtidig har de vunnet alle sine kamper i dette VM og spiller sin første VM-finale noensinne.

USA er satt til skyhøy favoritt i finalen og det presset håndterer nok de bedre enn de fleste. 1,39 på hjemmeseier er dog ikke mye å rope hurra for. Pause/fulltid H/H er mer spennende og 2,00 i odds på det spillobjekter er godkjent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag