Nøtterøy har rustet opp foran denne sesongen. Målsettingen er opprykk til Rema 1000-ligaen. Se alle kampene fra Rema 1000-ligaene i håndball her!

Sandnes HK - Nøtterøy 1,85 - 7,50 - 2,10 B (spillestopp kl. 1755)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

1. divisjon menn, håndball. Robert Hedin, som hadde Norges herrelandslag i seks år før Christian Berge overtok, er ny trener i Nøtterøy Håndball Elite denne sesongen Den tidligere norske landslagssjefen har skrevet en femårsavtale med den hardtsatsende vestfoldklubben.

196 landskamper for Sverige

Det er ingen hvem som helst Nøtterøy har signert. Svensken har spilt håndball på toppnivå i Sverige, Sveits, Spania, Tyskland og Norge og har 196 landskamper for Sverige med hele 325 mål i det svenske landslagets storhetsperiode på 1990-tallet. Nå skal Hedin trene 1 divisjonsklubben Nøtterøy.

Trykk på denne lenken for å se Sandnes - Nøtterøy direkte fra klokken 18.00

Laget endte på fjerdeplass i 1. divisjon sist sesong, men målet er å få laget fra 1.-divisjon til eliteserien så fort som mulig. Klubben var sist gang i eliteserien for tre år siden.

Hedin er i dag også landslagsjef for herrene i USA, noe svensken skal fortsette med. Han har vært sportslig leder og trener for Fold-St. Hallvard de siste årene. Det endte med nedrykk i 2019/20-sesongen.

Debuterte med seier

Søndag spilte Nøtterøy første kampen med ny trener på sidelinjen, og Hedin fikk en god start. Nøtterøy slo Vikhammer HK 32-26 hjemme. Den tidligere Runar-spilleren Kennie Boysen er en av nøkkelspillerne i Nøtterøy-laget. Dansken scoret åtte mål i serieåpningen.

Trykk på denne lenken for å se Sandnes - Nøtterøy direkte fra klokken 18.00

Vestfoldingene har også lokket den islandske landslagsspilleren Ørn Vesteinsson Østenberg til Færder kommune. Han har har spilt U18-EM og VM både for U19- og U21-landslaget, men har spilt største delen av sin håndballkarriere i Sverige.

Sandnes balanserte på nedrykksstreken sist sesong. Fra 12. mars ble alle gjenstående kamper i 1. divisjon for kvinner og menn avlyst. Det var antakeligvis rogalendingene glad for.

Sandnes avsluttet sist sesong med å vinne de fire siste hjemmekampene, og denne eprioden slo de Nøtterøy 29-24. På bortebane tapte rogalendingene 24-34. Det virker som vestfoldingene er betydelig forsterket før denne sesongen. Dersom Nøtterøy har tenkt å rykke opp, så må kamper som denne vinnes. Oddsen på borteseier er 2,10. Det er ok. Se Sandnes - Nøtterøy direkte fra klokken 18.00

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset