Fiorentinas slovenske midtbanespiller Josip Ilicic var en slagen mann etter cuptapet mot Napoli.
Fiorentinas slovenske midtbanespiller Josip Ilicic var en slagen mann etter cuptapet mot Napoli. Foto: Filippo Monteforte (Afp)

Ustabile Fiorentina har fått svi

Fiorentina gikk på en smell i helgens cupfinale, og er blant ligaens mest ustabile lag. I dag får de besøk av et desperat bortelag.

Kommersielt

De fleste største ligaene har pause på tirsdagens langoddsprogram, men vi finner noen godbiter fra Italia og England. Blant annet skal United ut i ny hjemmekamp mot Hull City.

Dagens spill
Angers - Nimes, H 2,15

Ligue 2 nærmer seg slutten, og dagens runde er den tredje siste av årets sesong.

Angers har hatt en godkjent sesong, men skulle nok ønske de hang med lenger i kampen om opprykk til Ligue 1. En veldig svak periode på slutten av sesongen har sørget for at de ikke rykker opp.

Har kunnet vunnet en kamp de siste ti, og er ustabile på hjemmebane med 7-7-3. Likevel har de vist en viss fremgang de siste fire kampene, og er nok sultne på å vise hva de virkelig er gode for.

Nimes er nede i sumpen og er et av tre lag på 36 poeng. Det er uhyre jevnt, og fire lag kjemper for å unngå de to siste nedrykksplassene.

Dagens gjester har faktisk ganske lik formkurve som deres vertskap, men har til gjengjeld en seier mer på den nevnte tikampersperioden.

Det er ikke flust av tilbud på dagens marked, men dette objektet fra Ligue 2 utmerker seg som dagens beste. Angers er bedre enn det de har vist den siste tiden, og 2,15 er godkjent odds på at de karrer til seg tre poeng på tampen av sesongen.

Her kan du levere Dagens spill:


Dagens langskudd
Fiorentina - Sassuolo, B 4,80

Det ble en stor nedtur for de fiolette i helgen, men det var lenge en vid åpen kamp. Til slutt ble det en slurvete åpning som ødela mulighetene for cupgull denne sesongen.

Nå er det tilbake til hverdagen for Vicenzo Montellas menn, og med seier i dag bekrefter de at det er Fiorentina som kaprer fjerdeplassen og direkte kvalifisering til neste års Europa League.

Giuseppe Rossi fikk en etterlengtet retur til fotballbanen forrige helg mot Napoli. På skadelisten finnes enda Mario Gomez, Neto og Rebic.

Sassuolo kjemper med nebb og klør i bunnen av Serie A, og med syv poeng på de fire siste har håpet om fornyet kontrakt på nytt blitt tent. Forrige mandag tok de også ledelsen hjemme mot Juventus, men seriemesterne ble for sterke.

Kampen i dag er kritisk fordi lagene bak har begynt å mobilisere. Catania vant 4-1 forrige runde, og Sassuolo burde svare for å vise at de er klare for fornyet kontrakt. Kun Alexe er skadet for dagens gjester.

Fiorentina er langt nede etter cuptapet og har ikke spesielt mye å spille for. Fjerdeplassen er langt på vei sikret. Sassuolo har funnet en god form, men vet de er avhengige av poeng her for å overleve. Hjemmelaget er blant seriens mest ustabile, og 4,80 i odds på borteseier virker veldig gunstig.

Her kan du levere Dagens langskudd:sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus