Foto: Pa Photos/Scanpix

Ustoppelige Tettey

Med Tettey på midtbanen spiller Norwich som et topplag.

Kommersielt

Sportspills meny søndag
Oddstips 1: Full tillit til Tettey
Oddstips 2: Frisk Asker tar det
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Premier League: Skaderapport

Premier League: Helgens runde

Langoddsen byr på det meste som skjer innen toppfotball og ishockey i Europa i dag. Vi finner også vintersport.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Dansk Superliga
172. Midtjylland - Silkeborg B 3,00

Midtjylland røk ut av cupen mot Randers torsdag, som vi tipset om, og i kveld ser det om mulig enda verre ut med skader, sykdom og suspensjoner i laget. Det er snakk om opptil åtte mann på sidelinjen. Formen har vært laber lenge, de står med 1-5-4 på de ti siste rundene. Silkeborg er blant de svakeste lagene, men de stjal alle poengene mot Sønderjyske i sin forrige bortekamp og har tross alt 3-1-5 på bortebane. Her lukter vi overraskelsen og 3,00 for borteseier er et fint langskudd. Kampen starter klokken 14.00.

Italiensk Serie A
184. Siena - Roma H 3,30

Siena har 3-3-1 på eget gress og de har slått Genoa og Pescara 1-0 her i de to siste. Formen er god. På andre banehalvdel står variable Roma, som riktignok har holdt buret rent og slått Torino 2-0 og Pescara 1-0 i sine to siste, men man vet aldri med Roma. De har tapt tre av de fire siste på dagens bane, og 1,85-favoritter kan vi ikke skjønne at de skal være. Da snur vi heller rundt på det og setter en innsats på hjemmeseier til flotte 3,30. Dette kan Siena godt vinne.

Dagens avslag
GET-Ligaen
204. Vålerenga IF - Tønsberg Vikings (0-1) H 1,25

Oddsen blir så lav, så alt for lav, når det er topp mot bunn i GET-Ligaen. VIF valser over de fleste for tiden, men forskjellen på lagene er ikke så stor at vi skal se 1,25 på hjemmeseier med to mål eller mer. Vi fikk lignende odds på Sparta Sarpsborg da de hadde Tønsberg på besøk. Matchen endte 5-5. VIF og Tønsberg har møttes to ganger tidligere denne sesongen, med 4-3 og 4-2 til VIF som resultat. Den eneste hjemmekampen VIF har tapt etter tre perioder denne sesongen, var da de var enorme favoritter mot Rosenborg. Det er så surt å brenne seg på disse lavoddserne, og denne lar vi lett passere.

Dagens spill
Vi starter dagen med et singelspill på Norwich, før vi ser på Frisk Askers hjemmematch i GET-Ligaen og en tysk godbit.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Premier League
194. Norwich City - Sunderland

Premier League. Norwich gikk av banen ubeseirede for syvende gang på rad da de spilte 1-1 i Southampton i midtukerunden. Snodgrass utliknet for Norwich rett før pause og flere scoringer ble det ikke. Det var Norwichs fjerde strake uavgjorte på bortebane, etter at Aston Villa, Reading og Everton også har erfart at de gule er vonde å slå om dagen. På hjemmebane har Norwich slått Arsenal, Stoke og Manchester United i de tre siste, så her skal Sunderland passe seg.

Førstevalget i mål, Ruddy, er ute med skade en stund fremover og Bunn vokter buret her også. Kane og Martin er usikre. Det er ventet at Grant Holt starter på topp.

Sunderland spilte 0-0 hjemme mot QPR sist tirsdag, og kan i tillegg til det ene poenget ta med seg at de holdt nullen for første gang på fem runder, og at de skapte en del kvalifiserte målsjanser. Sunderland slo Fulham 3-1 bort på forrige reise, men totalt sett er formen middels og resultatene variable. 1-4-2 borte totalt.

Kapteinen Cattermole (m) er ute, og Colback starter på midten sammen med Gardner. Wes Brown er stadig ute og nå er også John O'Shea høyst usikker.

Norwich er i medgang og de spiller som et topplag hjemme på Carrow Road for tiden. Sunderland har ikke det helt store laget denne høsten og formen er heller ikke den helt store. 2,10 for hjemmeseier til et lag i så god form som Norwich skal spilles hos oss. Singelspill, innsats 100 kroner, spillefrist klokken 16.55.

Se kampen live på TV 2 Sumo

194. Norwich City - Sunderland 2,10 2,95 3,00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus