Anthony Martial scoret kun ett mål på tolv kamper for Manchester United denne sesongen. Han scoret 1-0-målet til United mot Everton på Old Trafford i oktober. Kampen endte 1-1.

Franskmannen fikk lite spilletid i United, og ble i januar lånt ut til den spanske serietoeren Sevilla. 26-åringen startet for Sevilla i helgens kamp mot Osasuna, men har virket fryktelig rusten. Det var hans første kamp på 74 dager, siden han spilte i Uniteds 2-0-seier mot Villarreal i november.

Martial lyktes med to av fire driblingsforsøk og 33 av 36 pasninger, men han hadde ikke et eneste skudd på mål.

Likevel mener oddssetterne hos Norsk Tipping at det kun er fire spillere som har større sannsynlighet for å score i fredagens kamp. Det kan selvfølgelig hende at han scorer, men 2,90 i odds synes ikke vi er spesielt spennende.

Men det er en Elche-spiller vi tror kan score mot Sevilla.

Sevilla - Elche

Odds: Pere Milla scorer - 5,70 i odds

Kampstart fredag 11. februar klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Estadio Ramón Sánchez Pizjuán

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Pere Milla scorer mot Sevilla. Det spiller du på her til 5,70 i odds

Pere Milla. Du har sikkert aldri hørt om ham, men merk deg dette navnet først som sist.

Han er delt toppscorer i Elche sammen med Lucas Boye. Begge har scoret syv mål så langt denne sesongen i La Liga.

Han har scoret flere mål enn den franske landslagsstjernen Antoine Griezmann og Radmel Falcao.

Denne fredagen kan man vinne ca. 200 millioner kroner i Eurojackpot. Her kan du levere din kupong

Milla er i vanvittig form. 30-åringen scoret ett av de to målene til Elche da de spilte 2-2 mot Real Madrid i slutten av januar. Han fulgte opp med å scoret de to første målene til Elche sist helg, da de slo Alaves 3-1. Dermed har spanjolen scoret fem mål på de fire siste kampene.

Vi tror også at han kan score mot Sevilla. Fire av de syv scoringene hans denne sesongen har nemlig kommet på bortebane.

Tidlig torsdag ettermiddag var oddsen på at Milla skulle score mot Sevilla over 7, men i løpet av kvelden sank oddsen til 5,80. I skrivende stund (fredag morgen) er oddsen 5,70. Vi mener det er et interessant spill.

Vi tror at Pere Milla scorer mot Sevilla. Det spiller du på her til 5,70 i odds

Sevilla - Elche

Odds: Sevilla vinner og begge lag scorer - 3,90 i odds

Kampstart fredag 11. februar klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Estadio Ramón Sánchez Pizjuán

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport Premium 1/TV2 Play Det får du tilgang til her. Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Sevilla vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3,90 i odds

Det har vært en frustrerende periode for Sevilla, som er uten seier i de fire siste kampene.

De har spilt uavgjort i tre av de fire kampene, og begge lag har scoret i tre av dem.

Hjemme i Andalucia har Sevilla vært solide. De står med åtte seire på elleve ligakamper, og de har scoret i hver eneste La Liga-kamp på Ramon Sanchez Pizjuan.

Defensivt har det ikke fungert optimalt for Julen Lopeteguis lag. De har kun holdt nullen i fire av de siste ti kampene på hjemmebane, og begge lag har scoret i seks av de siste ti kampene.

Fredag møter de Elche.

Gjestene er i kjempeform

Det er ikke så lenge siden Elche virket som de var på vei tilbake til Segunda Division, men de er nå ubeseiret etter 90 minutter i de syv siste kampene i alle turneringer, og laget er nå åtte poeng over nedrykksstreken.

De har vært superb offensivt. Alicante-laget har scoret i tolv av de siste 13 kampene, og de har scoret i ni bortekamper på rad. Begge lag har scoret i seks av de kampene, og det tror vi også blir utfallet i fredagens kamp.

Denne fredagen kan man vinne ca. 200 millioner kroner i Eurojackpot. Her kan du levere din kupong

Lagets nye manager Francisco har innført en effektiv spillestil i laget sitt og plukket opp flere imponerende resultater, inkludert en nylig uavgjort 2-2 på Bernabeu mot Real Madrid.

Begge lag er sterke offensivt, så et spill på at begge lag scorer er greit. Vi tror også at Elches gode periode tar slutt her. Sevilla er veldig gode på hjemmebane, og de trenger tre poeng for å henge med i gullkampen i La Liga.

Vi tror at Sevilla vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 3,90 i odds