Thomas Tuchel gjorde syv endringer i startelleveren fra forrige helgs 2-1-seieren mot Manchester City til 0-1-tapet mot Arsenal i midtuken.

Chelsea spilte en dårlig kamp mot Arsenal. De var slurvete med ballen gjennom hele kampen, og målet de slapp inn var også av det lette slaget. Ingen ting stemte for Chelsea.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Det var særlig én spiller som var savnet, ifølge football.london.

N'Golo Kante spilte ikke i midtuken mot Arsenal. Franskmannen er en ballvinner på midtbanen, og hver gang han er borte er det merkbart, men the Blues har klart seg uten ham i startelleveren i viktige kamper tidligere. Det er ikke han den oppdaterte nettavisen som følger London-lagene mener. De sikter til Timo Werner.

At Timo Werner scorer mot Leicester i FA-cupfinalen gir 3,00 i odds

Det er delte meninger om den tyske spissen blant Chelsea-fansen. Da Werner ble hentet til Chelsea i sommer for om lag 460 millioner kroner var han ansett som en målgarantist, men tyskeren har ikke vært i nærheten av å innfri forventningene foran mål, og det skaper stor irritasjon at han til stadighet går i offside. Likevel spiller han en viktigere rolle i laget.

Involvert i flest Chelsea-mål

Werner jobber som en helt i Chelsea-angrepet. Han er en konstant trussel mot bakrommet til motstanderne, og han jobber på hver eneste ball, selv om de er håpløse. Det arbeidet Werner legger ned uten ball er utrolig viktig for Tuchels lag. Det er grunnen til at han kun har vært borte i seks kamper etter at Tuchel kom til Stamford Bridge.

To av gangene var i FA-cupen, hvor Tuchel gjorde store endringer på laget for å gå benkesliterne en mulighet til å imponere. Tre ganger i Premier League, og av de tre kampene vant Chelsea kun én. Den siste kampen han ikke startet var andre kampen i Champions League-kvartfinalen mot Porto. Den kampen tapte Chelsea.

Det er når Werner er borte man virkelig ser hva han betyr for laget. Han er en av Tuchels viktigste spillere, og det viste tapet mot the Gunners.

Her kan du skrape Flax på nett

Og det viser også tallene.

Timo Werner har vært direkte involvert i 22 mål i alle turneringer denne sesongen (12 mål og ti målgivende pasninger). Det er mest av samtlige Chelsea-spillere. Ifølge statistikktjenesten Opta var Eden Hazard i 2018-2019-sesongen den siste Chelsea-spilleren som hadde over ti scoringer og målgivende pasninger i samme sesong.

25-åringen er tilbake i startelleveren mot Leicester i FA-cupfinalen. Og vi tror han kan lage problemer for Leicester.

Chelsea - Leicester - Timo Werner scorer mål - 3,00 (spillestopp lørdag kl. 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Timo Werner har ikke scoret så mange mål som folk hadde ventet at han skulle gjøre etter at han kom til Chelsea, men den iherdige arbeidsinnsatsen hans på banen har gjort ham til en viktig spiller i storkampene den siste tiden, og vi tror den tyske landslagsspissen får en sentral rolle i lørdagens kamp.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Tyskeren var en nøkkelspiller i semifinalen mot Manchester City, og han scoret også i den andre kampen mot Real Madrid i semifinalen i Champions League.

Ikke nok med det. I Chelseas topp fire-kamp mot London-rival West Ham ble Werner matchvinner, og han blir en stadig viktigere brikke i Tuchels mannskap. Angriperen hadde ikke scoret på to måneder før oppgjøret mot West Ham og sto med fattige fem ligamål. Det siste bortemålet kom helt tilbake i oktober.

Totalt har Werner scoret tolv mål på 48 kamper for Chelsea etter overgangen fra RB Leipzig.

Her kan du skrape Flax på nett

Det er ennå ikke klart om Leicesters midtstopper Jonny Evans blir spilleklar til FA-cupfinalen, men uten ham i de bakre rekkene vil the Foxes være svekket. Werner er nemlig betydelig raskere enn Caglar Soyuncu.

Vi tror Timo Werner scorer i lørdagens FA-cupfinale og hjelper Chelsea til å vinne sin andre FA-cuptittel på fire sesonger.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset