Uwe Rösler fikk i januar i fjor sin første trenerjobb i hjemlandet, da han overtok Fortuna Düsseldorf etter Friedhelm Funkel.

Tidligere har Rösler trent blant andre Lillestrøm, Viking, Molde, Wigan, Fleetwood og Leeds, men han har aldri før vært hovedtrener i en tysk klubb.

Onsdag er det ca 111 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Fortuna Düsseldorf lå helt på bunn i Bundesliga da 52-åringen tok over, med tre poeng opp til trygg plass, men Rösler klarte ikke å redde dem. De rykket ned. Ambisjonen var å rykke opp igjen på første forsøk.

Usikkert om Rösler får ny kontrakt

Men det ser ikke ut som Rösler skal klare det. Kontrakten hans løper frem til 30. juni. Ifølge ruetir.com vil 52-åringen bare få forlenget avtalen med Fortuna om han leder klubben til opprykk. Sjansen for at han skal klare det virker små.

Usikkerheten rundt fremtiden hans i klubben, virker likevel ikke å påvirke Fortuna-treneren.

- Jeg tenker ikke på kontrakten min nå, og det er ikke noe jeg bare sier. Familien min og jeg kan leve godt med situasjonen. Jeg vil bli målt mot de målene vi har satt oss, sa han til avisen.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Formen til Rhinen-laget er svak. De har kun vunnet tre av de siste ni kampene.

Düsseldorf var svært gode i perioden etter at de tapte 0-5 mot Bochum på bortebane i slutten av november. De hadde de ni kamper på rad uten tap, før de gikk på et flaut 1-2-tap mot bunnlaget Würzburger Kickers.

- Klubben vil bedømme mine prestasjoner, og deretter avgjøre om de vil gå i samtaler om en forlengelse. Jeg vil ikke legge press på noen, sa Rösler.

Fortuna Düsseldorf - VfL Bochum 2,30 - 3,05 - 2,70 B (spillestopp mandag kl. 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tysk, 2. Bundesliga. Bochum ligger på andreplass, ett poeng bak Hamburg, før mandagens toppkamp mot Fortuna Düsseldorf, men de har én kamp mindre spilt enn kampene rundt seg på tabellen.

Gjestene må vinne mandagens kamp om de skal ta tilbake tabelltoppen fra Hamburger SV.

Onsdag er det ca 111 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Siste sjanse for Rösler & co?

Uwe Rösler og Foruna Dusseldorf har hatt en tung sesong etter nedrykket til nest øverste nivå i tysk fotball. Laget ligger på sjetteplass, seks poeng bak Håvard Nielsens Greuther Fürth som innehar tredjeplassen som gir opprykkskvalik.

Düsseldorf er et av de sterkeste hjemmelagene i divisjonen. De står med imponerende 8-3-1 på Merkur Spiel-Arena, men Düsseldorf er i elendig form i øyeblikket. De har kun vunnet tre av de siste ni kampene, og de trenger å snu den dårlige trenden om de skal holde liv i opprykkshåpet. Et tap i mandagens kamp vil trolig gjøre at Rösler & co kan glemme direkte opprykk.

Vunnet de siste mot Fortuna

Denne kampen kommer på et gunstig tidspunkt for Bochum. Gjestene har vunnet fire av de seks siste kampene. De har riktignok tapt mot Hamburger SV og Aue, men Bochum har et godt tak på Düsseldorf. De har vunnet de tre siste kampene mot laget til Rösler, og kun tapt to av de siste ni.

Her finner du hele oddsprogrammet.

I det omvendte møte vant Bochum 5-0. Düsseldorf har kun vunnet én av de syv kampene mot lagene over seg på tabellen. Vi tror de får problemer mot opprykksjagende Bochum som har vunnet to av de tre siste bortekampene mot Fortuna. 2,70 i odds på gjestene er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset