Gå til sidens hovedinnhold

Uwe Röslers sønn kjemper om opprykk i denne ligaen

Uwe Röslers sønn, Colin, er norsk landslagsspiller og er fotballproff i Nederland.

Uwe Rösler er nok langt mer kjent for norske fotballentusiaster enn sønnen Colin. Uwe ble toppscorer i Lillestrøm i 2002-sesongen. Etter den første kampen i 2003 fikk tyskeren diagnosen kreft, og måtte legge opp som spiller.

Etter at han overvant sykdommen har Rösler hatt en lang karriere som trener i Lillestrøm, Viking, Molde, Wigan, Fleetwood og Leeds. Nå er han trener i Fortuna Düsseldorf.

Fredag er det ca. 480 millioner i Eurojackpot-potten.

Det er likevel som Manchester City-spiller han er mest kjent. Uwe Rösler har hele 152 kamper for Manchester City og står bokført med 50 scoringer for klubben. Sønnen Colin fulgte i faren fotspor. Etter å ha vært innom Fjellhamar og Viking i Norge, ble Colin Rösler en del av City-systemet i 2011. Sommeren 2018 ble han flyttet opp fra U18-stallen til reservelaget til Premier League-gigantene.

Etter ett år på U23-laget til Manchester City forlot den norske U21-landslagsspilleren England for å spille på nivå to i Nederland.

Her finner du hele oddsprogrammet.

- Jeg tror det er få klubber i verden der det er vanskeligere å komme seg i førstelaget. Den sjansen er bare veldig, veldig liten. Jeg innså at jeg ikke ville klare det raskt, så det var bedre å spille andre steder i et førstelag i stedet for å trene med City som en under 23-spiller, og av og til for førstelaget, sa han til det nederlandske nettstedet Voetbalzone.

Fredagens dobbelttips er NAC Breda og Watford. Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

20-åringen som har tysk far, mamma fra Horten, og er vokst opp i England, har aldersbestemte landskamper både for Norge og England, men har nå valgt å spille med det norske flagget på brystet.

Mens pappaen var kjent som en goalgetter for Manchester City, trives Colin i en mer defensiv posisjon på midtbanen eller i forsvaret. Men han scoret sitt første mål for NAC Breda for to uker siden da de slo De Graafschap 3-1.

Vi tror Colin og Breda tar en ny seier fredag.

NAC Breda - FC Utrecht 1,42 - 3,85 - 4,90 H (spillestopp fredag kl. 17.55)

Fredagens dobbelttips er NAC Breda og Watford. Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nederlandsk, Eerste Divisie. NAC Breda rykket ned fra den nederlandske toppdivisjonen etter 2018-2019-sesongen. Sist sesong endte de på femteplass.

Før fredagens kamp mot Jong Utrecht ligger NAC Breda på fjerdeplass, fire poeng bak De Graafschap som innehar andreplassen.

Med kun fire kamper igjen av sesongen er laget til Colin Rösler sjanseløse på å ta igjen serieleder Cambuur som er 13 poeng foran dem på tabellen.

I Eerste Divisie er det bare laget om ender øverst på tabellen som rykker direkte opp til Æresdivisjonen. De seks andre øverste klubbene fra Eerste divisie og de to andre klubbene som endte sist i toppdivisjonen spiller en type kvalifisering.

Fredag er det ca. 480 millioner i Eurojackpot-potten.

NAC Breda er det tredje beste hjemmelaget på nivå to i Nederland. De har kun tapt fire av 16 hjemmekamper denne sesongen. Jong Utrecht har tapt fem av de seks siste kampene. De tapte også det omvendte oppgjøret 0-2. Rösler & co bør ta tre enkle poeng i denne kampen.

1,42 i odds på NAC Breda-seier er litt puslete som singeltips. Derfor bruker vi denne i en dobbel sammen med Watford.

Fredagens dobbelttips er NAC Breda og Watford. Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Watford - Reading 1,77 - 3,20 - 4,30 H (spillestopp fredag kl. 20.40)

Championship. Etter fire kamper uten seier, vant Reading mot Wayne Rooneys Derby på 2. påskedag, men the Royals får en langt tøffere oppgave fredag mot et Watford-lag som har festet grepet om andreplassen som gir direkte opprykk til Premier League.

Michael Olise, George Puskas og Lucas Joao scoret målene i Readings 3-1-seier mot Derby på Madejski. Dermed henger de fortsatt med i kampen om en playoffplass. Laget til Veljko Paunovic ligger på sjetteplassen som er den siste playoffplassen, ett poeng foran Bournemouth som har én kamp til gode.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

The Royals risikerer å falle ned fra playoffplassen denne helgen om de ikke vinner fredagens kamp, men vi tror ikke de får med seg poeng fra Vicarage Road. De har tross alt kun vunnet én av de siste fem bortekampene.

Watford spilte 1-1 borte mot Middlesbrough mandag, men resultatet var greit nok. The Hornets har nå kun tapt én av de siste tolv kampene, og de har vunnet ti av dem.

Siden Brentford og Swansea har snublet i de siste kampene, har Xiscos menn nå skaffet seg ni og ti poengs forsprang på opprykksrivalene. Det skal mye til om Watford roter vekk opprykket nå.

Watford har vunnet de siste seks hjemmekampene, og de har vært solide på Vicarage Road hele sesongen, hvor de har vunnet 16 av 20 kamper totalt.

Vi tror Watford vinner denne kampen. 1,77 i odds er ok. Denne brukes i en dobbel.

Fredagens dobbelttips er NAC Breda og Watford. Denne kombinasjonen gir flotte 2,62 i odds. Klikk på denne lenken for å levere dette tipset