Foto: Norsk Tipping

Våknet av tippepremie på 3,8 millioner

Ferdinand Nilsen har aldri blitt så glad for å bli vekket fra skjønnhetssøvnen.

Kommersielt

Midtukekupongen i Tipping var av det ekstremt vanskelige slaget denne uken, med en rekke overraskende resultater.

Faktisk var den så vrien at bare én person klarte 12 rette. Ettersom bonuspotten hadde vokst seg stor de siste ukene, kunne vinneren, Ferdinand Nilsen fra Hønseby ved Hammerfest, innkassere hele 3,8 millioner kroner.

Snuoperasjon
Nilsen var avhengig av at Tyskland klarte å snu 0-1 til hjemmeseier mot Bosnia i den siste kampen på kupongen for å få 12 rette, men det var han overhodet ikke klar over.

Den heldige vinneren lå nemlig på et hotellrom og sov da Norsk Tipping ringte for å gratulere torsdag kveld.

- Det her går ikke an! Jeg og kona ligger på hotell her ved Gardermoen, og står på farten til å reise på cruise i Østersjøen i morgen, sa Nilsen.

Han forteller til Norsk Tippings hjemmeside at han langt fra er noen storspiller, men at han leverer Tippekupongen trofast.

Ferdig med å sove
Nilsen hadde for øvrig ingen planer om å legge seg til å sove igjen etter telefonen fra Hamar.

- Nei, nå blir det nok ikke noe mer søvn i natt, men det får vi ta igjen når vi ligger og dupper ute i Østersjøen. Og du kan ringe meg igjen når som helst på døgnet så lenge det er telefoner med slikt innhold, lo Nilsen til Norsk Tippings representant.

Sportspill.no får du daglige oddstips og tippetips lørdag, søndag og onsdag! Følg med lørdag formiddag for ferske tippetips!

Nyttige lenker:
Bli nettspiller her
Få premiegaranti på Tippekupongen
Få scoringsvarsel for ditt lag!
Øk vinnersjansene dine med systemspill