*Nettavisen* Sportspill.

Valencia går under radaren

Valencia-jubel etter søndagens 2-0 seier hjemme mot Athletic Bilbao i La Liga. Foto: Jose Jordan (AFP)

Valencia nærmer seg topp fire i La Liga og de er også en outsider til finalespill i Europa League.

07.03.19 11:46

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
VM skiskyting mix stafett: Norge innleder med gull
VM skiskyting mix stafett: Italias superjenter leverer
Oddssingel EL: Arsenal kan ikke gå all-inn i kveld
Oddssingel EL:
Europa-eventyret fortsetter for Frankfurt
V64 Åby:
Jackpotkveld med over en million ekstra
V4/V5 Bjerke
: Bjerkelunsj med Hamre i hovedrollen
VM skiskyting: Her er programmet

Torsdag starter VM i skiskyting i Østersund og totalt skal det avvikles tolv øvelser før VM avsluttes neste søndag. I dag er det mix stafett. I tillegg byr torsdagen på åtte kamper i Europa League, og her snakker vi om første kamp i åttedelsfinalene. I tillegg er det første kamp i kvartfinalene i norsk ishockey og i Sverige er det full runde i SHL. I NHL spilles det 11 kamper natt til fredag.

NB! Fredag er det ca 389 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Valencia - Krasnodar pause/fulltid dobbel U/H - 3,50 (spillestopp kl 20.55)

Valencia hadde som ventet ingen problemer med Celtic i 16-delsfinalen og vant både borte og hjemme. Har slitt med å vinne kamper i La Liga denne sesongen, men kun fire tap er det bare Barcelona og Atletico Madrid som straffer. Er uten tap på sine åtte siste seriekamper (3-5-0) og har avansert til 7. plass med totalt 36 poeng. 12 serierunder før slutt er det kun seks poeng opp til Getafe på den meget viktige 4. plassen. 4-9-1 totalt hjemme på Mestalla. Både Facundo Roncaglia og Geoffrey Kondogbia er ute med karantene for hjemmelaget.

Russiske Krasnodar tok seg til åttedelsfinale på bortemålsregelen mot Bayer Leverkusen. 0-0 hjemme i det første oppgjøret, mens det endte 1-1 i returmøtet i Leverkusen. 1-1 endte det også i den første seriekampen etter vinterpausen. Ligger på 2. plass, kun tre poeng bak serieleder Zenit St. Petersburg. 5-2-2 på ni spilte bortekampen i serien. Mauricio Pereyra pådro seg sitt tredje gule kort i bortekampen mot Bayer Leverkusen og må sone karantene torsdag.

Valencia er på oppadgående, men Krasnodar er meget bra lag. Det oser ikke mål av Valencia, men de skal være istand til å sikre seg en ledelse foran returmøtet i Russland. Det er neppe noe råtips at det kan stå uavgjort til pause i kveld, men at Valencia sikrer seieren i andre omgang. Pause/fulltiddobbelen U/H betales med flotte 3,50 i odds og spilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.