Valencia kan få mer å juble for torsdag.
Valencia kan få mer å juble for torsdag.

Valencia til strålende odds

Grunnet urolighetene i Kiev er Dynamo Kievs hjemmekamp mot Valencia flyttet til Kypros.

Kommersielt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og analyser er utarbeidet av Nettavisens oddsekspert Steven Lee-Holmdahl

Torsdagens langoddsprogram er spekket med matcher fra Europa League og første kamp i 16-delsfinalene og det er mange spennende kamper på programmet.

Dagens langskudd:
Dnipro - Tottenham H 2,50

Tottenham-manager reiser i kveld til Ukraina uten Kaboul, Emmanuel Adebayor, Aaron Lennon, Hugo Lloris og Kyle Walker som alle er blitt igjen hjemme i London. I tillegg er Sandro, Erik Lamela og Chiriches ute med skader. Nå har Tottenham en ganske bred tropp og startelleveren kan se være slik: Friedel, Naughton, Dawson, Vertonghen, Fryers, Bentaleb, Capoue, Townsend, Kane, Chadli, Soldado.

Ukrainske Dnipro har vist at de kan spille fin fotball og ligger bare ett poeng bak et lag som Dynamo Kiev i den hjemlige ligaen. Treneren er velkjente Juande Ramos som trente Tottenham for et par sesongen siden uten suksess. Det er som kjent vinteropphold i den ukrainske ligaen, men hjemmelaget skal uansett ha bra mulighet til å vinne denne første kampen og 2,50 på H i Ukraina er et klart langskudd torsdag.

Dagens spill
Dynamo Kiev - Valencia

På grunn av urolighetene i Kiev er kampen flyttet til Kypros. Dette ble klart onsdag og Dynamo Kiev har måttet omstille seg raskt i forhold til logistikk. I tillegg til at laget mistet hjemmebanefordelen, må Dynamo Kiev også klare seg uten viktige Andriy Yarmolenko og Dieudonné Mbokani.

Valencia må også klare seg uten et par viktige spillere, men istendenfor at laget skulle spille borte i et vinterkaldt Ukraina, blir det nå sommerlige Kypros. Sannsynlig startellever:  Alves, Joao Pereira, Costa, Mathieu, Bernat; Javi Fuego, Parejo, Keita, Míchel, Alcác og Jonas.

Kampen spilles altså på nøytral grunn og da er 2,10 på Valencia-seier  godkjent odds.

Spilleforslag 2 torsdag (spillestopp kl 18.55)
Kamp 148 Dynamo Kiev - Valencia 2,85 3,05 2,10
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus