*Nettavisen* Sportspill.

Vålerenga kan skape trøbbel for formsvake Brann i Bergen

Molde 20200729. Moldes Ola Brynhildsen i duell med Christian Dahle Borchgrevink under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Vålerenga på Aker stadion.

Vålerengas høyreback Christian Borchgrevink (til venstre) i aksjon mot Molde onsdag kveld. Foto: Fredrik Hagen (NTB scanpix)

Rundens hovedkamp fra Eliteserien lørdag kveld er oppgjøret mellom Brann og Vålerenga.

01.08.20 00:45

Klassikeren Brann-Vålerenga er lørdagens godbit fra Eliteserien. Vi tror det blir en tett og jevn affære mellom lagene og prøver noen kroner på poengdeling på Brann Stadion i kveld.

Brann - Vålerenga U 3,30 (spillestopp 20:25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brann måtte reise poengløse hjem fra Drammen og bortemøtet med Strømsgodset onsdag (1-3). Det var lagets fjerde strake kamp uten seier (0-2-2) og presset på trener Lars Arne Nilsen begynner igjen å øke. De ligger på 8. plass med 15 poeng før denne runden og har 2-2-1 på sine første fem hjemme i Bergen. Tilsvarende møte forrige sesong endte 1-1, mens Vålerenga vant det omvendte møtet 1-0 i hovedstaden. Ordagic er tilbake etter karantene, mens keeper Ahamada og Rolantsson har stått over de siste kampene på grunn av skade.

Vålerenga gikk på sesongens andre tap onsdag da laget røk 1-4 borte mot tabelltoer Molde på Aker Stadion. Det plasserer Fagermos mannskap på 4. plass med 19 poeng før turen til Bergen lørdag og ny bortekamp. Har 2-2-2 på utebane til nå, mens de fortsatt har tilgode å tape hjemme i hovedstaden. 1-1 her i fjor. Lekven er tilbake, men Shala, Adekubde og Lædre Bjørdal er fortsatt ute.

Vi tror på en tett og jevn forestilling i Bergen og spiller U til småpen odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.