HamKam - Vålerenga

Odds: Vålerenga vinner og det blir over 2,5 mål totalt

Kampstart søndag 14. august kl 20.00

Spillestopp kl 19.59 Live odds etter kampstart

Briskeby Stadion

Kampen kan sees på MAX, Eurosport Player, discovery+ og TV2 Play

Vi tror Vålerenga vinner og det blir over 2,5 mål totalt. Det spiller du på her til 3.05 i odds

Det er to lag på hver sin ende av formtabellen som møtes på Briskeby når Hamkam tar i mot Vålerenga søndag kveld.

HamKam rykket opp til Eliteserien før årets sesong, og er i det gode selskap for første gang siden 2008. Sesongen så langt har vært som forventet, og som mange nyopprykkede lag opplever blir det en kamp for å overleve.

De ligger i skrivende stund på 13.plass på tabellen med samme antall poeng som Tromsø på kvalifiseringsplass - men med en kamp mer i banken.

Det er kun fire poeng opp til Haugesund på åttendeplass, så det er utrolig jevnt, og hvert eneste poeng vil telle i kampen for tilværelsen.

HamKam er vanskelige å bryte ned, og i de fem kampene de har tapt er det kun Bodø/Glimt som har vunnet med mer enn et mål. Det gjorde de når de vant 2-0 på Briskeby for en måned siden.

Den største utfordringen til laget fra Mjøs-byen er at de spiller for mye uavgjort. Hele 9 av 17 kamper så langt har endt med ett poeng, og sammen Tromsø(også 9) er de suverent best i den kategorien.

Skal de berge plassen må de begynne å avgjøre de jevne kampene til sin fordel.

Det er ca. 98 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Vålerenga ser plutselig ut som en million

Vålerenga endte på syvendeplass på tabellen i fjorårets sesong, og hadde ambisjoner om å bevege seg oppover og kjempe om medaljer før årets sesong startet.

Det startet også ganske lovende, for på de fem første kampene sto de med tre seiere og to tap. Tapene mot Molde og Bodø/Glimt var kanskje forventet, selv om 1-5 på Aspmyra var stygg.

Tromsø er en fin by, men turen opp dit 12.mai startet en rekke med fryktelige resultater for Oslos stolthet. En seier, to uavgjorte og seks tap var status etter at de røk ut av cupen med 0-1 for Bodø/Glimt 29.juni.

Vålerenga falt som en stein på tabellen, og den eneste seieren denne perioden var mot Brumunddal(nivå fire) i cupen. Der sørget to mål på overtid av Aron Dønnum for at eliteserielaget tok seg videre.

Etter oppgjøret mot Bodø/Glimt i cupen var det 12 dagers kamppause og det ble tydeligvis jobbet bra på trening i den perioden. Når bunnlaget Kristiansund kom på besøk 10.juli endte det med seier 3-0, og en positiv opplevelse av å få til det man har trent på kan ofte være nok til å snu en vond trend.

Det skjedde med Vålerenga. Nå står de med fem strake seiere og 17-4 i målforskjell på de kampene.

Vålerenga ser oppover på tabellen igjen, og reiser til Hamar proppfulle av selvtillit.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Vi tror på tre nye poeng til Vålerenga

HamKam startet sesongen godkjent og var vanskelige å knekke - spesielt hjemme på Briskeby. For mange uavgjort-kamper har gjort at de ligger nede i sumpa og kjemper om å overleve.

Den siste perioden er følelsen at de er på en nedadgående trend. De har ikke vunnet på de seks siste, og tre av de fire siste har endt med tap. Spesielt 0-1 mot Kristiansund i siste hjemmekamp var tung for selvtilliten.

Høytflyvende Vålerenga mangler ikke selvtillit. Fem strake seiere og 17-4 i målforskjell er sterke saker, og Dag Eilev Fagermo er plutselig konge på Valle igjen

Hovedstadslaget har også forsterket troppen med landslagsstopper Stefan Strandberg og ni år etter at han forlot klubben er Torgeir Børven tilbake. Det vil gjøre kampen om plass på laget tøffere, og kanskje kan de løfte seg enda et knepp.

På Briskeby - mot et hjemmelag i motgang - tror vi de fortsetter storspillet og tar tre nye poeng.

Vålerenga vinner og det blir over 2,5 mål totalt spiller du på her til 3.05 i odds

All oddsen på HamKam-Vålerenga finner du her