Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga slår tilbake og forverrer Vikings problemer ytterligere

Viking står med ett poeng etter tre kamper og venter fortsatt på sin første seier. Lørdag kveld venter en meget vrien bortekamp mot Vålerenga

Dag-Eilev Fagermo fikk en fin start som Vålerenga-trener da laget vant i Sarpsborg åpningsdagen. Etter det har det kun blitt ett poeng på to kamper og etter onsdagens 1-4 tap borte mot trenerens tidligere arbeidsgiver tror vi hjemmelaget slår tilbake i kveld.

Lørdag er det ca. 15 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 1800. Lever kupongen her!

Vålerenga - Viking H 2,00 (spillestopp 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet

Vålerenga gikk på sitt første tap under Fagermos ledelse da laget røk hele 1-4 borte mot trenerens gamle klubb Odd i Skien onsdag kveld. Dermed er fasiten 1-1-1 på de tre første kampene for hovedstadsklubben som røk 0-4 her i det tilsvarende møtet i fjor høst. Benjamin Stokke ble hentet til klubben i begynnelsen av forrige uke og fikk sin debut fra start som innbytter i Skien. Tollås Nation ble spart i det oppgjøret på grunn av stor kampbelastning, men kan være tilbake i denne. Det samme gjelder midtbanespiller Oldrup Jensen.

Viking innledet sesongen med to strake tap før de spilte 1-1 hjemme mot Mjøndalen onsdag og fikk med seg ett poeng. Savnet etter Tripic og Thorstvedt er merkbart for Stavanger-klubben som ga 17 år gamle Sondre Auklend muligheten fra start for første gang onsdag. Østbø, De Lanlay og Flem Bjørshol har ikke vært i troppen i de tre første kampene på grunn av skade og onsdag måtte også midtstopper Runar Hove forlate banen med en strekk midtveis i 2.omgang og blir borte de neste ukene. Islandske Andresson kan få sjansen i hans fravær.

Vi synes 2,00 på Vålerenga er brukbart betalt og prøver noen kroner på hjemmeseier i hovedstaden lørdag kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken