*Nettavisen* Sportspill.

Vålerenga trives ikke på Nadderud

Ronny Deila og Vålerenga er inne i en svak periode og har kun tatt ett poeng på de to seriekampene etter at Ejuke ble solgt til Heerenveen. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Vålerenga har kun tatt ett poeng på sine fire siste bortekamper mot Stabæk. Vi tror på ny nedtur for Enga i kveld.

14.08.19 13:01

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips midtuke: Liverpool har startet titteljakten
Oddssingel Eliteserien: Bodø/Glimt takler ikke presset
Oddssingel UEFA supercup: Liverpool tar hjem seieren
Oddssingel Eliteserien: Sarpsborg 08 har aldri vunnet i Stavanger
V75 Solvalla:
Superkveld på Solvalla med Jubileumspokalen
V65 Forus:
Djøselands elitetraver gjør kort prosess
V4/V5 Jägersro
: Herlig lunsjgalopp på Jägersro
Lykkespill: Denne uken kan du vinne 882 millioner hos Norsk Tipping
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Onsdagens store happening på langoddsprogrammet er UEFA supercupfinalen mellom Liverpool og Chelsea og den kampen spilles i Istanbul. I tillegg skal det spilles tre seriekamper i Eliteserien og etter at disse kampene er ferdigspilt, har alle eliteserielagene endelig spilt likt antall kamper. Det er stort sett dette som skjer onsdag, men natt til torsdag spilles det også en rekke kamper i Major League Soccer.

NB! Onsdag er det ca 100 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Stabæk - Vålerenga H 2,80 (spillestopp kl 18.55)

Meget viktig kamp for Stabæk som kan avansere fire plasser dersom de vinner denne med mer enn ett mål. Vil uansett ta seg forbi tre lag med seier og ett poeng vil være nok til å ta seg opp fra kvalikplassen. Er uten seier på sine fire siste seriekamper, to av disse er endt med poengdeling, de to øvrige har endt med knepne 1-2 tap. Moderate 2-4-2 på hjemmebane hittil.

Salget av Chidera Ejuke kan vise seg kostbart for Vålerenga. Første kamp uten lagets driblefant endte med skuffende 1-1 hjemme mot Kristiansund og søndag ble det 2-3 tap borte for Strømsgodset. Det innebærer at Vålerenga sakker litt akterut i medaljekampen. Tar seg opp på 5. plass med seier i denne hengekampen og totalt 28 poeng og vil da være fem poeng bak Odd på 3. plass. Men i likhet med fjorårssesongen har det kladdet for Vålerenga borte denne sesongen. Kun to av åtte kamper er vunnet borte og totalt 2-2-4 er svake tall.

3-1-0 på de fire siste tilsvarende på Nadderud. Vålerenga har ikke levert på bortebane denne sesongen og det er rart at laget er satt til favoritt i kveld. 2,80 på hjemmeseier er slett ikke verst betalt og vårt opplagte valg i kveldens eliteseriekamp på Nadderud.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.