Foto: Getty Images

Vålerengas wonderboys leverer igjen

Vålerenga bøtter inn mål i eliteserien og vinner igjen søndag. Sjekk vårt oddstips.

Kommersielt

Søndagens langoddsprogram består av 77 spillobjekter, og det er heldigvis sjelden vi ser et program med så ymse på listen. Det er Adeccoliga (der oddsene er kjørt til bunns), norsk eliteserie i ishockey og kamper fra Superettan i Sverige. I tillegg finnes brasiliansk fotball, kamper fra Serie B i Italia og diverse annet.

Tippetips søndag: 2,2 millioner i bonuspotten

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Brommapojkarna - Degerfors

Hjemmelaget har våknet igjen og står med fire seire på de fem siste kampene, men det er likevel ni poeng opp til Ängelhom på tredje plass (kvalik) og dermed er det løpet kjørt all den tid både Degerfors og Østers ligger mellom. Hjemme står laget med 4-3-4. BP må unnvære fem spillere. Joakim Lindner och Dalil Benyahia er syke, Nicklas Bärkroth skadet, mens Aziz Corr Nyang (Gambia) och Davor Blazevic (P 18) er borte på landslagsoppdrag. Bortelaget Degerfors har med sine 46 poeng på fjerdeplass, kun tre poeng opp til Ängelholm og seks poeng opp til Åtvidaberg på andreplass (direkte opprykk) og således har Degerfors mulighet for å melde seg på i opprykkskampen. Fire seire på de fem siste kampene så formen er solid. Borte står laget med 6-3-4. Bortelaget er i form og har noe å spille for. Således er det uten tvil borteoddsen som frister mest her. 2,45 er oddsen for at Degerfors vinner.

Dagens avslag
HamKam - Mjøndalen
Det er ikke mulig å forsvare spill til 1,30 på HamKam uansett om laget kjemper for opprykk til Tippeligaen. Har riktignok 3-1-0 på sine fire siste kamper, men nå er presset høyt på hamarsingene. Mjøndalen må trolig ha noen poeng til for å føle seg trygge og formen er utmerket med 4-3-1 på de åtte siste. Det er således ingen grunn til å sette penger på HamKam til den håpløse oddsen.

Dagens spill
Vålerenga - Lillehammer
Bortsett fra en arbeidsulykke på Hamar mot Storhamar tredje sist, har det meste gått på skinner for Vålerengas ishockeygutter denne sesongen, LAget scorer mål i bøtter og spann og 44 scorede mål etter åtte kamper er suverent flest til nå i eliteserien. Seks av åtte kamper er vunnet og de siste er vunnet med store sifre.

Lillehammer har derimot skuffet en smule og ligger på femteplass med 13 poeng. Bunnlagene er slått, og naborival Storhamar er slått. Men mot de antatt fire topplagene er det kun blitt ett poeng hjemme mot Sarpsborg (tapte sudden death). Således har trener Tor Nilsen litt å jobbe med, eller så er det slik at Lillehammer kanskje ikke har nivået til de beste.

Anført av sin glitrende canadiske superrekke, ser Espen Shampo Knutsens Vålerenga meget sterke ut i år og med Justin Donati i spissen blir ikke dette lett for Lillehammer. Donati leder for øvrig poengligaen klart.

Lillehammer vant fire av fem innbyrdes oppgjør i fjor. Og begge kampene i Oslo ble vunnet. Denne sesongen tror vi ikke den statistikken opprettholdes. Så lenge superrekka til Shampo fortsetter å levere, så vinner Vålerenga denne kampen. 1,70 er oddsen på Vålerenga-seier, og slik laget har fremstått den siste tiden er det slett ikke verst. Kampen kan spilles som singel.

På en svært laber spilledag, nøyer vi oss med singelspill på Vålerenga denne søndagen og setter vår vanlige hundrelapp på at så skjer.

Spilleforslag søndag
Kamp 52 Vålerenga - Lillehammer 1,70 4,30 2,80
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus