Gå til sidens hovedinnhold

Van Dijk og Matip gjør Leeds målløse mot Liverpool

Liverpool er ubeseiret i 33 ligakamper med Virgil van Dijk og Joel Matips om midtstoppere. Vi tror duoen stopper Leeds i søndagens kamp.

Med forsvarsbautaen Virgil van Dijk tilbake har Liverpool holdt nullen i to av de tre første ligakampene, men det er ikke bare nederlenderens fortjeneste. Sammen med seg i midtforsvaret har han Joel Matip, og de to har vært en gedigen suksess for Jürgen Klopp.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Van Dijk og Matip har en sensasjonell god statistikk sammen som midtstoppere.

De tapte sin første og eneste Premier League-kamp sammen i januar 2018, da de tapte 0-1 mot Swansea City. Siden den gang har de kun startet sporadisk sammen, men før søndagens kamp mot Leeds har de spilt 33 kamper sammen på rad uten å tape. Fasiten viser 26-8-1.

At Liverpool vinner mot Leeds gir 1,70 i odds

Men det er ikke bare defensivt at Liverpool blir forsterket av tilstedeværelsen av Van Dijk og Matip. Van Dijks evne til å bygge angrep med nøyaktige pasninger bakfra er utrolig viktig for det offensive spillet til Jurgen Klopps mannskap. Matip er også i oppbyggingen av spillet hos Liverpool.

Vi tror de to sørger for at Liverpool holder tett bakover mot Leeds.

Leeds - Liverpool - Liverpool vinner og holder nullen - 3,50 (spillestopp søndag kl. 17.29)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leeds har ikke vunnet mot Liverpool siden november 2000. Det er over 20 år siden. Liverpool kan bli det første laget som vinner 50 kamper mot Leeds i toppdivisjonen om de tar tre poeng på Elland Road søndag, og det tror vi de gjør.

Den offensive spillestilen til Marcelo Bielsa gjør det underholdende å se på kampene til Leeds, men den er også sårbar bakover. Yorkshire-vertene har ikke klart å holde nullen mot Liverpool på de 22 siste ligakampene. Sist gang det skjedde var i april 1999. Da spilte lagene 0-0.

Her er hele lørdagens oddsprogram!

Liverpool vil få plenty med muligheter til å score, og med Sadio Mané, Diogo Jota og Mohamed Salah offensivt lukter det mål til gjestene.

United-spiller debuterer for Leeds

Leeds ha ikke fått det helt til å stemme så langt denne sesongen, og får vi rett vil de stå uten seier etter de fire første seriekampene for første gang siden 1958-1959.

Stuart Dallas er tilgjengelig hos Leeds, selv om han trakk seg fra landslaget på grunn av personlige årsaker, mens Junior Firpo og Mateusz Klich er friskmeldt etter å ha vært rammet av covid-19.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Nysigneringen Daniel James, som kom fra Manchester United, kan debutere for Yorkshire-laget hjemme på Elland Road. Raphinha var suspendert av FIFA etter at han ikke ble frigitt for landslagsspill med Brasil, men får nå likevel lov å spille kampen mot Liverpool.

Liverpool må klare seg uten skadde Firmino, men Virgil van Dijk og Harvey Elliott er begge friskmeldt.

James Milner er tilbake i trening, men det er usikkert om han rekker kampen mot gamleklubben.

I likhet med Raphina er også Alisson Becker og Fabinho tilgjengelig for spill i kampen mot Leeds.

Leeds sliter mot Liverpool

Liverpool har holdt nullen i to av de tre første kampene, men det var mot Norwich og Burnley. Det eneste baklengsmålet så langt kom mot Chelsea. Sist lagene møttes på Elland Road endte kampen 1-1. Da ledet Liverpool lenge 1-0, men tre minutter før ordinær spilletid sprakk nullen. Da var det Fabinho og Ozan Kabak som startet på midtstopperplassene. Denne gangen er det Van Dijk og Matip.

Her er hele lørdagens oddsprogram!

Liverpool har vunnet og holdt nullen i fire av de seks siste kampene de har spilt mot Leeds på Elland Road. Vi tror de kan klare det samme i søndagens kamp. Oddsen på at Liverpool vinner og holder nullen er 3,50.

At Liverpool vinner og holder nullen mot Leeds gir 3,50 i odds. Spill her!