Gå til sidens hovedinnhold

Vant 2 millioner tirsdag: – Er det sant? Fantastisk!

Det ble en veldig god tirsdag for en kvinne som drømmer om oppussing.

Tirsdag er kanskje ikke den dagen i uka folk flest forbinder med fest og moro. Likevel – for en kvinne fra Etnedal i Innlandet ble en ellers så hverdagslig tirsdag alt annet enn kjedelig da hun mottok Telefonen fra Hamar, med beskjed om at hun var trukket ut som kveldens Extra-kandidat.

Planlegger oppussing

– Er det sant? Fantastisk! Det høres veldig bra ut, ler den overraskede kvinnen da Norsk Tipping forklarer at hun som Extra-kandidat allerede er sikret en inngangssum på 340 000 hyggelige kroner – og som alltid: går det rette veien samme kveld kan hun sitte igjen med hele 2 millioner kroner etter trekning.

Etnedølen, som ønsker å være anonym, valgte heller å følge med på TV-trekningen sammen med mannen enn å delta selv. Hun røpet likevel litt om hva hun tenker å bruke premien på:

– Den skal gå til oppussing og til feiring med familie.

Her kan du levere din Extra-kupong

Strake veien til topps

Og feiring kan det nå bli – en ganske stor en også om hun føler for det, for her gikk det rett til topps for Extra-kandidaten. Av de seks tilfeldig trukne tallene fantes halvparten av dem på kvinnens spillebrett, og det var akkurat nok til at hun sikret seg toppremien på 2 millioner kroner.

Vinnerkupongen hadde Extra-kandidaten kjøpt på mobil.

Tirsdagens Extra heldige spillere

Det er ikke bare Extra-kandidaten som kan smile fornøyd etter trekningen tirsdag 6. juli. Her er en oversikt over resten av den heldige vinnergjengen:

Første bilde

En mann fra Kristiansund i Møre og Romsdal var den eneste som fylte første bildet og vant dermed 75 020 kroner. Kupongen hadde han kjøpt på mobil.

Første ramme

Fire spillere fylte første ramme og vant dermed 31 255 kroner hver:

Kvinne fra Røst i Nordland. Kupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Kvinne fra Stavanger i Rogaland. Kupongen hadde hun kjøpt hos Havana - Magasinet AS.

Kvinne fra Notodden i Vestfold og Telemark. Kupongen hadde hun kjøpt hos Coop Marked Gransherad.

Mann fra Lillestrøm i Viken. Kupongen hadde han kjøpt hos Narvesen Strømmen Storsenter.

Første brett

Én ekstra heldig kvinne fra Haugesund i Rogaland fylte første brett og vant dermed hele 350 095 kroner. Kupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjanse-potten, på 100 000 kroner, ble denne gang fordelt på 16 vinnere som får 6 250 kroner hver.

2 millioner hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter og sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat. Går det like bra som for den heldige kvinnen fra Etnedal, kan man kose seg med 2 millioner kroner ekstra på feriekontoen. Neste Extra-trekning er tirsdag 13. juli.

Vinnersjanse Extra:

I Extra er det rundt 550 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:550 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:275 000

Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 2 041 358

Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52

Antall millionærer i 2020: 19

Høyeste premieutbetaling i 2020: 2 000 000 kr