Førstepremiepotten har steget noen uker nå, og flere håpet å gjøre noe med det denne gangen også. Klarte noen å løse ut potten? Ja, en enkelt danske fikk cashet ut Eurojackpoten. Potten som dansken har vunnet er på 497 millioner kroner.

Spillefrist for Lotto er 18:00 lørdag.

Tallene som dansken vant på:

Hovedtall: 11 - 18 - 23 - 29 - 32

Stjernetall: 3 - 7

To tyskere delte andrepremiepotten. Det gjør dem 12.126.425 kroner rikere hver.

Norsk trekning i Eurojackpot

Hver fredag er det egentlig to trekninger i Eurojackpot. Hovedtrekningen i Finland er nok den mest kjente, selv om sendingene dessverre ikke er TV-sendte lengre. Men samme kveld er det også trekning på Hamar. Her trekkes det én tilfeldig vinner blant alle som har levert kupong innen spillefrist.

Det innebærer at det alltid vil bli en norsk millionvinner i Eurojackpot. Les videre for å få med deg hvordan det gikk med den nasjonale vinneren for 9.april 2021.

- Helt rått!

Vinneren av den nasjonale premien er en mann på 50 år fra Kongsvinger i Innlandet. Han var hjemme og hadde en rolig kveld foran TV-en. Den ble brått avbrutt av Norsk Tipping.

- Gratulerer! Du har vunnet 1 million kroner i Eurojackpot.

- Hæ, er det sant? spurte mannen da han fikk nyheten.

- Nei, men det er jo helt rått! Det hadde jeg ikke forventet, sa den nybakte millionæren.

Mannen hadde ingen umiddelbare planer omkring hva han ville bruke premien på, men etter en kort tenkepause kom han på noe.

- Vi har jo det meste vi trenger, men vi har planer om å pusse opp badet. Også blir det nok noe fint til dattera og kona. Nå blir det nok en liten feiring, avslutter 50-åringen.

Kupongen ble kjøpt digitalt.

Ny Eurojackpot-trekning neste fredag

Potten blir fylt med rundt nye 101 millioner kroner, og andrepremiepotten blir ca. 26 millioner. Det er i tillegg til nasjonal premie på en million kroner.

Spillefrist for Eurojackpot er 19:00 fredag.

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1
  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 77
  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr