*Nettavisen* Sportspill.

Vant BMW: - Jeg klarer meg med én

bmw

Bodø-mannen er snart fører av denne bilen. Foto: Sverre Houmb

Det var ikke før utpå natta at Bodø-mannen kom på BilFlax-loddet han hadde kjøpt. Etter at loddet var skrapt og gevinsten var et faktum, ventet en søvnløs natt på den bilinteresserte nordlendingen.

13.08.20 16:39

- Jeg satt oppe og så på tv ganske så sent da jeg bestemte meg for å skrape loddet. Jeg fikk etter hvert opp to bil-symboler, men da kun ett felt gjensto å skrape tenkte jeg at det ikke ville bli noen premie. Men så kom det siste symbolet opp.

Bodø-karen i 50-årene er svært bilinteressert, og har blant annet en eldre, tysk klassiker i garasjen. Nå venter en splitter ny BMW på nordlendingen.

- Det blir nok helt himmelsk. Jeg har aldri hatt BMW tidligere, men en kompis har hatt flere - så jeg vet hva en kan forvente. BMW er BMW, sier han til Norsk Tipping.

Her kan du skrape BilFlax på nett.

Søvnløs natt

- Det var helt utrolig. Jeg hadde som sagt vansker med å tro på det, og slet noe voldsomt med å få sove. Ikke før i 07-tida fikk jeg en liten blund på øynene, forteller den nybakte bileieren.

Etter et par timer under dyna, bestemte han seg for å få det bekreftet - noe han for øvrig gjorde med en humoristisk vri.

- Loddet ble kjøpt på Rensåskiosken i Bodø; en veldig hyggelig kiosk jeg ofte er innom. Jeg kjenner innehaveren der, så jeg sendte ham en melding før jeg kjørte ned. Der spurte jeg om han ikke hadde en BMW X5 i bakhånd til meg. Han svarte kjapt at han hadde seks stykker - fordi det var igjen seks biler på de fysiske loddene. Jeg skrev da at jeg klarer meg med én, sier han lattermildt.

Det ble svært god stemning i kiosken da loddet ble sjekket og godkjent, kan han fortelle.

- Steike, så moro, utbryter han.

En god dose flaks

Han hadde rukket å fortelle noen kamerater om den store gevinsten da Norsk Tipping snakket med ham.

- Én av dem mente at jeg har hatt veldig flaks. Og det er det ingen tvil om; skal en vinne premier av dette formatet, må en ha fryktelig mye flaks. Men jeg svarte ham også: Hvis en ikke prøver seg på et lodd i ny og ne, vinner en jo aldri.

Bodø-mannen har allerede planen klar for hva han skal gjøre når kjøretøyet ankommer.

- Først skal jeg sette meg inn i alt av tekniske løsninger - så tipper jeg at det blir en tur til Saltstraumen for å teste bilen, sier en meget glad vinner.

Her kan du spille BilFlax.

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær.

Det er pr 12.08.2020 fem biler igjen på de fysiske loddene.

De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak.

Vinnersannsynlighet BilFlax er : 1: 312 525

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd.

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd.

Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

Antall millionærer i 2019: 45

Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.