Sheffield Wednesday var et av de 22 lagene som spilte i den første Premier League-sesongen i 1992-1993, men rykket ned i 2000 og har aldri klart å komme tilbake til toppen av engelsk fotball.

Overraskende høy odds på Sunderland-seier i kveld. Sjekk her!

Sheffield Wednesday er i dag en klubb med store økonomiske utfordringer, og spiller i League One, som er nivå tre i engelsk fotball.

Klubben har likevel stolte tradisjoner, blir regnet som en av de største klubbene i England. Sheffield Wednesday har vunnet alle de gjeve trofeene, siste gang ligacupen i 1991. Hjemmebanen Hillsborough har en kapasitet på nesten 40.000 tilskuere.

Se Sheffield Wednesday - Sunderland på Vsport1 med Strim. Skaff deg tilgang her!

Onsdag kveld møter de Sunderland som de tapte for i playoff-semifinalen sist sesong. Vi tror ikke de får revansj.

Sheffield Wednesday - Sunderland

Odds: Sunderland vinner - 2,75 i odds

Kampstart onsdag 10. august klokken 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

LFF stadion

Slik ser du kampen: Skaff deg tilgang her!

Den vises på Vsport1

Se Sheffield Wednesday - Sunderland på Vsport1 med Strim. Skaff deg tilgang her!

Vi tror at Sunderland vinner. Det spiller du på her til 2,75 i odds

Alex Neil har gjort underverker med Sunderland, og opprykket fra League One sist sesong har blåst nytt liv i den gamle storklubben.

Sunderland er ubeseiret i 18 kamper på rad, og de står også uten tap i de tre siste kampene mot onsdagens motstander, Sheffield Wednesday. De slo ut the Owls i playoff-semifinalen sist sesong etter å ha spilt 1-1 på Hillsborough og vunnet 1-0 hjemme på Stadium of Light.

Trøbbel i ligacupen

Sist sesong stoppet ligacup-eventyret til Sheffield Wednesday i første runden. Da røk de ut på straffespark mot Huddersfield.

The Owls har røket ut av ligacupen i første runden i seks av de siste 20 sesongene. Det er tydelig at Wednesday ikke prioriterer denne cupen.

Se Sheffield Wednesday - Sunderland på Vsport1 med Strim. Skaff deg tilgang her!

I 14 av de siste 20 sesongene har Sheffield Wednesday rykket ut av ligacupen i første eller andre runden.

Selv om Sunderland aldri har vunnet ligacupen, har de bedre resultater enn Wednesday i cupen de siste 27 årene. De har nemlig spilt seg frem til finalen både i 1995 og senest i 2014. I fjor tok de seg helt til kvartfinalen. Vi tror de slår ut et Wednesday-lag som prioriterer seriespillet.

Vikinglotto: Det koster deg 80 kroner å bli med i kampen om 54 millioner kroner i kveld

Sheffield Wednesday har allerede fått noen skader denne sesongen, og med opprykk til Championship som sesongens hovedmål, vil det ikke være noen overraskelse om om Darren Moore starter med et B-preget lag i onsdagens ligacupkamp mot Sunderland.

B-preget Wednesday-lag?

The Owls har røket ut av ligacupen mot lag fra en høyere divisjon de fire siste sesongene, og velger Morre å slippe til benkesliterne mot Championship-laget onsdag vil oddsen på Sunderland-seier være svært interessant.

Den viktige spissen Lee Gregory kan være tilbake på banen etter at han var suspendert i helgens kamp mot MK Dons.

Mens Michael Smith er sannsynligvis fortsatt ute med skade. Det er slett ikke utenkelig at det kan bli gjort store endringer på midtbanen, og da vil Tyreeq Bakinson være blant dem som kan få sansen fra start. Akin Famewo ble skadet i lørdagens kamp, og det betyr at Wednesday må gjøre endringer i forsvaret.

Sunderland-trener Alex Neil vil ifølge lokalavisen Sunderland Echo hvile noen av sine nøkkelspillere. Han vil antakeligvis gi spilletid til flere nykommere og spillere som ikke har slitt med skader i sesongoppkjøringen.

Vikinglotto: Sjekk hvor mange millioner det er i dagens pott her

Nysigneringen fra West Ham, Aji Alese, ligger an å spille sin første kamp fra start i midtforsvaret til Sunderland, og keeper Alex Bass kan få sin debut. Også tyske Leon Dajaku kan komme til å starte sin første kamp i Sunderland-trøyen. 21-åringen, som har to Bundesliga-kamper for Bayern München, kom inn som innbytter på overtid mot Bristol City i helgen.

Sunderland har en utrolig rekke med kamper uten tap, og vi tror de forlenger den til 19 kamper onsdag. Wednesday sliter med skader og må konsentrere seg om ligaspillet. Vi mener Norsk Tipping har valgt feil favoritt her.

Vi tror at Sunderland vinner. Det spiller du på her til 2,75 i odds