Fredag 22. mars var det igjen tid for Eurojackpot. Du kunne vinne ca. 97 millioner kroner.

Tallene som ble trukket ut var 15, 20, 22, 24, 44 og 49. De to stjernetallene var 7 og 9.

Det betydde at ingen tok førstepremien, og ingen tok heller andrepremien. Det igjen betyr at begge vokser til neste fredag. 7 personer delte tredjepremien mens over 435 000 spillere fikk 2+1 riktige.

Det betyr at potten vokser til neste fredag igjen. 183 millioner kan du vinne.

Lørdag er det rundt 14 millioner kroner i potten i Lotto. Du kan spille her

(PS! Det er også over 4 millioner i Joker)

Nasjonal vinner i Eurojackpot

Hver fredag blir det trukket ut én nasjonal vinner i Eurojackpot, som vinner 1 million kroner og et reisegavekort til verdi av 100.000 kroner fra Berg-Hansen.

Fredag 22. mars var det en mann fra Ålesund som fikk telefon om at han var den heldige vinneren.

- Dette er jo kjempebra. Takk skal du ha, sier mannen.

Han sier reisegavekortet kommer til å bli brukt på en fin ferietur.

- Det blir en tur sammen med hele familien, sier mannen, som legger til at han er fast Eurojackpot-spiller.

Svensk storvinner sist fredag

Spillselskapet Svenska Spel slet med å få tak i mannen som har vunnet 562 millioner svenske kroner etter å ha levert en kupong på 50 kroner. Det var også uvisst om mannen spilte alene eller skal dele gevinsten med andre.

Den utrolige gevinsten på 561 942 260 millioner kroner kom etter at vedkommende hadde spilt Eurojackpot. Dette var altså den største gevinsten svenskene har hatt noengang. Den nest største ble utbetalt i sommer og var på 258 millioner svenske kroner.

Vinnerne med Eurojackpot-rekken 1 - 2 - 11 - 19 - 47 med tilleggstall 2 og 7 er funnet. De er et svensk par i 65-års alderen fra Närke i Örebro län som vant Sveriges største spillgevinst.

- Jag är helt väck i skallen, jag tror inte at de här som händer är sant, har den ene heldige vinneren sagt til Magnus Fridell i Svenska Spel.

På samme trekning vant altså en nordmann andrepremien (5+1 rette) og fikk dermed 23,8 millioner norske kroner. En annen norsk spiller vant tredjepremie på 769.000 norske kroner.