Gå til sidens hovedinnhold

Vard og Charlton spilles

Vi spiller to hjemmelag med meget gode muligheter i dagens andre oddstips.

Sportspills meny lørdag
V75 Sørlandet: Det ligger 38 millioner i potten

V5 Sørlandet: Vi klemmer til med et femtevalg

Tipping: Slik skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Dags for Aston Villa

Oddstips 2: Vi går for Vard og Charlton

Tippeligaen: Skader og karantener
Premier League: Skader og karantener
Sjekk også: Lesernes oddstips

Langoddsen starter med Premier League allerede klokken 13.00, og derfra går det slag i slag med engelsk, tysk og norsk fotball. Utover kvelden finner vi objekter fra Frankrike, Belgia og Nederland.

En stor dag for oddsspill, og det er fint å tenke på at slik blir det hver lørdag fremover.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Å prøve sine langskudd i Championship er neppe det dummeste man gjør, da ligaen er full av overraskelser for tiden. Et av de mer sannsynlige og best betalte er i våre øyne Ipswich Town til 2,70 borte mot opprykker Peterbrough.

I Danmark er Horsens blant lagene som er kommet best i gang, og de er fortsatt ubeseirede etter 5 runder. I dag kommer FC København på besøk, og mon tro om dette ikke er et greit tidspunkt å møte dem på, midt i deres slitsomme Europa-program. Horsens til 3,55 hjemme mot FCK er dagens andre langskudd.

Dagens avslag
Vi ser at Everton er store favoritter og spilles over en lav sko til 1,40. Skal de virkelig være så store favoritter uten å ha spilt en kamp ennå? QPR fikk bank av Bolton sist, og vil gjøre alt for å heve seg. Everton til 1,40 blir dagens avslag.

Dagens spill
Det er mange fristelser på programmet, spesielt i England. Fra en liste på hele ni mulige vinnere, jobber vi oss ned til de fire vi tror mest på, og setter sammen to dobler.

Hele dagens liste: Sunderland, Aston Villa, Southampton, Hull, Derby, Charlton, Preston, Lillehammer og Vard.

Vi fortsetter i England i tips nummer to, men tar med Vard Haugesund her hjemmefra.

Følg engelsk fotball LIVE

Charlton - Scunthorpe
League One. Charlton har lykkes meget godt i sesongstarten og topper tabellen med 3-0-0 og målscore 7-1. Bournemouth, Notts County og Colchester er slått, og alle disse er habile lag. Manager Chris Powell har all grunn til å være fornøyd med laguttak og taktikk, og han har stilt samme startoppstilling ved alle tre anledninger.

Laget er skadefritt og vi kan få se samme startoppstilling for fjerde gang på rad.

Scunthorpe rykket ned fra Championship, der de frustrerte tippere og oddsspillere med sine syv sjokkseire på bortebane, og bare fem hjemmeseire. De har startet ganske svakt i League One. 1-1 i Wycombe og 1-1 mot Preston er greie resultater, mens det ble tap i midtuken hjemme for et skaderammet Oldham. Det var meget skuffende.

Manager Alan Knill har noe usikkerhet rundt vingen Ryan. Ellers skal Nolan (f) være tilbake etter tannpine og Dagnall har blitt bedre i ryggen. Robertson og Byrne er ute i lengre tid.

Det er ikke enkelt for en klubb å vinne kamp etter kamp, og også Charltons seiersrekke vil bli brudt snart. Vi har imidlertid god tro på at den kan forlenges med en seier til i dag. Scunthorpe ser ganske enkelt ikke gode nok ut til å ta poeng fra de sterkeste lagene. H til 1,60 spilles.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Vard Haugesund - Vindbjart
2. divisjon avdeling 3. Vard har flotte 6-1-0 på hjemmebane, men slet lenge med å ta poeng på tur. De siste bortekampene har imidlertid gitt 1-0-seier mot Åsane og 2-0 mot Førde, samt 1-1 mot Ågård i en kamp man burde vunnet. Dette er tegn på at formen nå er enda bedre og at Vard har knukket borte-koden. Nå er det hjemmekamp igjen. Formen er glimrende med 4-1-0 på de fem siste. Vard ligger som nummer to, 11 poeng bak Notodden, som plutselig har begynt å avgi poeng. Kanskje opprykkskampen kan bli spennende likevel.

Ingen suspensjoner i dag, ser det ut til. Det skal være et par skader i Steinar Leins mannskap, men de fleste av de faste er på plass.

Vindbjart er oppe på 5. plass og har brukbare 3-2-3 på bortebane. De spilte kamp så sent som på onsdag, der de lå under 0-2 i Førde men snudde til 3-2-seier på overtid. Formen ser ut til å være god, med 2-3-0 på de fem siste, men seieren i Førde var de heldige, og gode naturligvis, som fikk.

Vindbjart-trener Steinar Skeie har få problemer med mannskapet. Innbytterne Kvaalen og Al-Gashamy var gode i snuoperasjonen i Førde, så kanskje de får sjansen igjen. Aase er tilbake fra suspensjon.

Siste innbyrdes oppgjør:

07.05.2011 Vindbjart - Vard 2 - 1
09.10.2010 Vard - Vindbjart 3 - 0
25.06.2010 Vindbjart - Vard 3 - 2

Det er veldig vanskelig å møte Vard i Haugesund, der de nå står med seks strake seire. Vindbjart er gode, men i det siste har de ventet til langt ut i 2. omgang og enda lenger med å score mål. Havner de under i Haugesund tror vi aldri de får sjansen til å komme tilbake, og denne hjemmeseieren spiller vi til 1,60. Vi får enda en dobbel til 2,56 og setter 100 kroner i innsats. Spillefristen er klokken 15.55 her også.

52. Vard Haugesund - Vindbjart 1,60 3,90 3,05
73. Charlton - Scunthorpe 1,60 3,20 4,20

Total odds 2,56

Klikk her for å levere dette spillet
Innsatsen styrer du selv

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken