Gå til sidens hovedinnhold

Vi går for ny tolver søndag

Ikke den største utbetalingen på lørdagskupongen, men nok en gang satt 12 rette!

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips:
Vi går for ny tolver søndag
Oddssingel Premier League: Chelsea er Fulhams marerittmotstander
V75 Sverige: Ekstra V75-omgang med stor pott
Oddssingel Premier League: Vi har funnet en fireoddser i derbyet
Oddssingel Serie A: Ronaldo og Juventus nekter å tape i Serie A

Vi har kommet frem til en ny søndagsutfordring fra Norsk Tipping. Som vanlig på denne ukedagen, går ferden rundt i toppligaene i Europa. Kupongen starter med to oppgjør fra den engelske Premier League. Deretter følger tre kamper fra La Liga I Spania, to matcher fra den tyske Bundesliga, før kupongen avsluttes med fem oppgjør fra Serie A i Italia. Mange jevne og fine kamper, og vi lukter fine penger til de tipperne som er heldige og dyktige nok til å hente en eller flere premier. Innleveringsfrist er 14:55, og bonuspotten er nå kommet opp til fine 2,5 millioner kroner.

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på hele 199 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

1. Everton – Liverpool
kupongens åpningskamp er litt av et oppgjør på Goodison Park i Liverpool. De røde fra Anfield tar turen gjennom parken over til Goodison for et nytt Merseyside derby. Liverpool serieledere, Everton på en skuffende niendeplass med 10 serierunder igjen å spille.

Everton har skuffet stort denne sesongen. Å slå seg inn blant de seks store på toppen av tabellen, var et uttalt mål fra Goodison før det hele sparket i gang tilbake i august. Ikke bare ligger laget helt nede på plass nummer ni, men det er hele 17 poeng opp til plassene som gir spill i neste års to Europaturneringer. Goodison har på ingen måte vært det fortet det burde være, og Everton har svake 6-3-5 på eget gress. Betydningen av dette derbyet er enorm, tatt Everton sin posisjon med i betraktningene.

En seier mot de røde fra andre siden av parken, ville nok leget mange sår, om enn ikke tabellposisjonen. Everton siste kamp denne midtuken var bra. Laget kunne returnere fra Wales med 3-0 seier mot Cardiff. Før det måtte man tåle tre strake tap mot Watford, Manchester City og Wolverhampton. Det første Merseyside derbyet denne sesongen på Anfield, ble vunnet av Liverpool, med en scoring på overtid.
Viktige Leighton Baines er tilbake i trening, og rekker muligens kampen, etter ribbenskade.

For øvrig har Everton ingen skade/ karantene problemer å stri med.

Er byen rød eller blå søndag? Klikk her for å lese deg opp før Merseyside-derbyet!

Liverpool har virkelig imponert denne sesongen. Laget sliter (om man kan kalle det for det) litt mer enn i innledningen av sesongen. Ankommer dog til dette Merseyside derbyet som ligaledere, et poeng foran den store forhåndsfavoritten Manchester City med 10 kamper igjen før fasiten skrives i mai. Etter 28 knallharde kamper i Premier League, har Liverpool bare et tap. Imponerende! Borte har de røde 9-4-1, og har bare tapt for Manchester City på Etihad. I tillegg har også Liverpool klart minst baklengsmål i ligaen med sine 15 mål feil vei etter 28 spilte.

Siste i Premier League endte med en grei og imponerende 5-0 seier hjemme mot Watford. Nest sist sterke 0-0 mot formlaget Manchester United på Old Trafford. I champions League venter et meget viktig og spennende returmøte mot tyske Bayern München, etter 0-0 i den første 1/8 dels finalen på Anfield. At Liverpool er slått ut av FA cupen, er faktisk noe som kan være positivt med tanke på det knallharde kampprogrammet frem mot ligaavslutningen i mai. Som vi skrev i innledningen kan det være tegn på at også Liverpool begynner å kjenne kjøret av et tøft kampprogram. Det har blitt tre uavgjorte på de siste fem i ligaen, men som sagt fortsatt ligaledelse med 10 igjen å spille.

Gomez er ute med benbrudd. I tillegg er Firmino og Lovren usikre inn mot denne storkampen.

Alltid hardt og viktig i Merseyside derbyene. Vi mener og tror de røde tar dette. B

2. Fulham – Chelsea
Søndagens andre kamp på kupongen er også et derby. Denne gangen i hovedstaden, når Chelsea reiser den korte turen til Craven Cottage, og møtet med Fulham. Hjemmelaget i likhet med Huddersfield 99 % sikre på nedrykk. Gjestene i kamp om topp fire som gir spill i Champions League neste sesong.

Fulham som rykket opp etter kvalikspill forrige sesong, har ikke klart omstillingen til spill på øverste nivå. Med 10 kamper igjen å spille, er det hele 10 poeng opp til sikker grund. Når vi vet at Fulham har kapret 17 av 84 mulige poeng på de første 28 kampene, er det soleklart at klubben spiller på nivå to i Championship neste sesong. Hjemme på Craven Cottage har laget 4-3-6 å vise til. Borte har det blitt to små poeng på 15 spilte, og samlet meget trist lesning. Siste kamp denne midtuken endte med et 0-2 tap borte mot Southampton på St. Marys, mens det nest sist ble et nytt tap 1-3 i et Londonderby mot West ham på London Stadium.
Fulham tapte motsatt oppgjør 0-2 på Stamford Bridge tilbake i desember. Det meldes også fra Fulham hold at klubben har sparket manager Claudio Ranieri. Scott Parker vil derfor ha midlertidig ansvar for laget, muligens ut sesongen.

Marcus Bettinelli er ute resten av sesongen. Ellers ingen skade / karantene problemer.

Chelsea kjemper for livet om en topp fire plassering. En ny sesong uten Champions League vil ikke bli tatt nådig imot hos det russiske eierskapet på Stamford Bridge. I øyeblikket mangler det to poeng opp til topp fire. Chelsea har dog en kamp til gode på de andre (hjemme mot Brighton) Det blir en kamp mellom Chelsea, Arsenal, Tottenham og Manchester United om de to siste plassene i neste års pengestinne Champions League.

Sist helg tapte Chelsea etter straffesparkkonkurranse i finalen av ligacupen mot Manchester City på Wembley. De siste fire i ligaen har vært milt sagt blandet drops. Bortetap mot Bournemouth med 0-4 og mot Manchester City med hele 0-6. Hjemmeseire mot Huddersfield med 5-0 og Tottenham med 2-0. Det er nesten uvirkelig at ting kan svinge slik for et topplag. Hjemme på brua i London har Chelsea fine 9-4-1 å vise til, og her har det faktisk vært stabilt bra. Manager Maurizio Sarri er nok avhengig av å styre skuta inn til topp fire, for å overleve etter sin første sesong i sjefsstolen på Stamford Bridge.

Marco Van Ginkel er ute for resten av sesongen, ellers ingen problemer.

Et fortapt Fulham, bør være et nummer for små her. B

3. Real Betis – Getafe
Kamp tre bringer oss til Spania og La Liga. Getafe tar turen til møtet med Real Betis på Benito Villamarin. Begge klubber inne blant topp sju i øyeblikket.

Real Betis har prestert jevnt bra hele denne sesongen, og er for fult med i kampen om spill i Europa neste sesong. Det er bare et lite poeng opp til topp seks som kreves i så måte. Betis ligger faktisk bare tre poeng fra en plassering som gir Champions League spill, og det viser tydelig styrken i dette laget. Hjemme har laget litt svake 6-4-3, og her ligger årsaken til at laget ikke er enda høyere på tabellen, med 13 kamper igjen å spille. En nedtur sist torsdag da laget tapte semifinalen mot Valencia i den spanske cupen med 2-3 etter to kamper. Siste i La Liga ga en fin borteseier med 2-0 mot Valladolid. Nest sist 1-1 hjemme mot Alaves. Betis melder om full tropp til dette oppgjøret.

Getafe ankommer til dette oppgjøret tre poeng foran sin motstander. Lager er inne på fjerde plass, som gir spill i neste års Champions League. Om så lykkes vil det være et voldsomt løft for klubben, ikke minst økonomisk. En fin sluttspurt kreves dog. Tre av fire plasser i den pengestinne turneringen er allerede utdelt til Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid som har stukket av på toppen av tabellen. Det blir et res om den siste plassen, men Getafe er altså i førersete 13 kamper før fasiten skrives etter 38 kamper. Borte spiller laget ofte uavgjort, og står med 3-8-2 så langt. Siste i La Liga ga seier 2-1 hjemme mot Vallecano. Nest sist 2-2 borte mot Eibar. Getafe vant 2-0 i det motsatte oppgjøret i oktober.

Antunes soner karantene, mens Bergara og Diedhiou er ute med skader.

Meget viktig kamp, hvor spill i Europa neste sesong står på spill for begge klubbene. Vi heller mot Betis, men garderer fult på det store spillet. HU (HUB på 432 rekker spillet)

4. Real Sociedad – Atletico Madrid
Atletico Madrid tar turen til Sociedad i kamp fire på kupongen. Et hjemmelag på plass åtte, og med fortsatt heng på plassene som gir spill i Europa neste sesong. Gjestene fra Madrid som vanlig med i toppen. Inne på en meget sterk annen plass etter 25 spilte runder.

Real Sociedad som endte i midtsjiktet sist sesong, henger fint med. I øyeblikket mangler bare to små poeng opp til en plass som gir spill i Europa League neste sesong. En meget spennende avslutning venter for laget når 13 runder gjenstår av La Liga. Hjemme har laget
4-4-4, og her ligger nok nøkkelen. Laget må ganske enkelt forbedre statistikken på eget gress. Siste kamp endte 0-0 borte mot Girona, mens det nest sist ble seier 3-0 hjemme mot Leganes. Sociedad tapte 0-2 i det motsatte oppgjøret tilbake i oktober.

Illarramendi ute med lyskeskade. Gorosabel og tidligere Manchester United spiller Januzaj tvilsomme før kampen.

Atletico Madrid er som vanlig med i toppen. Så langt innehar laget en meget solid andre plass på tabellen. Det er dog sju poeng opp til Barcelona på toppen. Atletico er også på gang i Champions League. En overbevisende 2-0 seier hjemme mot sterke Juventus i første del av 1/8 dels finalen. Diego Simeone gjør en enorm jobb med sitt Atletico, med vesentlig mindre midler (les penger) enn topplagene i Europa. Borte i La Liga har laget greie 4-6-2 etter 12 spilte. Siste kamp ble vunnet 2-0 mot Villarreal, mens det nest sist også ble seier, da med 1-0 mot Vallecano. Hernandez er tvilsom, ellers ingen skade/ karantene problemer.

Real Sociedad er bra og spiller for en plass i Europa. Vi mener dog Atletico er en klasse bedre og spiller bare et tegn. B

5. Valencia – Athletic Bilbao
Berømte Mestalla er arena for kupongens femte og siste kamp fra La Liga. Valencia er vertskap for Athletic Bilbao. Begge lag i det øvre midtsjiktet på tabellen.

Valencia avanserte til den spanske cupfinalen torsdag etter å ha slått ut Betis over to kamper. I La Liga ligger laget på en niende plass, dog bare fire poeng etter plassene som gir spill i Europa neste sesong. Det er rekordjevnt etter de tre store i den spanske toppdivisjonen. Hjemme på Mestalla har Valencia spilt uvanlig mye uavgjort, og står med
3-9-1 etter 13 spilte. Her ligger nøkkelen til en langt høyere plassering på tabellen. Dog bare åtte baklengs på disse 13. Siste i ligaen 1-1 borte mot Leganes. Uavgjort også nest sist. 0-0 mot Espanyol. I Europa League er laget trygt videre eter å ha eliminert skotske Celtic i forrige runde. Målløst 0-0 i det motsatte oppgjøret tidligere i sesongen.

Athletic Bilbao ankommer fra Baskerland med like mange poeng som sin motstander. Det er således særdeles viktige poeng det spilles om. Taperen må nok langt på vei vifte farvel til mulighetene om spill i Europa neste sesong. Borte har Athletic bare vunnet to av 12, og står med 2-6-4. De to siste i La Liga har begge gitt 1-0 gevinster. Sist hjemme mot Eibar. Nest sist borte mot bunnlaget Huesca. Aritz Aduriz er ute med en kneskade. I tillegg noen småskader, men ingen andre bekreftet ute.

Viktig kamp i sjiktet under Europaspillplassene. Vi heller mot Valencia. Laget spiller dog mye uavgjort hjemme. Vi prøver HU

6. Stuttgart – Hannover 96
Kamp seks bringer oss til Tyskland og Bundesliga. Stuttgart tar imot Hannover på Mercedes Benz Arena. Begge lagene med begge bena plantet i nedrykksstriden. Vertene tredje sist, mens Hannover ligger på plassen foran. Det skiller to poeng foran dette meget viktige oppgjøret i kampen for ny kontrakt.

Stuttgart manglet bare to poeng på spill i Europa etter siste sesong. Laget har på ingen måte fulgt opp den prestasjonen. I øyeblikket er bare to lag bak på tabellen, og fremgang kreves om ny kontrakt skal kunne skrives med Bundesliga. Hjemme har det gått tregt, og 3-2-6 duger på ingen måte. Siste kamp endte med greie 1-1 borte mot Werder Bremen. Nest sist tap 1-3 hjemme mot Leipzig. Stuttgart tapte 1-3 i det motsatte oppgjøret i oktober.

Nicolas Gonzalez soner karantene.

Hannover ankommer Stuttgart nest sist på tabellen, to poeng etter vertene. Laget står fortsatt uten borteseier, og har 0-4-7 på fremmed gress. Siste kamp endte med tap hele 0-3 hjemme mot Eintracht Frankfurt. Nest sist også tap med de samme stygge sifrene borte mot Hoffenheim. Hannover må virkelig opp i ringene for å unngå spill på nivå to neste sesong.

Fullkrug, Bebou og Edgar Prib er alle fraværende med diverse skader.

En særdeles viktig kamp i nedrykksstriden. Vi tror ikke vertene taper, og spiller HU.

7. Wolfsburg – Werder Bremen
Fra Mercedes Benz Arena i kamp seks, går turen til Volkswagen Arena i kamp sju. Werder tar turen fra Bremen til bortemøtet mot Wolfsburg. Begge lagene inne på øvre del av tabellen.

Wolfsburg har vært gode i årets sesong, om enn noe ujevne. Laget var på tredje siste plass sist sesong, men mangler i øyeblikket bare to poeng opp til en fjerde plass, som gir spill i Champions League. Fremgangen har således vært enorm. Hjemme har laget moderate 4-3-4, og med en noe bedre statistikk på eget gress, ville det vært en klar topp fire så langt.

Siste kamp endte overbevisende med seier hele 3-0 borte mot meget gode Borussia MG. Nest sist, også seier 3-0 hjemme mot Mainz. Daniel Ginczek ute med ankelskade. Noen andre småskader, men ingen fler bekreftet ute.
Werder Bremen ankommer seks poeng bak vertene, og med fem poeng opp til plassene (topp seks) som gir spill i Europa neste sesong. Laget vant den motsatte kampen 2-0 tilbake i oktober. Werder Bremen presterer omtrent likt på utebane som på eget gress. Ute på tur lyder tallene på 4-3-4 etter 11 spilte. Siste i Bundesliga ga 1-1 hjemme mot svake Stuttgart. Nest sist samme sifre borte mot Hertha Berlin. Noen småskader, men det meldes om ingen definitive forfall før denne kampen fra bortelaget.

Meget åpent. Vi heller ørlite mot Wolfsburg, men dekker fult på det store spillet spillet.

HU (HUB på 432 rekker spillet)

8. Udinese – Bologna
Kamp åtte bringer oss til Italia og Serie A. Den først av fen kamper fra den italienske toppdivisjonen, gir oss et meget viktig oppgjør i nedrykksstriden. Bologna tar turen til Udinese. Bortelaget på nedrykksplass tredje sist, vertene to plasser foran på tabellen.

Udinese styrte klar av nedrykk med fem poeng sist sesong. Igjen ser det ut til å bli en kamp for å overleve i Serie A. Det er fire lag bak på tabellen, og like mange poeng ned til nedrykk. Siste kamp ble vunnet 1-0 mot det akterutseilte bunnlaget Chievo. Nest sist tap 0-1 borte mot Torino. Hjemme står Udinese med moderate 4-3-6. Ingen bekreftet ute før kampen.

Bologna ligger på nedrykk, før denne viktige kampen. Det er tre poeng opp til sikker grund, og fire opp til hjemmelaget. Laget vant motsatt kamp tilbake i oktober med 2-1. Bologna sliter tungt på fremmed gress, og 1-5-7 er nedrykkstall alle dager i uken. Siste kamp ga et respektabelt 0-1 tap hjemme mot suverene Juventus, mens det nest sist ble et nytt tap med 1-2 borte mot gode Roma. Bologna må vise fremgang i sesongens siste 13 kamper for å ha en sjanse til å overleve toppdivisjonen. Destro og Mattiello er ute med henholdsvis lår og mageskade.

Vi tror poengene blir igjen i Udinese i dette viktige nedrykksoppgjøret. H

9. Spal – Sampdoria
Spal ønsker Sampdoria velkommen i kamp ni. Hjemmelaget fem poeng klar av nedrykk, mens gjestene jakter en topp seks plasseringe som gir spill i Europa neste sesong.

Spal hadde bare de tre lagene som rykket ned bak seg sist sesong. Igjen ser det ut til å bli en kamp for å overleve i Serie A. I øyeblikket er det fem poeng ned til nedrykk, og Spal kan på ingen måte ta foten av gasspedalen om ny kontrakt skal sikres. Laget har slitt hjemme, og står med svake 2-6-4 på eget gress. Bare 10 scoringer på disse 12 spilte. Siste kamp endte med greie 1-1 borte mot Sassuolo. Nest sist tap 1-4 hjemme mot Fiorentina. Spal tapte motsatt oppgjør 1-2.

Sampdoria ankommer til dette oppgjøret med fortsatt heng på plassene som gir spill i Europa neste sesong. Laget er dog nede på en tiende plass, og trenger fremgang for å lykkes i så måte. Laget er bedre på hjemmebane enn borte, og står med moderate 3-4-6 på fremmed gress. Siste kamp ga en fin 1-0 seier hjemme mot Cagliari. Nest sist tap 1-2 borte mot sterke Inter. Caprari og Barreto ute med skader.

Viktig kamp for begge. Meget åpent. Vi dekker for alle muligheter. HUB

10. Genoa – Frosinone
Nyopprykkede Frosinone tar turen til Genoa og møter et hjemmelag i midtsjiktet på tabellen. Frosinone selv forankret nest sist på tabellen, på en soleklar nedrykksplass.

Genoa har gjennomført en grei sesong så langt, men heller ikke mer. Laget ligger i midtsjiktet på tabellen, med veldig lang vei både til nedrykk og til plassene som gir spill i Europa neste sesong. De resterende 13 kampene blir nok litt som en transportetappe for Genoa, men slik er det noen ganger. Hjemme på Luigi Ferraris har Genoa 5-5-3. Siste kamp i Serie A endte med svake 0-0 borte mot bunnlaget Chievo. Fin seier nest sist med 2-1 hjemme mot gode Lazio. Genoa vant 2-1 i det motsatte oppgjøret i september. Lapadula og Hiljemark er begge skadet, og spiller ikke.

Etter sitt opprykk sist sesong, sliter Frosinone i toppetasjen. Med 13 kamper igjen å spille, er bare bunnlaget Chievo bak på tabellen, og det er fem poeng opp til trygg plass. Frosinone har utrolig nok ennå ikke vunnet hjemme på 12 forsøk, og har vært noe bedre på utebane. På fremmed gress lyder statistikken på 3-2-8 så langt. Laget må virkelig opp i ringene, i sitt forsøk på å gjøre oppholdet i Serie A til med enn et år. Siste kamp ble tapt 2-3 hjemme mot Roma, mens det nest sist ble 0-3 borte mot den suverene ligalederen Juventus.

Ghiglione og Hallfredsson er ute med henholdsvis lår og kneskade.
Genoa har ikke all verden å spille for, men skal være klart bedre enn bortelaget. Vi spiller bare et tegn i denne kampen. H

11. Atalanta – Fiorentina
I kupongens nest siste kamp tar Fiorentina turen til møtet med Atalanta. Begge lagene rett under plassene som gir spill i Europa neste sesong.

Atalanta har gjort det greit i årets Serie A. Meget bra på sitt beste, men dog noe ujevne i prestasjonene. Bare målforskjell skiller fra en topp seks plassering, som sikrer spill i Europa neste sesong. Laget har en viktig innspurt foran seg. Deltakelse i en av de to cupene i Europa genererer mye penger med tanke på årene som kommer. Laget har 5-3-4 på eget gress, og en forbedring her er nok nøkkelen til en mulig topp seks plassering. Siste kamp endte med tap 0-2 borte mot Torino. Tap også nest sist. Da med 1-3 hjemme mot Milan. Laget tapte 0-2 i motsatt kamp tidligere i sesongen. Varnier og Gomez er tvilsomme, men ingen er bekreftet ute.

Fiorentina ankommer til denne kampen to poeng bak Atalanta. Der er således meget viktige poeng i kampen om spill i Europa neste sesong det dreier seg om. Laget spiller mye uavgjort borte, og står med 3-7-3 etter 13 spilte. Fiorentina vant motsatt oppgjør 2-0. Siste i Serie A endte 3-3 i en triller hjemme mot Inter. Nest sist en fin borteseier da Spal ble slått hele 4-1. Fiorentina er i fin form, og har ikke tapt på de siste sju, selv om fem av disse har endt i poengdeling. German Pezzela eneste fravær med en skade.

Viktige poeng på spill. Vi heller mot Atalanta. Gjestene spiller dog mye uavgjort. HU

12. Napoli – Juventus
Kupongens siste kamp er litt av en godbit. Suverene Juventus tar turen til Napoli. Et Napoli som ligger på plassen bak, dog 13 poeng etter.

Napoli har vært gode i hele sesongen. Ligger på annen plass, men hele 13 poeng etter motstander Juventus. Dette sier nok mer om Juventus sin enorme styrke, enn om noen svakhetstegn hos hjemmelaget. Hjemme på Stadio San Paolo er Napoli uslåelige så langt. 10-3-0 er fantastiske tall. Bare sju baklengs mål på disse 13 spilte. Laget har ikke tapt på de siste sju, og har bare tre tap på 25 kamper samlet. Siste i Serie A endte med seier 4-0 borte mot Parma. Nest sist litt skuffende 0-0 hjemme mot Torino. Napoli var sjanseløse i motsatt oppgjør, og tapte dette 1-3. Mario Rui og Raul Albiol er ute med lår og kneskade.

Juventus er uten konkurranse i Serie A. Vant sist sesong fire poeng foran Napoli. Alt tyder på en langt større margin denne sesongen. Med 13 runder igjen før fasiten kan skrives er avstanden på hele 13 poeng. Juventus har enorme 11-1-0 på fremmed gress, og samlet
22-3-0 etter 25 serierunder. Når vi legger til at laget har 38 plussmål, forstår man overlegenheten. Et stort skudd for baugen var det dog i forrige uke, da laget tapte 0-2 for Atletico Madrid i første kamp i 1/8 dels finalen i Champions League. Det kreves noe helt spesielt i returen for å avansere i den turneringen. Siste i Serie A endte med seier 1-0 borte mot Bologna. Nest sist 3-0 hjemme over Frosinone. Cuadrado og Khedira er skadet, og spiller ikke.

Napoli er ubeseiret hjemme. Juventus det samme borte. Med e n avgjørelse i denne kampen, ryker en av de statistikkene. Vi kan ikke tippe i mot Juventus, men tar med en gardering for poengdeling, på det store spillet. B (UB på 432 rekker spillet)

96-rekkeren:
1.
Everton - Liverpool B
2. Fulham - Chelsea B
3. Real Betis - Getafe HU
4. Real Sociedad - Atletico Madrid B
5. Valencia - Athletic Bilbao HU
6. Stuttgart - Hanover HU
7. Wolfsburg - Werder Bremen HU
8. Udinese - Bologna H
9. Spal 2013 - Sampdoria HUB
10. Genoa - Frosinone H
11. Atalanta - Fiorentina HU
12. Napoli - Juventus B


432-rekkeren:
1. Everton - Liverpool B
2. Fulham - Chelsea B
3. Real Betis - Getafe HUB
4. Real Sociedad - Atletico Madrid B
5. Valencia - Athletic Bilbao HU
6. Stuttgart - Hanover HU
7. Wolfsburg - Werder Bremen HUB
8. Udinese - Bologna H
9. Spal 2013 - Sampdoria HUB
10. Genoa - Frosinone H
11. Atalanta - Fiorentina HU
12. Napoli - Juventus UB

Kommentarer til denne saken