Gå til sidens hovedinnhold

Vi gir oss aldri

I dag kan du tjene penger på ishockey. Se våre oddstips her.

I likhet med de fleste oddsspillere og oddstipsere i Skandinavia klarte heller ikke vi å tjene penger på gårsdagens runde i Elitserien. Ideen om å gå for en skrell i form av en Rögle-seier var ikke så dum i en runde der samtlige favoritter feilet, men Rögle-Luleå sto 3-3 til ordinær tid.

Dagens ishockeyspill
I dag retter vi blikket mot norsk hockey og kvartfinaleserien der det spilles best av syv kamper. Det er klart for lagenes femte oppgjør. Man skal være klar over at det ligger en del taktikkeri i en slik best av syv serie, og et slags mantra for lagene synes å være "Hvorfor vinne i dag, når vi uansett avgjør på hjemmebane neste gang".

Kanskje var det noe i den retning Vålerenga tenkte da de tapte 1-5 mot et redusert Manglerud Star sist. De ledet 3-0 i kamper og kunne avgjort med fire strake. Nå står det i stedet 3-1 og Vålerenga forventes å vinne kveldens match og bli de første som er klare for semifinale. Vålerenga på sitt beste, kanskje til og med nest beste, er et bedre lag enn M/S, og i kveld bør de bevise dette på hjemmebane til 1,20 i odds. De forrige kampene her har endt 6-2 og 4-1 til Vålerenga. Oddsen er lav, men selv uten Knut Henrik Spets som soner matchstraff gir vi Vålerenga bortimot 90% sjanse for å vinne denne kampen og tar med 1,20 på kupongen.

Storhamar avgjør på hjemmebane neste gang.
Et annet lag som leder 3-1 sammenlagt i kamper er Storhamar. I kveld spiller de borte mot Lørenskog, som følgelig er i en vinn eller forsvinn situasjon. Dette oppgjøret må sies å være åpent og det er ikke utenkelig at det står uavgjort etter ordinær tid. Storhamar vant 4-2 her på mandag, men hvorfor skal de vinne i kveld, når de kan avgjøre på hjemmebane neste gang? 1,95 på at Lørenskog kniper seieren er akkurat høyt nok til at vi lar oss friste til å spille mot Storhamar, laget som sikret oss gevinst onsdag.

Denne kampen kan spilles som singel, og vi setter et par hundrelapper på Lørenskog.

Klikk her for å sette 200 kroner på Lørenskog.

Enkelt: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Bli nettspiller: Bestill gratis kortleser her!

Stavanger Oilers vinner hjemme igjen.
Det står 2-2 i kamper mellom Stavanger og Lillehammer. Stavanger har vært bra hjemme og vunnet 5-4 og 5-0. I kveld må de vinne igjen hvis de skal ha noen sjanse på semifinale. Tap i kveld og seier i de to neste kampene er strengt tatt også en mulighet for avansement, men slaget står i realiteten i kveld. Kveldens dobbel fra Sportspill:

08. Stavanger - Lillehammer IK 1,70 4,30 2,80
10. Vålerenga - Manglerud Star 1,20 5,40 6,30

Total odds 2,04. Her går vi for å doble innsatsen på 200 kroner.

Klikk her for å lever kveldens ishockeydobbel fra Sportspill med 200 i innsats.
Du kan naturligvis endre innsatsen før du leverer.

Kommentarer til denne saken