Gå til sidens hovedinnhold

Vi setter pengene på Sampdoria

Fin odds fra Norsk Tipping i kveld. Sjekk dagens tips og spill her!

Langoddsen tilbyr spill på objekter fra 2. divisjon, Superettan, fransk Ligue 2, en rekke kamper fra den engelske ligacupen, og fem av returoppgjørene fra Champions League-kvalifiseringen. Den engelske ligacupen er såpass usikre saker at vi lar denne runden passere i stillhet. Det er uansett et mer spennende objekt i Champions League.

Er du ikke nettspiller hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Sampdoria - Werder Bremen
Champions League-kvalifisering, play-off runden, returkamp etter 3-1 til Werder i Bremen. Det står om en plass i gruppespillet i Champions League og enorme økonomiske inntekter. Da Werder gikk opp til 3-0 og Sampdoria var redusert til 10 mann sist, så det helt kjørt ut for italienerne. Men så satt endelig Pazzini en av sjansene sine og det ebbet ut med 3-1. Nå må Sampdoria vinne 2-0 i dag, ikke helt håpløst det, og med en gang de eventuelt får 1-0, blir det veldig spennende. Scorer Werder først, må Sampdoria score minst 4 ganger for å avansere.

Sampdoria er utenfor sesong i Serie-A , de åpner hjemme mot Lazio på søndag. I fjor endte Samdoria på fjerdeplass i Italia. De var det tredje beste hjemmelaget med 13-6-0 totalt og 31-10 i målforskjell.

Sjekk hva Sportspills-lesere tror på i kveld: Lesernes oddstips tirsdag

Werder Bremen har såvidt startet opp i Bundesliga. Etter én runde ligger de sist. De tapte 1-4 mot Hoffenheim i en kamp der Werder oppskriftsmessig gikk opp til 1-0, men så, i løpet av den siste halvtimen før pause, mistet man kontrollen og fikk fire raske baklengs. Dette var ikke et veldig redusert Werder, slik man kanskje kunne tro og forvente, det var de fleste av de beste.

Werder stiller uten Aaron Hunt denne gangen, en av de viktigste bidragsyterne i den første kampen. Spissen Hugo Almeida og Naldo er også ute. Sampdoria har Stefano Lucchini suspendert.

Vi mener sjansen for hjemmeseier her må være 50 prosent, kanskje enda litt mer. Werder er litt svekket på grunn av et par skader. I tillegg kan de tape kampen med ett mål og gå videre, de kan også tape for eksempel 2-4. Werder slapp inn fire mål mot Hoffenheim, så det er tydligvis ikke umulig å score mange mål på dem. En målrik kamp er aldri utenkelig med Werder Bremen på banen.

Norsk Tipping lokker med 2,15 i odds for hjemmeseieren. Det er mer enn godt nok, slik vi vurderer det, og det er helt på høyde med hva andre tilbyr. Har de baller nok til ikke å sette ned oddsen denne gangen? Objektet kan spilles som single, og vi prøver 100 kroner på Sampdoria i dag. Spillefristen er klokken 20.40.

14. Sampdoria - Werder Bremen 2,15 2,85 2,75

Klikk her for å levere dette spillet

Andre vurderinger
Anderlecht skal være klare favoritter på hjemmebane mot Partizan. 1,50 på H er likevel ikke så veldig fristende når Anderlecht er videre også med 0-0 og 1-1. Hapoel Tel-Aviv sjokkerte med 3-2 seier i Østrerrike sist, og de er tydeligvis et bedre lag enn Salzburg likevel, i motsetning til hva vi trodde sist. Da bør israelerne også klare en hjemmeseier i dag. Sevilla vinner nesten garantert hjemme mot Sporting Braga, men 1,25 gjør vondt å spille når alle andre tilbyr mye høyere odds. I Superettan møtes Örgryte og Falkenberg, to av de mest uavgjortspillende lagene. En ny U kan ikke være langt unna.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken