*Nettavisen* Sportspill.

Vi skal doble pengene på Kamerun-seier

Clarence Seedorf gjorde noen merkelige taktiske trekk før kampen mot Ghana sist. Kaptein Eric Maxim Choupo-Moting ble plassert på benken. PSG-stjernen spilte bare de siste 16 minuttene for Kamerun., men han spiller antakeligvis fra start i tirsdagens kamp mot Benin. (Photo by OZAN KOSE / AFP)

Kamerun var feige offensivt mot Ghana, men Clarence Seedorf gjør endringer på laget før tirsdagens kamp. Vi tror Kamerun vinner og tar gruppeseieren.

02.07.19 14:29

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel fotball-VM: England kan gå hele veien
Oddssingel fotball-VM: England - USA blir en målfest
Oddssingel Copa America: Gulldrømmen til Brasil lever
Oddssingel Afrikamesterskapet: Kamerun bør vinne
V65 Forus:
Billig oppgave for V65-bankeren på Forus
V64 Solvalla: Praktfull V64-omgang med Sveriges beste unghester
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet

Tirsdagens langoddsprogram inneholder blant annet den første semifinalen i Copa America mellom fotballgigantene Brasil og Argentina, semifinalen i fotball-VM for kvinner mellom England og USA og de fire siste kampene i gruppespillet i Afrikamesterskapet. Det er også et par kamper fra finsk 1. divisjon og en kamp fra Europa League-kvaliken. I tillegg er Wimbledon-turneringen i gang, hvor det norske tennishåpet Casper Ruud er stor underdog i møte med John Isner.

NB! Onsdag er det ca 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Benin - Kamerun B 2,00 (spillestopp kl 17.55)

Afrikamesterskapet gruppe F. Kamerun dominerte åpningskampen mot Guinea-Bissau og vant 2-0, men de lå om til en mer defensiv spillestil mot Ghana i den andre kampen. Den endte 0-0. Clarence Seedorf sine karer er antakeligvis greit fornøyd med fire poeng på de to første kampene likevel. Kamerun leder gruppen sin før tirsdagens kamp mot Benin, men gruppen er helt åpen før de siste kampene.

Dersom Benin vinner mot Kamerun og Ghana slår Guinea-Bissau vil Kamerun plutselig havne på tredjeplass i gruppen. Det betyr at Kamerun har masse å spille for i tirsdagens match. Jeg tror Clarence Seedorf vil gå vekk fra den defensive tilnærmingen de hadde i kampen mot Ghana og gå for gruppeseieren.

Kaptein Eric Maxim Choupo-Moting, som overraskende ble plassert på benken i lørdagens kamp mot Ghana, er antakeligvis tilbake i starteelleveren, og han kommer til å spille sammen med Clinton Njie og Christian Bassogog offensivt.

Før årets Afrikamesterskap var det neppe mange som hadde tippet at Benin skulle kjempe om en topp to-plassering i gruppe F, men de har vist at laget er i stand til å utfordre to av forhåndsfavorittene, Ghana og Kamerun. De gikk rtt i strupen på Ghana og scoret allerede etter to minutter, men Ghana slo tilbake og ledet 2-1 til pause. Istedet for å falle sammen etter å ha mistet ledelsen, så brettet spillerne til Michel Dussuyer opp ermene og kjempet for en utligning. Den kom et drøyt kvarter ut i annen omgang.

Den tidligere Sunderland- og WBA-spilleren Stéphane Sessègnon og Huddersfield-spissen Steve Mounie er de største profilene hos Benin, men den spillerne som virkelig har vist seg frem i mesterskapet er Mickaël Poté. Den lynraske høyrekanten, som til daglig spiller i Adana Demirspor i Tyrkia, scoret begge målene mot Ghana i åpningskampen.

Benin viste også i andre kampen at de ikke er noen pushover, da de spilte 0-0 mot Guinea-Bissau. Benin-manager Michel Dussuyer er ikke ventet å gjøre endringer på laget før tirsdagens kamp. Benin styrte kampen mot Guinea-Bissau, og var uheldige som ikke scoret på de 16 skuddene sine.

Kamerun på sin side spilte en god kamp mot Guinea-Bissau, men leverte ikke på samme nivå mot Ghana. Clarence Seedorf sitt lag er fortsatt ubeseiret, men det var bekymringsverdig at de skapte så lite offensivt i forrige kampen mot Ghana. Jeg tror imidlertid at det vil bli gjort endringer på laget som gjør Kamerun bedre fremover på banen.

Disse lagene har møttes to ganger tidligere, og Kamerun har vunnet begge gangene. Jeg tror de vinner igjen i dag. Oddsen på Kamerun-seier er 2,00. Det funker greit som et singeltips.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag