Foto: Frank Augstein (AP/Scanpix)

Vi spiller Inter og Bayern

Målet er en femdobling av innsatsen i lørdagens andre oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Trav: V75 Sørlandet
Tipping: 12 rette innenfor rekkevidde
Oddstips 1: Derfor vinner Millwall
Oddstips 2: Bayern og Inter spilles
Lesernes oddstips lørdag
Skaderapport Premier League med tropper

Langoddsen har en rikholdig meny denne lørdagen. Mens seriefotballen tar pause i Norge spilles det runder over hele Europa.

Det er innspurt de fleste steder, veldig spennende og etter å ha gjort unna tippekupongen og de engelske kampene, ser vi på Bayern München og Inters sjanser.

Bayern München - Schalke 04
Det står om Champions League-plass for Bayern München når tre runder gjenstår, de ligger som nummer 4 i Bundesliga, ett poeng bak Hannover. 11-2-2 og målscore 42-11 på hjemmebane er sterkt. Formen er god med 3-2-0 på de fem siste, dog ble det bare 1-1 borte mot Eintracht Frankfurt sist. I hjemmekampen før det ble det 5-1 mot Bayer Leverkusen. Vi ser at Robben er på plass i det som ser ut som en meget sterk tropp, der bare suspenderte Luiz Gustavo og skadede Altintop, Pranjic og Olic mangler.

Sannsynlig startoppstilling i følge kicker.de; Butt - Lahm, van Buyten, Badstuber, Contento - Tymoshchuk, Schweinsteiger - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez.

Schalke har ikke gjort noen stor sesong i Bundesliga der de har 4-4-7 på bortebane og ligger på en kjedelig plass midt på tabellen. Nedrykk er hvertfall ikke noen fare lenger. Som vi skrev før Champions League-oppgjøret mot Manchester United så har Schalke vært veldig gode i CL, spesielt på hjemmebane, men mot United var det som om forsvarsspillet deres ble avslørt, Schalke var ikke solide defensivt og scoret heller ikke mål. Nå gjenstår en meget vrien, nærmest umulig, returkamp på onsdag.

Hoogland, forsvarsgeneralen Höwedes, Pander, Kenia, Moritz, Gavranovic og Huntelaar mangler denne gangen, og det må være riktig å si at det er et redusert Schalke som reiser til Allianz Arena. Dog har de en sterk offensiv inntakt og gode Neuer i mål.

Sannsynlig startoppstilling i følge kicker.de; Neuer - Uchida, Matip, Metzelder, Escudero - Kluge, Papadopoulos - Farfan, Jurado - Raul, Edu.

Hjemmelaget stiller sterkt og trenger alle poengene, bortelaget stiller svakt og trenger ingen av poengene. Vi tror det er så enkelt. Derfor anbefaler vi en klar hjemmeseier til odds 1,80. Slett ikke så gal odds fra Norsk Tipping dette, og objektet kan også spilles som single for dem som ønsker det. Et av dagens bedre tilbud i våre øyne.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Cesena - Inter
Cesena har 2-2-0 på sine fire siste og det nyopprykkede laget ligger to poeng over nedrykk når 4 runder gjenstår. 6-5-6 på hjemmebane totalt og bare 15 scorede mål er så som så. Man er nok godt fornøyd hvis man klarer å unngå nedrykk, og man har igjen Cagliari borte, Brescia hjemme og Genoa borte etter dagens kamp. Her skal det være muligheter, spesielt hvis man vinner nøkkelkampen mot Brescia.

Kapteinen Colucci er suspendert. Sammarco (m) spiller trolig fra start mens Rosina også er tilbake, han starter trolig på benken.

Inter har 1-0 over Roma og 2-1 over Lazio i sine to siste. Gullet går til Milan, men sølvet og en Champions League-plass må Inter gjøre alt for å ta. Napoli er bare poenget bak og vinner ganske sikkert sin hjemmekamp mot Genoa senere i kveld, og så er det 6 poeng ned til Lazio. 7-3-7 på bortebane er Inters reise-statistikk.

Stankovic er ute i dag og det skal være usikkerhet rundt Motta. Dessuten er førstevalget i mål, Cesar, suspendert. Castellazzi vokter målet.

Innbyrdes oppgjør:

19.01.2011 Inter - Cesena 3 - 2

Denne må Inter vinne. Det blir ikke lett, for Cesena er i form og kjemper mot nedrykk. Likevel har vi god tro på Inter, for de er også i god form og de har et mye sterkere lag spiller for spiller. 1,70 for borteseieren er dessverre ikke blant dagens beste tilbud fra Hamar. Men vi tilbys også 3,30 i odds for at Inter vinner denne med nøyaktig ett mål, et langt bedre tilbud i våre øyne. Inter har vunnet syv bortekamper, sifrene er 2-1, 1-0, 1-0, 2-1, 3-0 i Bari, 2-1, og 2-0 mot Sampdoria. Sjansene for en ny 1-0, 2-1 eller 3-2 seier må være tilstede og, slik vi regner, større enn 3,30 skulle tilsi. Vi spiller denne i kombinasjon med en klar seier til Bayern München og får en dobbel til 5,94. Vi setter 100 kroner, spillefristen er klokken 17.55.

85. Cesena - Inter (1-0) 1,80 3,30 3,15
92. Bayern München - Schalke (0-1) 1,80 3,60 2,90

Total odds 5,94

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus