Gå til sidens hovedinnhold

Vi stoler ikke helt på Brann

Brann - Sogndal er åpnere enn tipperne tror. Sjekk hvordan vi skal få 12 rette på en fredag.

Les også: Fredagens frekke dobbel

Det er tippekupong på en fredag igjen, det liker vi, og kampene er hentet fra 3. divisjon, samt fredagskampen i Tippeligaen Brann - Sogndal.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Brann - Sogndal
Tippeligaen. Brann har tapt to vanskelige bortekamper på rad, og er sultne på seier. På Brann stadion har de slått Rosenborg og Start, tapt for Fredrikstad og Molde. Denne resultatrekken har ikke vært spesielt enkel å forutse, og Brann ser ut til å være avhengige av at enkeltspillere har dagen. På sitt beste er Brann veldig gode, og 4-1-4 på de ni første rundene er en bedre start enn de fikk forrige sesong. Men vi savner stabiliteten de viste for noen år siden.

Nicolás Mezquida, Juninho og Erik Mjelde er ute med skade. Rodolph Austin er på landslagsoppdrag, mens Kim Ojo er suspendert grunnet tre gule kort. Kim Ojo har tidivis utgjort Branns angrep på egenhånd og reddet poeng på dårlige dager, og disse fraværene svekker Brann.

Fra Branns hjemmeside: "Kun 12 utespillerne i tillegg til keeperne Piotr Leciejewski og Håkon Opdal er aktuelle. Dermed blir fire av fem juniorer som kan spille Tippeliga med i 18-mannstroppen. Det betyr at backen Lars-Henrik Skage, midtbanespillerne Kristoffer Barmen (som debuterte mot Tromsø forrige runde) og Eirik Birkelund samt kantspilleren Kjetil Kalve er alle med mot Sogndal."

Sogndal har lagt den trege starten bak seg og overlatt jumboplassen til Viking. 1-0-3 på bortebane totalt er likevel ikke skremmende godt. Etter cup-avansement på bekostning av Saga, Fyllingen og Asker, og seire over Stabæk og Lillestrøm i serien, ble det en slutt på den gode perioden med 0-1 hjemme for Vålerenga. Vi så ikke kampen, men Sogndal skal ha hatt gode muligheter mot et lite velspillende Vålerenga, men taper likevel på en corner der de ikke forsvarer seg godt nok. Det hjelper ikke at de fører kampen, for i bunnen trenger Sogndal alle poeng de kan få med seg og de har strengt tatt ikke råd til å tape kamper de dominerer.

Ifølge Sogn Avis er veteranen Eirik Bakke friskmeldt og med i vestlandsoppgjøret. Sogndal har Henrik Furebotn, Gustav Valsvik, Eivind Daniel Røed og Espen Næss Lund på skadelisten.

Bud på startoppstilling fra Sogn Avis: Kenneth Udjus - Mats Solheim, Vegar Gjermundstad, Even Hovland, Per Egil Flo, Barry Kader - Isak Scheel, Ahyee Aye Elvis - Ole Jørgen Halvorsen, Eirik Bakke, Cato Hansen.

Hjemmelaget blir favoritter i dette vestlandsderbyet, men langt fra så store som 1,50 på langoddsen eller 66 prosent på folkerekka skulle tilsi. Brann er svekket, fra før er de ustabile og nå møter de en topp motivert motstander i form, i et lokaloppgjør. Men det som taler i hjemmelagets favør er at de opp gjennom årene har vist en tendens til å vinne på hjemmebane ved de store anledningene, og et derby er en stor anledning. Vi lander på en HU-gardering på 96-rekkeren og helgardering på det store systemet. HU i kamp 1.

Lille Tøyen - Trosvik
3. divisjon avdeling 1. Lille Tøyen har fått det tungt etter opprykket. En 5-0 seier over bunnlaget Borgen i april har de klart, men resten av kampene har gitt 0-0-7 og målscore 4-29. Det er veldig opp og ned med dette laget, mest ned da dessverre, men som de selv forteller på egne nettsider så henger man godt med i åpningskampen mot Follo 2, helt til keeper blir utvist. Med ti mann på banen klarer Lille Tøyen å snu 0-2 til 2-2, men da blir keeper nummer to også utvist og man er sjanseløse 9 mot 11 og ryker 2-6. I neste kamp bringer man inn en rutinert Fredrik Myhr på midtbanen, som roper og dirigerer laget til 5-0 over Borgen.

Lille Tøyen er et lag som varierer ganske mye utfra hvem de stiller med, men ikke mer enn at de har tapt seks strake kamper med til dels stygge sifre. Det ser dessverre ut som gutta fra Oslo øst sliter med nivået. Vi kjenner ikke til tropp eller skadeinfo.

Trosvik fra Fredrikstad har vært enten-eller i lang tid. Å gå fra klare seire til klare tap er hverdagen i Trosvik, og etter 0-4 hjemme for Holmlia har man plutselig lykkes igjen, og vunnet 4-1 som store outsidere borte mot gode Nordstrand og nå sist hele 7-0 over Fredrikstad 2. Etter eget utsagn har mange av kampene vært jevnspilte, men Trosvik setter enten ingen av sjansene sine, eller nesten alle. 4-0-4 totalt holder til en plass midt på tabellen. I 7-0 seieren over rivalen FFK 2 stemte alt. Man lykkes med kampplanen som var å kjøre høyt tempo fra start, da man ble hengende etter forrige gang man møtte dette laget. Man var fulle av selvtillit etter seieren over Nordstrand, og når man scorer på den første målsjansen i kampen ser man seg aldri tilbake og vinner med 7 mål.

Trosvik stilte et skjerpet og sterkt lag forrige runde, og når man vinner 7-0 er det sannsynlig at de fleste får sjansen igjen og vi forventer noenlunde likt lag, da vi ikke har hørt om skader eller suspensjoner.

Folkerekka viser at Trosvik er favoritter med 52 prosent i øyeblikket. Det må være riktig, kanskje skulle de vært enda større favoritter, for de er i form og møter et lag som er totalt lekk i forsvar. Så det må nesten markeres for borteseier, men helt trygge er vi ikke, for Trosvik har variert veldig og kanskje flyr de for høyt etter 7-0 i lokalderbyet forrige runde. Likevel lander vi på B i kamp 2.

Borgen - Bøler
3. divisjon avdeling 1. Borgen fra Sarpsborg har langt fra imponert med 1-0-7 totalt og målscore 9-28. I øyeblikket ser de ut til å gå mot et klart nedrykk sammen med Lille Tøyen, men det er lenge igjen. Etter syv strake tap vant man 4-0 mot Follo 2 forrige runde, og viser tegn til bedring. Her ble man litt hjulpet av en noe uheldig Follo-keeper, men seieren var klar og ble tatt på laginnsatsen.

Det skal være lite skader i laget.

Bøler har 3-0-0 på bortebane etter 3-1 over Sprint/Jeløy, 1-0 over Frigg 2 og 2-0 over Follo 2. Man tok sin første hjemmeseier med 2-0 over Lille Tøyen i forrige runde, en seier som fort kunne blitt større. Bøler er solide defensivt og 6 baklengs totalt på 8 kamper i 3. divisjon er uvanlig sterkt.

Viktige Stig Tore Lied tar en pause fra Bøler og spiller for Stranda til han returnerer til Oslo og Bøler for studier til høsten. Bøler har lagt ut en tropp som vi synes ser god ut i den grad vi kjenner dette laget. Vi noterer at målscorerne fra sist, Lenvei og Fellus, er med:

Grim Sjøstedt, Kristian L. Havik, Haakon Engelsen Berg, Espen H. Berg, Torgeir Drevvatne, Runar Gulbrandsen, Marius L. Bratland, Joakim Bekken, Håvard Olsen, Even Haugan, Jan Djurhuus, Martin Andersen-Gott, Rune Jacobsen, Jørn Erik Larsen, Andreas Flakstad Lenvei, Mohammed Mahnin, Dan Alberto Fellus, Marius Arnesen, Joakim Borgen.

Det var sikkert en stor lettelse for Borgen å ta sesongens første seier sist, og vi skal ikke undervurdere den positive effekten det kan gi. I dag skal de opp mot avdelingens gjerrigste lag, som har vært feilfri på bortebane hittil, og det er klart det blir tøfft for et bunnlag som Borgen. Bøler blir rettmessige favoritter på Mobakken Idrettsplass, men vi har en gardering til overs skulle det vise seg, og den får Borgen, som dagens skrell, på oppturen etter sesongens første seier i forrige runde. HB i kamp 3.

Ottestad - Kolbu/KK
3. divisjon avdeling 2. Ottestad har hatt et tøft program den siste tiden, med Flisa, Gjøvik FF, Kongsvinger 2, Eidsvold Turn og HamKam 2 i de fem siste rundene. Man makter 2-2 borte mot Flisa og 3-3 borte mot HamKam 2 i en kamp man burde vunnet, mens de tre andre tapes med få mål. 2 poeng på fem kamper er i og for seg ikke bra, men vi ser ingen grunn til å sykemelde Ottestad, da de her spiller jevnt eller nesten jevnt med de beste i avdelingen. Det er lenge siden Ottestad tapte to hjemmekamper på rad, men mot de aller sterkeste blir de nødt til å forsvare seg store deler av kampen, og kan ikke spille like mye på sin sterke offensiv. Da blir det tap. En hjemmekamp og seier mot noe svakere motstand er akkurat hva man trenger nå.

Kolbu/KK var vi innom i et oddstips tidligere denne uken. Da hadde de først vunnet fire kamper på rad, mot avdelingens svakeste lag, før de gikk på en smell med 0-6 tap borte mot Funnefoss/Vormsund. Som mange trodde ble det tap igjen runden etter, 0-3 på hjemmebane mot et Moelven som stilte sterkt. Så fasit blir to strake tap og 0-9 i målscore i juni, slett ikke bra, og den lille formen som var nok til å slå Stange, Nordre Land, Sundet 2 og Faaberg, er ikke lett å få øye på nå.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

17.09.2010 Ottestad - Kolbu/KK 2 - 3
10.06.2010 Kolbu/KK - Ottestad 3 - 1

Vi registrerer at Ottestad tapte begge innbyrdes oppgjør forrige sesong, det er oppsiktsvekkende, siden Ottestad tok en fin 2. plass i i fjor med 14-3-5 totalt. Når Kolbukameratene nå tar turen over Mjøsa er vi likevel ikke i tvil om at Ottestad tar en klar hjemmeseier, for vi tror de vil mest og kan best. H i kamp 4.

Flisa - Nordre Land
3. divisjon avdeling 2. Flisa kjempet i toppen forrige sesong, men nå er nivået på 3. divisjon hevet og Flisa er allerede 12 poeng bak avdelingsleder Gjøvik FF. På hjemmebane er man fortsatt meget sterke og har 3-1-1 totalt, mens det har blitt dårlig med poeng i bortekampene. Man er inne i en periode der man har møtt den ene tøffe motstanderen etter den andre, og humøret er nok ikke på topp etter 2-5 mot Eidsvold Turn, 0-3 mot Gjøvik og 0-4 mot Kongsvinger 2 i de tre siste spilte. De 9 mulige poengene man tapte i disse vil ganske sikkert gjøre det umulig å rykke opp, så den ambisjonen kan man nesten legge på hylla til neste år. Ikke at Flisa tenker i slike baner, de vil nok ønske å slå tilbake med seier så snart som mulig, og i dag får de en god anledning.

Toppscorer Mergim Thaqi er tilbake fra karantene.

Nordre Land har vunnet tre av tre hjemmekamper, men slitt på bortebane. Sist tapte man 2-3 i Eidskog, som vi var inne på, før det tok man et sterkt poeng med 1-1 i Moelven, mens det ble tap borte mot Kolbu/KK, HamKam 2 og Kongsvinger 2. For en uke siden havnet man bakpå 0-3 hjemme mot Stange, men klarte å snu til seier 6-3. Den første halvtimen fungerte lite defensivt, men man rokkerte litt på plassene og plutselig stemte det. En småskadet Leon Lynard startet på benken men kom innpå og scoret 4 ganger.

Forrige sesong hadde Flisa 8-2-1 totalt Glåmdal Bilsenter stadion. Den statistikken kan bli vanskelig å gjenta, men Nordre Land skal man kunne slå greit på en vanlig dag. Vi er spent på om Flisa kan legge den siste tidens skuffende resutlater bak seg og heve seg til dagens kamp. Flisas trenerteam Aasen og Molnberg har sikkert en plan for hvordan man kommer tilbake på vinnersporet, og vi tror dette er en hjemmeseier. H i kamp 5.

Fjellhamar - Røa
3. divisjon avdeling 3. Fjellhamar er tilbake på vinnersporet med 4-1 over Vestli og 3-2 over LSK2. Dette kom etter en periode med tre strake tap for middels motstand. Fjellhamar har 2-1-2 på hjemmebane og varierer for mye til å kjempe i toppen, samtidig som de har små problemer med å slå de svakeste i denne avdelingen.

Røa spilte bortekamp mot Høland så sent som på tirsdag, og innfridde som vår favoritt til 1,90 i odds med to scoringer i 2. omgang. Det er virkelig sving over Røa for tiden, og medgangen gjør dem bare sterkere, det ser ikke ut til at de faller for fristelsen til å tro at de kan vinne uten innsats. 6-2-1 totalt og 4. plass er pent, og seieren i Høland var den femte på rad.

Lars Maalen Johansen var tilbake i mål sist etter et par ukers fravær og Røa holdt nullen for første gang denne sesongen.

Det er nesten ikke mulig å tippe mot Røa etter det de har vist den siste tiden. Men, det var ikke langt unna at det endte 0-0 i Høland, og denne gangen heter hjemmelaget Fjellhamar og de er i bedre form enn Høland. Dette tror vi blir meget jevnt, og tilfeldigheter som en utvisning eller off-side-felle som glipper kan være nok til å bikke resultatet i den ene eller annen retning. HUB i kamp 6.

Re FK - Flint
3. divisjon avdeling 4. Re har 3-0 seieren over Sparta/Bragerøen i premieren og en 3-2 hjemmeseier mot Bærum 2 å vise til. Syv andre kamper er tapt med til dels meget klare sifre. Forrige runde var man langt unna i Kongsberg og tapte 1-4, runden før var man sjanseløse mot Birkebeineren og røk 1-6. Re scorer hvertfall noen trøstemål, om ikke annet. Det skal i rettferdighetens navn også sies at de gjorde en god 2. omgang i Kongsberg, men toget var allerede gått siden de lå under 0-4 til pause. Med 2-0-7 totalt og målscore 13-30 ligger Re FK sist.

Vi brant oss på Flint i lokalderbyet mot Eik-Tønsberg forrige runde, som Flint vant 4-2. Flint viser, etter tre klare tap innledningsvis, at de nå kan slå hvem som helst i denne avdelingen. 29 baklengsmål tyder på et lekk forsvar, men så lenge man har scoret 29 ganger selv også, holder det til 5-0-4 totalt og 4. plass. 5-0-1 på de seks siste er råsterkt, seiersrekken brytes bare av 4-6 tapet mot den suverene avdelingslederen Birkebeineren.

Flint melder å egen nettside at troppen tas ut torsdag kveld, men at fire mann, Simen G, Jørgen, Anders og Runar, helt sikkert er ute. De fleste av disse har vel vært ute en liten stund nå.

Re må heve seg adskillige hakk og Flint må ha en dårlig dag for at dette vestfoldoppgjøret skal bli spennende. Re slipper inn for mange mål, i nesten hver eneste kamp. Flint har variert i begynnelsen av sesongen, men nå viser de vinnervilje og finspill i kamp etter kamp, og da vinner i de Re også. Dette kan bli meget målrikt, 2-7 vil ikke overraske. B i kamp 7.

Stord - Kopervik
3. divisjon avdeling 7. Stord viser gode takter med 3-2 over Askøy og 5-3 over Sotra i sine to siste spilte. Dette er bunnlag, riktignok, men runden før spilte Stord 1-1 borte mot gode Staal Jørpeland. 3-0-1 på hjemmebane er godkjent, men det spørs om det blir direkte retur til 2. divisjon. Stord slipper inn for mange lettvinte mål, ser det ut til.

Kopervik spilte også i 2. divisjon forrige sesong, men rykket ned etter en turbulent sesong. Med 5-2-2 på de ni første har de lagt seg til på 4. plass, og må holde koken oppe og vel så det dersom de skal rykke opp 2. divisjon igjen. Man har kun tapt for sterke Os og avdelingsleder Brann 2. Forrige runde dominerte man totalt hjemme mot Skjold og vant enkelt 4-0.

Mikael Hårvik mister resten av sesongen med skade og Glenn Helge Thomsen er ute i mange måneder med skade.

Folkerekka viser tegnfordelingen 46-27-27 i skrivende stund, det ser helt feil ut for her skal Kopervik være favoritter. De har et solid lag som kun taper mot de aller beste. Stord har vunnet mye på hjemmebane, men slipper inn mange unødvendige mål. Men ok, hjemmebanefordelen må telle noe, og vi prøver UB i kamp 8.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Åkra - Staal Jørpeland
3. divisjon avdeling 7. Åkra ligger et stykke ned på tabellen. På hjemmebane har de slått Stord og Askøy, men tapt for Øystese og Fyllingen. Med 1-0-4 på de fem siste er formen heller svak, og den ene seieren kom over det definitive bunnlaget Djerv 1919.

Det er lite skader i laget.

Staal er et topplag i denne avdelingen, og har bare tapt den vanskelige bortekampen mot Fyllingen. Med sterke 7-1-1 totalt ligger de på en 3. plass i det som ser ut til å bli en opprykksstrid mellom Fyllingen, Brann 2 og dem selv.

Danielsen og Tveita var tilbake fra skade sist, og Staal stilte et bortimot toppet lag mot Sotra i 4-1 seieren på hjemmebane sist.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

20.08.2010 Åkra - Staal Jørpeland 1 - 7
30.04.2010 Staal Jørpeland - Åkra 9 - 0

Alle kamper lever sitt eget liv, sies det, og det kommer denne også til å gjøre. Men vi mener Staal mye gjøre mye galt for å ikke vinne dette. Åkra er ute av form og tar bare poeng mot de svakeste i avdelingen. Staal kjemper om opprykk og vil helt sikkert gå for seieren på Åkra stadion. B i kamp 9.

Brattvåg - Træff
3. divisjon avdeling 9. Brattvåg sliter med å avgjøre de jevne kampene, noe som holder dem nede på nest sisteplass. 0-1-3 på hjemmebane og 1-2-2 på bortebane har det blitt så langt. I det siste har man klart ett poeng på bortebane, som ganske store outsidere, både mot Skarbøvik og Larsnes/Gursken, så ufarlige er dette unge laget ikke. I dag venter imidlertid en av sesongens aller tøffeste oppgaver.

Træff er avdelingsleder med god margin. De har bare tapt én kamp, 0-1 borte mot Averøykameratene i april, og står med 8-0-1 totalt, målforskjellen er 39-5. Formen er meget god, og man har vunnet 6-0, 6-0, 7-3, 5-1 og 6-0 over sterkere motstandere enn dagens i de fem siste spilte. Toppscorer Jan Roger Angvik scoret alle målene i 6-0 seieren over Hødd 2 forrige runde, han er i følge rapportene med i dag og klar for nye scoringer. Det skal være lite skader i Erik Brakstads mannskap.

Hvordan dette skal ende med noe annet enn en klar seier til Træff er vanskelig å forestille seg. På hjemmebane må nesten Brattvåg ta litt initiativ og gå for seieren, noe de normalt ikke skal være i nærheten av. B i kamp 10.

Surnadal - Elnesvågen og Omegn IL
3. divisjon avdeling 9. Surnadal står med 4-0-5 innledningsvis. Hjemme på Syltøran har de først slått Volda og Brattvåg, deretter tapt for Larsnes/Gursken og rivalen Sunndal. Forrige runde tok man en fin 1-0 borteseier mot Averøykameratene, og det er ikke lett å se noen logikk i Surnadals resultater bare ved å kikke på tabellen. Driva.no forteller bittelitt om lokalderbyet mot Sunndal, der 1. omgang var jevn, mens Surnadal bleknet utover i kampen og slapp inn 2 mål mot slutten til tross for at målvakten deres er god. Men Surnadal hadde sine sjanser og resultatet kunne fort vært annerledes.

Laget trenes av Webjørn Holten og vi noterer et fravær på Trond Blekken som er ute med brukket tå.

Elnesvågen og Omegn IL har fått en noe bedre start enn hjemmelaget, og med 5-1-3 totalt er de blant lagene som er minst langt unna den suverene avdelingslederen Træff. 2-0-2 er statistikken på bortebane. Etter en strålende innledning med fem seire på de seks første, har man dabbet av og bare tatt ett poeng på de tre siste. Forrige bortekamp røk man 2-3 for bunnlaget Eidsvåg som til da sto uten seier og med skrekkelig målforskjell.

På sine nye nettsider fra 2010 har klubben publisert tre saker i hele 2011, så her skjer det tydeligvis ikke stort.

Dette kan hjemmelaget vinne, for Elnesvågen og Omegn er inne i en dårlig periode. Men så variabelt som Surnadal har levert, blir markeringen HB i kamp 11.

Kolstad - Kvik
3. divisjon avdeling 10. Kolstad var oppe i 2. divisjon men lykkes ikke, og nå sliter de på nivået under også. Man tok en del poeng i 2. divisjon, men var til slutt 8 poeng unna å beholde plassen. En del spillere forsvant med nedrykket, faktisk alle med unntak av to stykker, hvis vi er riktig informert. Dagens Kolstad er ungt og mangler rutine. Etter poeng i sesongens tre første kamper står Kolstad med 1-0-5 på de seks siste, og forrige runde røk man 1-6 mot bunnlaget Alvdal. Her snakker vi alvorlig mangel på form og trolig også pessimistisk innstilling hos mange av spillerne. "Dårli guts, omstillingsfasen va rett å slett rævva og innsatsen va ikke te å skryt av" oppsummerer lagets kaptein Svedjan 1-2 tapet mot Charlottenlund runden før. Vi ganger dette med tre og så har vi oppsummert tapet for Alvdal.

Erik Breen og kaptein Robert Svedjan (m) var ute forrige runde, usikkert om de er tilbake nå.

Kvik spilte i 4. divisjon forrige sesong, men gjør det bedre enn dagens motstander nå. 4-2-4 totalt holder til en plass midt på tabellen. Kun én bortekamp er vunnet, det var sesongpremieren mot bunnlaget Vuku. Formen er kanskje nedadgående for Kvik også, for de tre siste er tapt. Men så har man også møtt lag nummer 1, 3 og 4 på tabellen i de tre siste, og holdt avdelingsleder Buvik til 2-3 i Abrahallen. Så formen kan være god den, og det skal nok bli fint å møte et lag som er helt ute av balanse og komme tilbake på vinnersporet.

Martin Kristoffersen (f) er suspendert.

Her blir Kvik favoritter. De spiller jevnt med avdelingslederen mens Kolstad er inne i en meget svak periode med mye motgang. Man nådde bunnen sist, da man ble slaktet av bunnlaget. Hvorfor folkerekka viser at Kolstad er favoritter med 48 prosent i skrivende stund, sliter vi med å begripe. Kanskje er det fordi de spilte på et høyere nivå i fjor, men husk da at det var et annet lag. Vår idé var å gardere for en skrell med en H, da Kolstad kanskje makter å slå tilbake i ren desperasjon etter årsverste i forrige runde, men det blir i stedet en gardering på folkets favoritt. HB i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 324-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 10.06.2011 18:55
1. Brann - Sogndal H U
2. Lille Tøyen - Trosvik B
3. Borgen - Bøler H B
4. Ottestad - Kolbu/KK H
5. Flisa - Nordre Land H
6. Fjellhamar - Røa H U B
7. Re FK - Flint B
8. Stord - Kopervik U B
9. Åkra - Staal Jørpeland B
10. Brattvåg - Træff B
11. Surnadal - Elnesvågen og O H B
12. Kolstad - Kvik H B

-

324-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 10.06.2011 18:55
1. Brann - Sogndal H U B
2. Lille Tøyen - Trosvik B
3. Borgen - Bøler H B
4. Ottestad - Kolbu/KK H
5. Flisa - Nordre Land H
6. Fjellhamar - Røa H U B
7. Re FK - Flint B
8. Stord - Kopervik H U B
9. Åkra - Staal Jørpeland B
10. Brattvåg - Træff B
11. Surnadal - Elnesvågen og O H B
12. Kolstad - Kvik H U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill