*Nettavisen* Sportspill.

Vi stoler på baskerne

Foto: AP/Scanpix

Og starter dagen med en spansk dobbel til fine 3,33 i odds.

17.10.10 09:38

Langoddsen inneholder full runde i Tippeligaen og Adeccoligaen, men også mange interessante objekter fra de store ligaen i Europa, blant annet Primera Division. Vi starter i Spania og avslutter i Norge i dagens to oddstips.

Les også:
Oddstips 1: Andreas stoler på baskerne
Oddstips 2: Aalesund vinner klart
Tippetips: Rosenborg kan avgi poeng

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Mallorca - Espanyol
Mallorca var en oddsfavoritt hos undertegnede forrige sesong, og ser ut til å fortsette den fine trenden der man stort sett vinner hjemme og taper borte. Tre hjemmekamper er unnagjort hittil: 2-0 over Real Sociedad, 2-0 over Osasuna og 0-0 mot Real Madrid. På bortebane har man to tap, men overrasket med 1-1 på Camp Nou sist. Dette vitner om form. Det ser bra ut med troppen, der forsvarerne Nunes og Corrales er tilbake fra skader. Muligens velger man å fortsette med det laget som spilte 1-1 mot Barcelona likevel, de gjorde en meget god innsats, spesielt defensivt. Og trener Michael Laudrup ser igjen ut til å gjøre suksess med et spansk lag.

Espanyol faller i samme bås som Mallorca. De er et foreløpig prakteksempel på det typiske hjemmelaget med sine 3-0-0 og målscore 5-1 på hjemmebane, 0-0-3 og målscore 0-8 på bortebane. I dag er det tvil om målvakt Kameni kan spille, han erstattes eventuelt av Alvarez. Sergio Garcia er tilbake fra skade.

Det står 8-2-0 fordel Mallorca i de ti siste tilsvarende, og hvis fotball var matematikk ville dette oppgjøret vært den første, enkle oppgaven på matteprøven som alle alltid klarte, og svaret ville vært H. Så enkelt er det ikke, men at vi får 1,90 for hjemmeseieren hos Norsk Tipping er dagens positive overraskelse, hos oss hvertfall. Det finnes bedre odds hos andre, men ikke mye. Det meste peker mot hjemmeseier på Mallorca i dag, og vi spiller til 1,90. Objektet må kombineres, og valget faller ganske naturlig på et annet spansk hjemmelag som skal vinne senere i kveld.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Athletic Bilbao - Real Zaragoza
Bilbao hadde to vanskelige kamper mot Barcelona og Valencia før landslagspausen, og tapte begge. Hjemmeseieren 3-0 over Mallorca er den eneste på tre forsøk, siden man også tapte for Atletico Madrid. Bilbao ligger nede på en 11. plass, med 2-1-3 på de seks første totalt. De har møtt gode lag så langt og vi forventer dem høyere oppe på tabellen etter hvert. De er tradisjonelt meget sterke på hjemmebane, og spissen Fernando Llorente må være en sannsynlig målscorer i dag etter det han har vist på landslaget mot Litauen og Skottland. Det er lite skader i laget, men forsvarsspiller Jon Aurtenetxe er trolig ikke med.

Zaragoza ligger nest sist med tre poeng. De har 0-3-3 på de seks første rundene. De er aller svakest på bortebane der de har 0-1-2 og målscore 0-3. Det ene poenget kom i en 0-0 kamp mot, ikke overraskende: Deportivo La Coruña. I dag er forsvarsspiller Jarosik suspendert.

Bilbao hungrer etter å vise hjemmefansen hvor gode de er etter et par tap mot sterk motstand. Med Llorente i storform skal dette være en klar H, og de tøffe spiller H -1 til 3,15 i odds, mens vi nøyer oss med ren H til 1,75. Vi får en dobbel til 3,33 i total odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 16.55.

41. Mallorca - Espanyol 1,90 3,00 3,15
73. Athletic Bilbao - Real Zaragoza 1,75 3,10 3,55

Total odds: 3,33

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.