*Nettavisen* Sportspill.

Vi stoler på Benayoun og Tollnes

Foto: AP/Scanpix

Sjekk oddstipset som kan gi litt ekstra kroner før landskampene i morgen.

02.09.10 11:10

Oddsekspert Andreas Faye-Schjøll stiller på nettreff fredag. Still dine spørsmål nå!

Sheffield Wednesday ble for sterke for Notts County i går, mens Valladolid vartet opp med gode offensive takter og ganske svakt forsvarsspill og i sin 5-3 seier over 10 mann fra Las Palmas. I dag er cup-objektene byttet ut med norsk 3. divisjon på langoddsen, og Israel og Malta møtes til EM-kvalifisering som en forsmak på den store EM-kvalik-runden i morgen.

Nå kan du tippe på Android-telefoner

Tollnes - Herkules
3. divisjon avdeling 10 Telemark. Tollnes ligger på tredjeplass, med 6-0-2 på hjemmebane totalt. Tapene kom for Pors 2 i årets første kamp, og Notodden 2 for to uker siden. Sist ble det 1-0 hjemmeseier over Urædd FK.

Herkules topper avdelingen. Bortetallene er 6-2-1 og målforskjellen er 37-15, så man er sterke, men ikke uslåelige, og det slippes inn noen mål her og der. Forrige bortekamp vant Herkules 6-2 mot Notodden 2, før det vant man 8-3 borte mot Brevik. Herkules poengtap på bortebane har kommet i 4-4 kampen mot tiendeplassen Kjapp, 4-4 kampen mot sjetteplassen Urædd FK, og 0-1 tap mot Skarphedin på annenplass.

Begge lag har lite skader i troppen. Vi leser at Herkules to midtstoppere har tatt et midlertidig farvel med klubben etter sommeren på grunn av studier.

Herkules tapte hjemmekampen mot Tollnes 0-2 tidligere i sesongen, deres eneste tap på hjemmebane hittil. En treningskamp i vinter endte 5-5. Det står 2-0-1 i innbyrdes oppgjør i Tollnes.

Tollnes har en fin evne til å vokse med oppgavene, og de spiller gjerne jevnt med eller slår de beste. De har allerede slått Herkules i år, og bortelaget vil helt sikkert ønske å hevne seg i dag. Dette er imidlertid en av svært få bortekamper avdelingsleder Herkules fort kan tape, og 2,10 på at Tollnes vinner igjen kan prøves. Jevnt blir det, men statistikken er helt klart på hjemmelagets side, og i bortelaget kan ikke stille sitt beste lag i dag. H spilles i en dobbel med Israel.

Er du ikke nettspiller hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Israel - Malta
EM-kvalifisering, gruppe F. Israel, Malta, Kroatia, Hellas, Latvia og Georgia skal gjøre opp om én plass til EM i 2012. Den beste gruppetoeren fra de 9 gruppene er også direkte kvalifisert, mens de åtte andre spiller play-off om de fire siste plassene.

Israel er ikke helt sjanseløse i denne gruppen, og selv om de ikke er blant topplagene i Europa, er de et vanskelig lag å møte hjemme i Israel. De har ikke klart å kvalifisere seg til EM tidligere, men så var også 1996-EM det første de prøvde å kvalifisere seg til i nyere tid. Det er en spennende tropp Israels trener Luis Fernández har tatt ut denne gangen. De aller fleste spillerne er i gang med sesongen på sine respektive klubblag.

Målvakter: Dudu Aouate (RCD Mallorca), Ohad Levita (RKC Waalwijk), Dudu Goresh (Hapoel Akko FC)
Forsvar: Tal Ben Haim (West Ham United FC), Dekel Keinan (Blackpool FC), Yoav Ziv (Maccabi Tel-Aviv FC), Dedi Ben Dayan (Hapoel Tel-Aviv FC), Dani Bondar (Hapoel Tel-Aviv FC)
Midtbane: Yossi Benayoun (Chelsea FC), Tamir Cohen (Bolton Wanderers FC), Almog Cohen (1. FC Nürnburg), Biram Kayal (Celtic FC), Avihai Yadin (Hapoel Tel-Aviv FC), Eran Zahavi (Hapoel Tel-Aviv FC), Gil Vermouth (Hapoel Tel-Aviv FC), Eyal Golasa (Maccabi Haifa FC), Lior Rafaelov (Maccabi Haifa FC), Maor Melikson (Hapoel Beer-Sheva FC)
Angrep: Shlomi Arbeitman (KAA Gent), Etey Schechter (Hapoel Tel-Aviv FC), Ben Sahar (Hapoel Tel-Aviv FC), Yuval Avidor (Maccabi Tel-Aviv) FC, Eliran Atar (Maccabi Tel-Aviv FC)

Malta er ikke blant de store kanonene i europeisk fotball. De er alltid milevis unna å kvalifisere seg, men kan knipe ett poeng her og der mot de svakeste lagene. På bortekampene i de fire siste EM-kvalifiseringene har Malta 0-2-18. De har alltid kommet sist i sine kvalifiseringsgrupper, både til VM og EM. Her er Maltas bortekamper fra VM-kvaliken sist:

Albania - Malta 3-0
Danmark - Malta 3-0
Ungarn - Malta 3-0
Sverige - Malta 4-0
Portugal - Malta 4-0

Michael Mifsud er Maltas store stjerne, og i praksis den eneste som er i stand til å score mål for dem. Vi husker ham fra Lillestrøm, før han gikk til Coventry. Nå er han tilbake på Malta, i Valetta. Maltesisk Premier League starter først 11/12 september-helgen. Dette er en klar svekkelse, da de aller fleste landslagsspillerne hører hjemme i denne ligaen.

Dette skal Israel vinne, og det vil ikke være noe sjokk om det ender 3-0 eller 4-0. Norsk Tippings 1,32 i odds på israelsk seier med to mål eller mer tåler sammenligning. Vi får en dobbel til 2,77 i odds denne gangen, og setter 100 kroner. Spillefristen er klokken 17.55.

68. Tollnes - Herkules 2,10 3,65 2,00
82. Israel - Malta (0-1) 1,32 4,40 5,25

Total odds 2,77

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Oddsekspert Andreas Faye-Schjøll stiller på nettreff fredag. Still dine spørsmål under:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.