Foto: JOHN KOLESIDIS (Reuters)

Vi stoler på FCK

Mot overkommelig motstand går det mot en klar H i dagens andre oddstips.

Kommersielt

Sportspils meny lørdag
Trav V75 Biri:38 millioner i spill
Oddstips 1:Molde og Frigg spilles
Oddstips 2:Vi stoler på FC København
Tippetips:Slik skal vi få 12 rette
Tippeligaen:Skader og karantener
Sjekk også:Lesernes oddstips lørdag

Langoddsen frister med Tippeliga, veldig mye spennende i Fair Play-ligaen, Toppserien og en del svensk og tysk fotball, for å nevne noe.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Lillehammer er kvitt det meste av skadeproblemene sine og resultatene har bedret seg kraftig den siste tiden. Når hjemmelaget er såpass variabelt som Follo tross alt er, synes 4,55 på Lillehammer i objekt 53 å være et langskudd med gode sjanser. Det lille oppholdet i serien bare øker sjansen for overraskelser. Gårsdagens langskudd RB Leipzig traff til 5,50, uten at det egentlig var noe sjokk.

Dagens avslag
Vi brant oss kraftig på Rangers mot Malmö tidligere denne uken. At svenskene skulle vinne i Glasgow hadde vi aldri trodd, og vi lyttet ei heller til de få og spinkle røstene som sa at Rangers ikke er i form og ikke samspilt. Men å spille Rangers i dag, til 1,40 borte mot St. Johnstone i objekt 32, er vel det vi er lengst unna å gjøre.

Dagens spill
Vi ser fire vinnere i dag, samt et over/under-spill som frister. Vi lar Mandalskameratene slå Austevoll uten innsatser da oddsen på 1,50 ikke er all verden. Resten setter vi sammen til to dobler. Her kommer den andre.

FC København - FC Nordsjælland
Det er spilt 2 runder i danskenes Superliga, og selvsagt finner vi FCK i toppen. Laget har byttet ut en del spillere og en trener, men kvaliteten er der fortsatt selv om samspillet skal kjøres inn delvis på nytt. Laget har en rekke gode enkeltspillere, og det har hittil vært nok til å vinne 2-0 borte mot SønderjyskE og spille 2-2 hjemme mot OB. På onsdag maktet man ikke vinne mer enn 1-0 over Shamrock Rovers i CL-kvalifiseringen. Den islandske forsvarsspilleren Ottesen scoret, nok en gang denne sesongen.

Johnny Thomsen er ute med en ankelskade i dag. Dette er troppen:

Christensen, Bengtsson, Ottesen, Claudemir, Grindheim, Nordstrand, Santin, Diouf, N’Doye, Kristensen, Sigurdsson, Oviedo, Wiland, Absalonsen, Toutouh, Zanka, Delaney, Bolaños.

FC Nordsjælland har vist lite innledningsvis. 0-2 mot OB i Odense var omtrent som forventet, 1-1 hjemme mot Horsens blir det ikke gull av. Trener Kasper Hjulmand sier at de gleder seg til å spille i Parken, men at de virkelig må ha en god dag for å vinne. Det er lite skader i laget, og dette er troppen:

Hansen, Egeris, Kildentoft, Bjelland, Adu, Stokholm, Mikkelsen, Beckmann,Lawan, Christensen, Parkhurst, Lund Nielsen, Gytkjær, Laudrup, Nielsen, Granskov, Jensen, King.

Innbyrdes oppgjør viser 8-0-2 fordel FC København på de ti siste. I Parken har FC København disse resultatene i de fem siste: 2-1, 2-0, 0-2, 3-1 og 2-1. I dag tror vi ikke bortelaget fra Farum scorer, for de har ikke fått i gang målscorerne sine ennå. FCK scorer to eller tre ganger, tipper vi, hvorfor ikke Ottesen igjen, og finner grunnlag for et spill på hjemmeseier med minst to mål til odds 1,80.

Sogndal - Rosenborg - under 2,5 mål
Sogndal er stabil leverandør av målfattige kamper. På Fosshaugane har de en målforskjell på 7-7 etter 8 spilte. Sogndal har 3 over og 12 under i Tippeligaen, og to av de målrike kampene var i de to første rundene, før Sogndølingene strammet opp defensiven. Sogndal snitter 1,73 mål per kamp, og det tallet er på vei nedover.

Rosenborg har scoret 11 mål på 8 bortekamper. De slipper heller ikke inn all verdens mange (11). Når vi så hvor lite skarpe de var i avslutningene mot Viktoria Plzen tidligere i uka, gjorde vi oss tanker om at kampen på Fosshaugane kunne bli en målfattig affære den også. Norsk Tpping har Over som favoritt, vi spiller Under 2,5 mål i kampen til odds 1,75.

Dette gir en total odds på 3,15 for dagens andre dobbel. Vi setter 100 kroner på denne, spillefristen er klokken 18.55.

91. FCK - FC Nordsjælland (0-1) 1,80 3,60 2,90
98. Sogndal - Rosenborg - o/u2,5 mål 1,65 1,75

Total odds 3,15

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus