Foto: Scanpix

Vi tar en fransk en på Oddsen

Lille taper sjelden for Paris Saint-Germain på hjemmebane. Sjekk dagens oddstips.

Kommersielt

Søndag kan du spille på hele 117 objekter på langoddsprogrammet.

I dagens tippetips, som du finner her , kan du lese analyser av samtlige 12 kamper på kupongen. Derfor nøyer vi oss med kun ett oddstips i dag.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping i dag.

Lille - Paris SG
Hjemmelaget åpnet med 1-1 i en vrien bortekamp mot Rennes i sesongpremieren i Frankrike forrige helg, mens PSG leder serien etter 3-1 hjemme mot Saint Etienne.

Lille har hatt en jevn og fin stigning på tabellen de siste årene, og forrige sesong endte med 4. plass (bare to poeng opp til sølvvinner Lyon). Nøkkelen til suksessen var bunnsolide kamper på eget gress; Lille var faktisk det beste hjemmelaget av samtlige lag (14-3-2). Også i sesongen 2008/09 var hjemmelaget råsterke på eget gress (12-5-2). Gervinho hadde en knallsesong i fjor, men startet på benken i premieren borte mot Rennes sist helg. I kveld er han tilbake fra start.

Robert Vittek var en av VMs største stjerner, men slovaken slo aldri skikkelig til i Lille. Derfor var han på utlån til tyrkiske Ankaragücü halve forrige sesong og ble senere solgt. Mulig noen angrer på det etter spissens prestasjoner i Sør-Afrika.

Ellers har Lille beholdt flesteparten av spillerne fra den gode fjorårssesongen.

Aurélien Chedjou og Yohan Cabaye er tilgjengelige etter å ha stått over første serierunde.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

PSG kom på en skuffende 12. plass forrige sesong, men vant Coupe de France. Klubben var inne i en god periode på 90-tallet, men prestasjonene har dabbet av de siste årene. Den siste medaljen kom i 2004 (sølv), og de er blitt mange plasseringer midt på tabellen etter det.

Forrige sesong sviktet PSG veldig på bortebane, og det ble bare 15 poeng på 19 kamper. Til sammenlikning ble det 32 poeng på Parc des Princes.

PSG har hentet inn midtbanespilleren Mathieu Bodmer fra Lyon og frisparkspesialisten Nenê fra Monaco.

Lille har tradisjonelt et godt tak på PSG på hjemmebane (ingen tap siden 2001), og vi satser 200 kroner på hjemmeseier.

78. Lille - Paris SG 1,90 - 2,80 - 3,40
Klikk her for å sette 200 kr på dagens singelforslag (innsatsen justerer du selv).

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus