Gå til sidens hovedinnhold

Vi tror på de norske lagene

Og John Carew er friskmeldt. Sjekk lørdagens oddstips.

En strålende spilledag på Langoddsen lørdag der det formelig vrimler av gode spilleobjekter både i Premier League og Championship. Det finnes også gode objekter i Frankrike og i Europa for øvrig, og i denne artikkelen vil vi konsentrere oss om kampene som har spillestopp senest kl 15.55.

De beste spilleobjektene fra kampene med senere spillestopp blir omtalt i en egen artikkel. Les denne her.

Les også:
V75 Bjerke: Sportspills travekspert tror på Duen
Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener
Tippetips lørdag: Hvem vinner i Stavanger?
Oddstips 2: Vi tror på nedtur for Daniel Braaten
Hete tips: Lesernes oddstips lørdag

Vi tror sterkt på de "norske" lagene, Blackburn og Aston Villa, i ettermiddag, men lanserer også på flere gode spilleobjekter i Championship og byr på to forskjellige spilleforslag fra England i ettermiddag.

Tilnærmet skadefritt
Blackburn har innledet med 1-1-2 på de fire første seriekampene, mot tildels tøff motstand. Knallsterkt bortepoeng mot Manchester City sist lørdag og manager Sam Allardyce har bortsett fra usikkerhet rundt midtstopper Ryan Nelsen en full tropp å velge fra. Sterke 10-6-3 på hjemmebane i fjor, og blir garantert gode på hjemmebane også i år. 4-1-0 på de fem siste innbyrdes mot Fulham. Bobby Zamora blir ute i flere måneder etter skaden han pådro seg sist helg mot Wolves, og det er naturligvis et voldsomt tilbakeslag for London-klubben. Kamara, Johnson og Senderos er fortsatt ute og det er over ett år siden sist Fulham vant borte i Premier League. Fulham hadde svært svake 1-7-11 på bortebane i fjor og fraværet av Bobby Zamora er en klar svekkelse for Fulham. Vi tror på en ypperlig sjanse for at Blackburn tar sin andre hjemmeseier for sesongen i ettermiddag og nøler ikke med å spille Gamsten & co til 1,90 i odds.

Tungt forfall
Vi har minst like mye tro på Aston Villa i sin hjemmekamp mot Bolton. John Carew er friskmeldt til ettermiddagens oppgjør, det samme er Stephen Ireland. Det innebærer tilnærmet fullt mannskap for manager Kevin MacDonald i sin siste match som vikarierende Villa-sjef før Gerard Houllier kommer. To hjemmekamper og to seire for Villa hittill, mens begge bortekampene er tapt (blackouten mot Newcastle 0-6 og sist mandag 1-2 mot Stoke). Villa burde avgjort mot Stoke etter lenge å ha ledet 1-0, og vi tror Aston Villa er på tur formmessig. Keeper Jaaskelainen og meget viktige Gary Cahill er suspendert for Bolton, og samtidig er det usikkert om Kevin Davies rekker kampen. Et tilnærmet skadefritt Aston Villa må ha en topp sjanse i ettermiddag og Villa spilles i en dobbel med Blackburn.

Spilleforslag nummer en lørdag blir da:
Kamp 55 Blackburn - Fulham 1,90 3,10 3,35
Kamp 57 Aston Villa - Bolton 1,70 3,25 3,95
Totalodds på denne dobbelen er 3,23 og vår innsats er kr 100
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Men det finnes også godbiter i Championship. Meget hjemmesterke Barnsley har full pott etter sesongens tre første hjemmekamper, borte er det kun blitt et poeng. Nyervervelsen Garry O' Connor slo til direkte mot Leeds tirsdag og scoret ett av målene i den knallsterke 5-2 seieren mot Leeds. Barnsley har i tillegg slått Crystal Palace 1-0 og Middlesbrough 2-0 hjemme. Manager Mark Robins har en tilnærmet full tropp å velge fra. Derby vant sin åpningskamp borte mot Leeds, men de fem påfølgende seriekampene har innbragt stusselige ett poeng. Det er tilnærmet spisskrise i Derby og manager Johnny Metgod må derfor sette sin lit til den aldrende finnen Shefki Kuqi. Nei, dette lukter hjemmeseier nummer fire for Barnsley og vi spiller h til 1,90 i odds.

Vi prøver igjen
Leicester innfridde som et våre oddspill hjemme mot Cardiff tirsdag og er endelig på rett vei, og påførte samtidig Cardiff sitt første tap. Har et mannskap som er mer enn godt nok til å kjempe i toppen og får nok et topplag å bryne seg på hjemme på Filbert Street i ettermiddag når lederlaget Queens Park Rangers kommer på besøk. Manager Paulo Sousa kjører uforandret mannskap og det gjør trolig også QPR. Bunnsolide 5-1-0 for Nigel Warnock's QPR til nå, vi har en følelse av at det første tapet kan komme i ettermiddag. Warnock har fortsatt visse skadeproblemer i sitt mannskap og motstanden QPR har møtt i sine seks første kamper har kanskje ikke vært allverden, selv om 3-0 seieren borte mot Ipswich tirsdag var sterk. Uansett så nærmer QPR seg sitt første tap og til flott odds er vi nødt til å prøve Leicester igjen. 2,55 er godt betalt for hjemmeseier.

Spilleforslag nummer to lørdag:
Kamp 62 Leicester - Queens Park Rangers 2,55 2,80 2,35
Kamp 70 Barnsley - Derby 1,90 3,00 3,15
Totalodds på denne dobbelen er 4,85 og vår innsats er kr 100
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger lørdag (spillestopp senest kl 15:55)
- Stoke jager sin andre strake seier etter mandagens triumf mot Aston Villa. West Ham er i fremgang og kan kanskje skrelle. Vi står over
- Åsane tar tre poeng mot Kjelsås og fjerner et svært overraskende nedrykkspøkelse? Odds 1,80 på H i Åsane
- James Vaughan banket inn tre mål for Crystal Palace tirsdag. Bortesvake Burnley ekspederes lørdag. 2,35 på H lokker.
- Häcken vinner hjemme mot kriserammede AIK som igjen må unnvære viktige spillere med karantene. Odds 1,75 på hjemmeseier i Gøteborg.
- Et tilnærmet fulltallig Kalmar tar knekken på middelmådige GAIS. Hjemmeodds kjipe 1,70.

Her finner du dagens langoddsprogram

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken