*Nettavisen* Sportspill.

Vi tror på en skrell i Bergen

Fredrik Mossestad og Fyllingen slo ØIF Arendal tidligere denne sesongen. I kveld møter de serietoer Elverum hjemme i sin egen hule i Fyllingsdalen. 

Fyllingen har slått serieleder ØIF Arendal og Drammen hjemme i Framohallen. Vi tror de også kan lage trøbbel for Elverum.

13.03.19 13:34

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 Bjerke: Forrykende V75-kveld på Bjerke
V4 Bergsåker: Superlunsj fra Sverige
Tippetips: Midtukekupong med Bayern München - Liverpool
Oddssingel CL: Tallene som gir Liverpool håp
Oddssingel CL: Lyon byr opp til dans
VM skiskyting: Her er programmet

Det er et praktfullt langoddsprogram vi har foran oss onsdag. I Champions League er det duket for en real godbit når Bayern München tar imot Liverpool til returkamp, mens Barcelona tar imot Lyon i hjemme på Camp Nou. Det spilles sju kamper i Championship i England. Det spilles seks kamper i Eliteserien håndball for menn og det spilles tre kamper i Eliteserien for kvinner. Sluttspillet fortsetterr i ishockey og onsdag er det klart for fjerde kvartfinalerunde. I Östersund er klart for normaldistanse for menn der Johannes Thingnes Bø er favoritt. Raw Air forflytter seg til Trondheim og det er kvalifisering for både menn og kvinner.

NB! Onsdag er det ca 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

FyllingenBergen – Elverum 4,20 – 8,75 – 1,30 H (spillestopp kl. 1755)

Merk: Denne kampen kan du streame gjennom NA +.

Denne uken avsluttes seriespillet for herrene, og det ligger an til en thrilleravslutning. Med to kamper igjen har ØIF Arendal og Elverum 31 poeng, og Kristian Kjelling og Drammen står med 28 poeng.

Mens Elverum kjemper om gullet er FyllingenBergen på desperat jakt etter fjerdeplassen, som gir hjemmebanefordel i sluttspillets kvartfinale.

Etter fem seire på rad, tapte Fyllingen 36–41 borte mot Halden i forrige serierunde, men onsdag er de på hjemmebane igjen når serietoer Elverum kommer til Bergen.

I Framohallen er det kun Runar Sandefjord som har kommet hjem med poeng denne sesongen. I tillegg tapte laget en hjemmekamp i Fana Arena mot Falk Horten tidligere i sesongen.

Fyllingen har tidligere denne sesongen sendt både Drammen og ØIF Arendal hjem uten poeng denne sesongen, og jeg tror Elverum kan lide samme skjebne. Dersom det skal skje må nøkkelspillerne hos Fyllingen levere. En spiller som Mario Matic er selve hjernen i laget. Matic er ballfordeleren, men også en avslutter. Han er involvert i det meste Fyllingen foretar seg offensivt.

Kasper Gudnitz har dundret inn mål fra høyrebacken. Dansken som forlater Fyllingen etter denne sesongen er lagets toppscorer med 89 mål i årets sesong. Fyllingen er avhengig av at han treffer. Samtidig har de erfarne spillere i Iben Hvidtsen, Fredrik Mossestad og Andreas Ungesson som kan gjøre onsdagen sur for Elverum.

Kampen mellom Fyllingen og Elverum vises på ba.no. Klikk her for å se kampen live fra klokken 1800.

Selv om Fyllingen gikk på en solid defensivt sprekk mot Halden, så har de vært trygge bakover på hjemmebane. I Bergen har de kun sluppet inn 259 mål. Det er bare Elverum som har færre baklengsmål foran egne fans denne sesongen.

For å stoppe hedmarkingene trenger fyllingsdølene at keeperduoen Vårdal og Iilic har dagen. Det er garantert et motivert Fyllingen-lag som går på banen onsdag.

Før denne runden kan Fyllingen ta igjen Drammen om de vinner sine to siste og Drammen taper sine to siste kamper. Bak Fyllingen jager Runar. Laget fra Sandefjord er bare to poeng bak de gule og blå fra Dalen, det vil si at kampen mot Elverum er veldig viktig for Fyllingen. Med seier er de langt på vei til den viktige topp fire-plasseringen som gir hjemmebanefordel i kvartfinalen, som skal spilles av best av tre.

Elverum kan tape og fortsatt ha muligheten til å ta gull. Uansett hvordan kampen på onsdag ender så spilles det om seriegull i Terningen på søndag. Men, ved seier og at Arendal mister poeng så holder det med U i siste kampen, derfor er det viktig med en seier i Bergen.

Elverum har hatt et godt tak på Fyllingen. De har vunnet fem av d siste seks kampene mot bergenserne.

Jeg mener denne kampen er mer åpen enn oddsen fra Norsk Tipping tilsier. Fyllingen har skapt problemer for de andre topplagene hjemme i Bergen, og jeg tror ikke at Elverum kommer til å få det noe enklere. Litt av nøkkelen er hvordan Elverum klarer å løse at Fyllingen spiller med syv mann i angrep.

1,32 i odds på Elverum er uinteressant. Da mener jeg det bedre å gå for skrellen. I Framohallen har Fyllingen vist at de kan slå de beste lagene i Norge. 4,20 i odds på Fyllingen-seier er spillbart, slik jeg ser det. Oddsen har steget i løpet av formiddagen.

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.