Gå til sidens hovedinnhold

Vi tror på Moa og Hannover

Moa er tilbake for Hannover etter sykdom og vi tror sterkt på hjemmelaget. Sjekk lørdagens oddstips.

Ingen Premier League på programmet denne lørdagen, da det skal spilles femte runde i FA-cupen. Men langoddsprogrammet er uansett svært innholdsrikt. Og det er kamper fra mange ligaer i Europa, i tillegg til verdenscup i langrenn og ishockey.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Mer suksess for Moa?
Oddstips: Vi går etter Bologna igjen
Lesertips: Lesernes oddstips

V75 Leangen: 38 millioner i potten

For en sjelden gangs skyld på en lørdag, tyr vi til den tyske Bundesligaen på lørdagens første oddstips. Det var mange som mente at Moa gikk til en bakgårdsklubb da han valgte overgang til tyske hannover i fjor sommer.

De tipsene er gjort til skamme, og Hannover har levert en strålende sesong. Ligger helt opp på fjerdeplass når kun 12 serierunder gjenstår og er kun ett poeng bak Bayern München på tredjeplass og fire poeng bak Bayer Leverkusen på andreplass.

Tredjeplassen gir kvalifisering til Champions League, mens andreplassen gir direkte plass i gruppespillet. Fjerde- og femteplass gir plass i Europa League, og Hannover har i øyeblikket fire poeng ned til Freiburg på sjetteplass. Således er det ingen tvil om at Europa blinker mer enn i det fjerne for hjemmelaget.

Abdellaoue måtte altså stå over sist helg borte mot Werder Bremen, men spisskollega Didier Ya Konan fornektet seg ikke, og ga Hannover ledelsen i det oppgjøret, kampen endte tilslutt 1-1. Det var for øvrig Ya Konan's ellevte seriemål denne sesongen. Moa står med fem mål på femten kamper.

Lørdag må hjemmelaget unnvære Schmiedebach som er suspendert, ellers ser det veldig bra ut med mannskapet som har solide 7-1-3 hjemme i hannover.

Nyopprykkede Kaiserslautern ligger på den utsatte kvalifiseringsplassen i øyeblikket, men det er kun ett poeng opp til Wolfsburg på sikker plass. Klarte å kapre ett poeng hjemme mot den suverene serielederen Borussia Dortmund sist helg (men serielederen har vist sviktende form i det siste, så det var ikke helt uventet).

Har kun tatt to poeng etter nyttår (0-2-3) og borte er tallene svake 0-3-8. En god del spillere er uaktuelle (men disse har vært ute en stund).

Hjemmeseieren betales med 1,85, det synes vi er helt ok betaling på et sterkt hjemmelag mot et svakt bortelag. Siste tilsvarende som vi må tilbake til 2006 for finne endte 5-1 til hjemmelaget. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere, og beveger oss da til Championship i England.

Nå vinner Reading
Og Reading hjemme mot Watford. Hjemmelaget har møtt svært tøff motstand den siste tiden, og nå tror vi det er dags for seier igjen mot et nedadgående Watford.

Watford imponerte stort med åtte strake seirer i desember og halve januar. Men den siste måneden viser protokollen (0-2-4). Og tirsdag var det på hengende håret at laget berget ett poeng hjemme mot svake Preston (lå under 0-2)

For hjemmelaget returnerer midtbanespilleren Mikele Leighterwood etter skade. Leighterwood som er på lån fra QPR, har på sine 11 kamper for Reading fortsatt ikke vært med på å tape. Superspiss Shane Long har stort sett vært usikker til hver eneste kamp den siste måneden, men spilt stort sett hver eneste kamp og bøttet inn mål. Lørdag er han ikke USIKKER, og spiller garantert.

Formsvake Watford kan muligens få tilbake toppscorer Marvin Sordell, ellers er det ventet at unge Adam Thompson får sin ligadebut fra start lørdag.

Vi har veldig god tro på hjemmelaget lørdag. Hjemmeseieren betales med 1,75 (litt i underkant), Vi får dermed en dobbel til 3,24 i odds og vår innsats er 100 kroner.

Spilleforslag 1 lørdag:
Kamp 54 Hannover - Kaiserslautern 1,85 3,00 3,30
Kamp 66 Reading - Watford 1,75 3,10 3,55
Klikk her for å spille denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED