Foto: Norsk Tipping

Vi tror på statistikken

En vanskelig meny på Langoddsen fredag og vi tyr til en høyoddsdobbel

Kommersielt

Med hovedvekten av kampene fra Irland og 2. bundesliga i Østerrike er det fortsatt krevende å være langoddspiller i juli. Vi har dypdykket i statistikken og tror uavgjort kan være et godt spilli flere kamper denne fredagen. Og etter å ha sett hvor mange lavoddsere som har sviktet de siste dagene er det bare å holde innsatsen lavt. Det blir bedre kamputvalg utover i august og ikke minst til helgen.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Har ikke tapt borte
I den finske toppdvisjonen møtes FF Jaro og FC Lahti. Hjemmelaget Jaro ligger på sjetteplass etter 13 spilte kamper, mest grunnet en solid bortestatistikk. Hjemme går det vesentlig tråere og kun en hjemmekamp er vunnet til nå (1-2-3). At Jaro da er trykket ned til 1,45 i odds er ganske uforståelig. Riktignok ligger motstander FC Lahti helt sist med sine ni poeng. Men på bortebane har faktisk ikke Lahti tapt enda (1-5-0) og da er det tungt å foreslå spill på hjemmeseieren her. FC Lahti gjør det imidlertid særdeles svakt på eget gress (0-1-6). FC Lahti kan eventuelt også prøves i objekt 8 (0-1), dersom du tror de fortsetter trenden med ikke å tape på bortebane.

Flere spill fredag:
V5 Årjäng (innleveringsfrist kl 15:20): Sett opp din egen bong eller spill andel
V65 Axevalla (innleveringsfrist kl 19:05): Her kan du spille V65 eller kjøpe andel
Jarlsberg travbane fredag: Ola tror på Golden Brown. Se hans tips

Irsk kryss
Når bortelaget har spilt fem av seks kamper uavgjort allerede og hjemmelaget har 2 av 6 hjemmekamper uavgjort. er det helt klart uavgjortoddsen som frister mest. 3,05 er oddsen for poengdeling og vi tar denne med i dagens dobbel. Nok en overbetalt favoritt finner vi i den irske toppdivisjonen i oppgjøret mellom Bohemians Dublin og Sligo Rovers. Hjemmelaget ligger på fjerdeplass på tabellen med 33 poeng, men har to kamper til gode på tetlaget Shamrock Rovers. Men hjemmestatsen er ikke bedre enn 3-5-1 og det er tett i toppen av den irske serien. Bortelaget Sligo Rovers ligger to plasser bak Bohemians på tabellen og seks poeng bak. Bortetallene viser brukbare 2-6-2 og i siste tilsvarende kamp mellom disse lagene endte det 0-0. Begge lagene spiller altså mye uavgjort i sine respektive hjemme- og bortekamper og med tanke på at hjemmeoddsen er satt så lavt som 1,55. er det veldig mye mer spennende med 2,95 i odds for U i kamp 14.

På en laber spilledag blir altså vårt spilleforslag
Kamp 7 FF Jaro - FC Lahti 1,45 3,05 4,35
Kamp 14 Bohemians Dublin - Sligo Rovers 1,55 2,95 3,80
Totalodds er 9,00, og vi spiller 100 kroner

Klikk her for spille dette forslaget

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus