Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: EM-kvalik i fokus på søndagskupongen
V75 Sverige: Untersteiner har V75-bankeren på Axevalla
Oddstips Em-kvalik: Nederland spilles til akseptabel odds
V4 Odense: Herlig V4-omgang fra Danmark

Søndagens langoddsprogram byr på ti kamper fra EM-kvalifiseringen. I tillegg spilles den andre semifinalen i NM-sluttspillet mellom Stavanger Oilers og Storhamar. Ellers er det en rekke kvalifiseringskamper til NM for menn. Og flere eliteserieklubber spiller sin siste treningskamp før seriestarten, blant andre Molde. I Kollen er det verdenscup fellesstart i skiskyting for kvinner og menn. Det er også jaktstart 10 km i langrenn fra Quebec. I NHL spilles det også tre natt til mandag.

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på 42 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Stavanger Oilers – Storhamar Hockey 2,30 – 3,90 – 2,30 B (spillestopp kl. 1825)

Klikk her for å levere dette spillet

NM-sluttspill, ishockey. Semifinale, best av syv, kamp 2. Storhamar var totalt overlegne i den første kampen.

Siddisene fikk en elendig start på semifinalen. De virket ikke skrudd på fra start, og lå under hele 0–3 etter 1. perioden. Selv om de løftet seg litt utover i kampen, var de ikke i nærheten av å true hamarsingene.

Jeg er ikke helt overrasket over det. Stavanger Oilers fikk problemer med å slå ut Sparta i kvartfinalen, og Storhamar holder et høyere nivå enn Sarpsborg-laget.

Spørsmålet er om siddisene har det som skal til for å slå tilbake hjemme i DNB Arena. Å havne under 0–2 i kamper er en situasjonen Stavanger-laget vil unngå. Det er derfor grunn til å tro at det kommer et heltent og litt desperat hjemmelag på banen søndag.

Storhamar skal passe seg. De fikk sist sesong erfare at ting snur fort. Både i semifinalen mot Frisk og finalen mot Lillehammer storspilte hamarsingene på egen is før det ble langt tyngre i kamp to på bortebane. Jeg tror det blir en jevnere kamp i Stavanger, men gjestene kan spille uten press og de vet at de har vunnet to av tre kamper i grunnspillet i oljebyen.

Storhamar viser fryktinngytende form. Med 13 strake seire er det ingen tvil om at de gule og blå er stinne av selvtillit før den andre semifinalekampen.

Storhamar har nå vunnet alle tre kampene mot Oilers i 2019, og jeg tror den trenden fortsetter søndag. 2,30 i odds er absolutt spillbart som en singel.

Klikk her for å levere dette spillet