*Nettavisen* Sportspill.

Vi tror superduoen senker Brighton

Wilfried Zaha blir gartulert av spissmakker Michy Batshuayi etter scoringen mot Burnley sist helg. Vi tror duoen også slår til i lørdagens kamp mot Brighton.  Foto: Nigel French (Pa Photos)

Michy Batshuayi og Wilfried Zaha kommer til å lage problemer for Brighton.

09.03.19 09:35

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: City er bankers på lørdagskupongen
V75 Sørlandet: Strålende V75-omgang med 13 millioner i potten
Oddstips Premier League: Spurs må ha tre poeng
Oddsdobbel Premier League: Dobbel til nesten fem ganger spilles
Oddstips Premier League: West Ham er Cardiff sin skrekk-motstander
V65 Skive: V65-jackpot fra Danmark lørdagskveld
VM skiskyting: Her er programmet

Det er syv Premier League-kamper på lørdagens langoddsprogram, og to av topplagene er i aksjon. Serieleder Manchester City skal møte Watford på Vicarage Road, mens Tottenham drar til St. Mary's for å møte Southampton. De anglofile kan også glede seg over at det er full runde i Championship, League One og League Two. I tillegg er det interessante kamper i 1. Bundesliga, i La Liga og i Serie A. Ellers er det %0 km klassisk fellesstart i langrenn, kombinert og laghopp fra Holmenkollen på oddsmenyen.

NB! Lørdag er det ca 14 millioner kroner i førstepremiepotten i Lotto. Lever kupongen her!

Crystal Palace – Brighton & Hove Albion (Pause/fulltid dobbel) H/H – 2,65 i odds (spillestopp kl. 1325)

Klikk her for å levere dette spillet

Etter å ha tapt mot Manchester United i forrige uke, kom Crystal Palace tilbake på vinnersporet lørdag da de slo Burnley 3–1 på bortebane. The Eagles viser strålende form. De har tre seire, to uavgjorte og kun ett tap på de seks siste kampene.

Roy Hodgson sine karer har sanket totalt elleve poeng på de seks siste kampene, og det er bare de to Manchester-klubbene og Arsenal som har tatt flere poeng enn dem i denne perioden.

Selv Palace viser en bratt formstigning nå, så har de vært ustabile tidligere denne sesongen. De har likevel hatt enkelte kamper hvor de har vist hvilke talentfull spillerstall de har. Nykommeren Michy Batshuayi og Wilfried Zaha er to av de mest spennende angrepsspillerne i Premier League. Begge tegnet seg på scoringslisten i forrige serierunde.

Palace ligger på 13.-plass med 33 poeng før helgens kamper. De har en luke på åtte poeng ned til Cardiff som ligger under nedrykksstreken, samtidig har de bare fire poeng opp til Everton på tiendeplass.

Crystal Palace har hatt et bra tak på Brighton. På de ni siste kampene på Selhurst Park har de vunnet syv og kun tapt én. Problemet er bare at de ikke har vært særlig gode på hjemmebane denne sesongen.

London-klubben har kun vunnet én av de siste seks kampene på Selhurst Park. De står med 3-4-7 og 10–15 i målforskjell på bortebane denne sesongen. Den statistikken gjør dem til det nest svakeste bortelaget i Premier League denne sesongen.

De har faktisk gått målløs av banen i halvparten av de 14 hjemmekampene sine. Totalt har det bare vært scoret 25 mål på Selhurst Park denne sesongen. Det er dermed den banen hvor det scores minst i Premier League.

Selv om hjemmestatistikken ikke akkurat gir oss gode argumenter for å bruke penger på Crystal Palace, så har jeg troen på dem. De har imponert spillemessig de siste ukene, og lørdag kan de score i sin tiende kamp på rad. Det vil i så fall være ny rekord for dem.

Wilfried Zaha har scoret fem mål på de seks siste ligakampene. Han har også fem mål på de ni siste kampene mot Brighton. Det virker som han har funnet tonen med spissmakker Michy Batshuayi , og det er dårlige nyheter for Brighton, tror jeg.

Etter bra resultater på senhøsten, har Brighton nå opplevd en nedtur. Laget fra den engelske sørkysten ligger før helgens kamper kun fem poeng over nedrykksstreken, og de trenger poeng i denne matchen for ikke å havne i nedrykksgjørmen.

Brighton hadde syv kamper på rad uten seier før de slo Huddersfield 1–0 på hjemmebane forrige helg. På bortebane har de vært i elendig form. De har kun tatt ett poeng på de seks siste bortematchene.

Crystal Palace kan få tilbake Pape Souaré. Han har spille sin første kamp siden han fikk skulderen ut av ledd i FA-cupen mot Grimsby for to måneder siden. Mamadou Sakho, som har operert i kneet, er eneste på skadelisten hos laget fra Sør-London.

Brighton mangler den viktige midtbanespilleren Pascal Groß. Leon Balogun er tilbake på trening, men det er usikkert om han spiller lørdagen match.

The Seagulls har bare klart å holde tett bakover én gang på bortebane siden april. Nå møter de et Crystal Palace-angrep som har scoret åtte mål på de tre siste kampene. Jeg tror Brighton får trøbbel her.

Palace har ledet til pause i seks av de siste åtte kampene, og jeg tror de kjører på fra start i lørdagens kamp også. 2,65 i odds på at Palace leder til pause og etter 90 minutter synes jeg er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag