*Nettavisen* Sportspill.

VIF mener alvor

Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

I finalene mot Oilers er det hardt arbeid som gjelder, og første stikk tas på Jordal i kveld.

02.04.13 09:49

Sportspills meny tirsdag
V4 Bergsåker: Eventyrlig tipsflyt
Lunsjtrav Bjerke: Vi var ringside
Tippeligaen: Skader og karantener
Oddstips 1: Godset viser klasse
Oddstips 2: VIF mener alvor

langoddsen finner vi to kvartfinaler i Champions League, to oppgjør fra Tippeligaen og en hel del annet snadder, først og fremst fra England. Her hjemme skal Vålerenga og Stavanger Oilers i gang med ishockeyfinalene.

Det ble nok en god dag for oddstipsene i går, med treff på Sarpsborg 08 og AC Bilbao i en dobbel til 4,04, og singelen Brøndby til 2,30. Langskuddet på minst fire scoringer i RBK - Brann satt også, til 2,35.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
229. Bayern München - Juventus U 3,50

Champions League, kvartfinale, kamp 1 av 2. Bayern München, med Pizzarro på topp, scoret 9 mål på Hamburger SV i helgen. De ser råsterke ut inn mot denne viktige hjemmekampen, men nettopp lørdagens storseier kan virke litt negativt inn på dem her. For dagens kamp blir selvsagt mye, mye vanskeligere, mot et tett og samspilt italiensk maskineri som ikke står noe tilbake for Bayern, og som er fornøyde med uavgjort før returen. Bayern røk 0-2 hjemme for Arsenal sist, da hadde de 3-1 å gå på og det spilte inn, naturligvis, men Bayern har ikke vært noe bankers spill denne sesongen, selv om de er en god kandidat til å nå finalen. Apropos finale, så er fjorårets finale mot Chelsea også et eksempel på at de ikke alltid vinner. Juventus er det beste laget i Serie A denne sesongen og de har ennå ikke tapt i Champions League. 1,58 på hjemmeseieren er så lavt at vi først trodde vi så feil, disse lagene er jevne og på en god dag klarer Juve uavgjort. 3,50 på dødt løp er spennende og helt klart verdt noen kroner.

Dagens avslag
227. Paris Saint-Germain - Barcelona B 1,65

Champions League, kvartfinale, kamp 1 av 2. PSG imponerte da de vant 2-1 borte mot Valencia i den ene åttendelsfinalen, men var ikke like overbevisende da det ble 1-1 i returen. I dag har de Zlatan tilbake og de må vinne denne hjemmekampen, helst med et par måls margin, dersom de skal ha noen som helst sjanse til å gå videre. Messi var kaptein for Barcelona borte mot Celta Vigo i helgen, hverken Puyol, Xavi, Iniesta eller Valdez startet kampen, ikke Alba heller for den saks skyld. Her er de fleste tilbake. Messi og Tello scoret i kampen, som endte 2-2, Barcelona hadde kveldens kamp i tankene allerede. I dag får vi 1,65 på Barcelona, et par hakk lavere enn vi hadde håpet på, for selv om Barcelona i manges øyne er verdens beste lag, så er dette en kvartfinale i Champions League og uavgjort vil være et godt resultat før returen. Vi skulle hatt 1,80 for å spille B her, men det får vi aldri i verden, så lenge folk flest setter penger på Barcelona nesten uansett hva oddsen er. Dermed avslag.

Dagens spill
Det spilles to spennende kamper i Champions League i kveld, de har vi allerede vært innom i dagens langskudd og dagens avslag. For dagens spill ser vi til norsk fotball og ishockey, og vi går for to singler denne gangen.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

225. Vålerenga - Stavanger Oilers
Sluttspill i ishockey (NM), finale 1 av inntil 7.

Så er vi framme ved finalene. Vålerenga vant grunnserien og slo ut Stjernen 4-0 sammenlagt i kvartfinalene, og Sparta Sarpsborg 4-1 sammenlagt i semifinalene. De er Norges beste ishockeylag denne sesongen, spenningen ligger i om de har en normal dag på jobb eller om de ikke er våkne fra start. To hjemmematcher mot Oilers i grunnserien ga to seire, 4-3 og 5-1, mens man tapt alle tre matchene i Stavanger. Det har vært stor dominans av hjemmeseire mellom disse lagene de siste sesongene.

Førstekeeper Steffen Søberg har forstuet foten og er ikke aktuell, skriver klubben på sin nettside. Det viser seg å være en aprilsnarr, Søberg står i mål og vi har et toppet hjemmelag.

Stavanger Oilers spilte fem jevne kvartfinaler mot Frisk, men gikk videre med 4-1 sammenlagt. I semifinalene mot Lørenskog ble det også jevnt, her vant Oilers tre hjemmematcher samtidig som de tapte to bortematcher. I den sjette semifinalen gjorde de en råsterk 3. periode og vant 6-5 på Lørenskog. Dermed er lagene som ble nummer 1 og 2 i grunnserien kommet seg helskinnet gjennom til finalene, slik mange forventet.

Michael Brandasu måtte av isen i den siste semifinalen med noe som lignet en alvorlig kneskade, og han regner vi som høyst usikker i dag. Tore Vikingstad måtte også av isen, med ryggproblemene som har plaget ham en del denne sesongen. Her er han ganske sikkert tilbake, og så får vi se hvor lenge ryggen holder denne gangen.

Her tror vi begge lag er heltent, dette er finale og her er det mye publikum og blest rundt matchene. Vålerenga bør helt klart åpne med hjemmeseier, skal de slå Oilers sammenlagt, for Oilers er sterkere hjemme enn borte. Men skal ett lag overraske og knipe en borteseier, har vi også størst tro på Enga. Denne første matchen skal de uansett vinne. Hjemmeseier til 1,85 spilles som singel. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

225. Vålerenga - Stavanger Oilers 1,85 4,00 2,80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.