Gå til sidens hovedinnhold

Viking går til cupfinale

Bjarne Berntsen sparte en rekke spillere i søndagens Eliteseriekamp mot Kristiansund for å være best mulig rustet til kveldens semifinale hjemme mot Ranheim.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Liverpool garderes på midtukekupongen
Spillsenter: Vi har vurdert onsdagens viktigste kamper
Oddsdobbel: Viking skal til cupfinale
Oddssingel ligacup: United får trøbbel borte mot Chelsea
Oddssingel La Liga: Ødegaard og Sociedad utfordrer Barcelona
V75 Bjerke:
Vidar Hop har V75-bankeren
V4/V5 Jägersro
: Herlig lunsjgalopp på Jägersro

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss onsdag og veldig innholdsrikt. Det er semifinale i cupen mellom Viking og Ranheim, mens både Liverpool og Manchester United skal i aksjon i åttedelsfinaler i den engelske Ligacupen. Det er midtukerunder i både La Liga og Serie A og Martin Ødegårds Real Sociedad er blant lagene som skal i aksjon i kveld. I Tyskland og Frankrike spilles det cup denne midtuken og her hjemme er det kamper i både Eliteserien for menn og kvinner i håndball. På hockeyfronten er det et par kamper i 1. divisjon og full serierunde i Hockeyallsvenskan.

NB! Onsdag er det ca 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Viking - Ranheim H 1,57 (spillestopp kl 19.55)
Som vi meldte i vårt oddstips på Kristiansund hjemme mot Viking i Eliteserien søndag, så lå det i kortene at Bjarne Berntsen ville ha fokus på denne semifinalen. Viking-trener Berntsen "holdt ord" og gjorde ni endringer i startelleveren i forhold til hjemmekampen mot Tromsø forrige søndag og Viking endte som ventet opp med å tape i Kristiansund. Tok seg til semifinale etter å ha slått Aalesund ut etter straffesparkkonkurranse på Color Line i kvartfinalen. Viking har sett bunnsolide ut på SR-Bank Arena de siste månedene og står med 5-1-0 på sine seks siste hjemmekamper i serien.

Kortvarig opptur for Ranheim

Ranheim tok seg til semifinale etter å ha eliminert 2. divisjonslaget Fram Larvik med komfortable 3-0 i kvartfinalen. I serien går det tyngre selv om laget fikk en opptur med 4-1 seier hjemme mot Odd i nest siste serierunde. Søndag ble det 2-4 tap borte mot Tromsø og Ranheim er tilbake på jumboplassen i Eliteserien fire serierunder før slutt. Totalt 3-4-6 på bortebane.

Det endte 2-2 i tilsvarende seriekamp i Stavanger 25. august, men Viking må innfinne seg med et klart favorittstempel i denne semifinalen. 1,57 i hjemmeodds er kanskje litt snaut så lenge det er en semifinale, men vi lar det stå til og kombinerer med en hjemmeseier fra La Liga.

Real Betis - Celta Vigo H 1,82 (spillestopp kl 20.55)
Det var store forventninger til Betis foran sesongen og Lyons stjernespiss Nabil Fekir var blant dem som ble handlet inn. Men suksess har det ikke blitt og spesielt på bortebane, har det gått dårlig for Betis. 0-1 tapet borte mot Granada søndag var lagets fjerde av fem mulige bortetap denne sesongen, det eneste bortepoenget er tatt mot Osasuna. Det har gått noe bedre hjemme i Sevilla med 2-2-1. Faktisk ligger Betis under streken og tredje sist med kun ni poeng på de ti første seriekampene. William Carvalho er fremdeles ute med skade.

Bortelaget sliter

Det har ikke gått noe bedre for Celta Vigo som i likhet med Betis står med ni poeng etter de ti første serierundene. Søndag ble det 0-1 tap hjemme mot Real Sociedad, i den kampen ble Pape Cheikh utvist snaue halvtimen før slutt, han soner følgelig karantene onsdag. Til tross for at Celta kun har scoret ett mål på fire bortekamper, har laget klart to poengdelinger på reise og de kom mot sterke lag som Sevilla (1-1) og Atletico Madrid (0-0) tidlig i sesongen.

Pussige 2-5-1 på de åtte siste tilsvarende i Sevilla, men Betis skal ha svært gode vinnersjanser i kveld. 1,82 på hjemmeseier kombineres med seier til Viking og gir oss en totalodds på 2,86.

Klikk her for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken