*Nettavisen* Sportspill.

Viking holder følge

Makhtar Thioune og Steinthor Thorsteinsson takker fansen etter kampen mot Haugesund som endte 2-0 til Viking. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)

Til tross for at Molde har skutt ut av startblokkene, er ikke Viking langt bak. I dag har de gode muligheter til å ta nye tre poeng.

05.05.14 09:34

Sportspills øvrige mandagstips:
Oddstips 1: Borte dårlig, hjemme best
V4 Färjestad: Goop og bare Goop

Det er fullt av kamper fra hele verden på mandagens langoddsprogram, og mange storlag avslutter hovedrundene i de forskjellige ligaene.

Dagens dobbel
Viking + Lazio, samlet odds 2,80

Viking - Odd, H 1,75

Hjemmelaget har imponert stort med en veldig sterk sesongåpning. Slapp inn mål for første gang på lenge forrige runde, men klarte likevel å holde unna mot Aalesund.

Viking har virkelig meldt seg som en seriøs tittelutfordrer og den defensive soliditeten blir støtte av en sterk offensiv. Islendingene i Rogaland har hatt all grunn til å være fornøyd med sesongstarten så langt.

Arild Østbø og Trond Erik Bertelsen er skadet for hjemmelaget.

Også Odd har åpnet sesongen godt, men det er først og fremst på Skagerak Arena de har spilt opp mot sitt beste så langt. Tok en ny, sterk seier mot Sarpsborg forrige runde.

På bortebane har de så langt spil tre kamper, men kun kapret ett poeng fra kampen i Sandnes. Selv om de har kjempet godt mot gode lag som Rosenborg og Strømsgodset, sliter de med å å få uttelling.

Bortelaget virker å ha en skadefri tropp, nok en gang.

Viking har spilt meget godt så langt, men får besøk av gjester som har gjort det samme - likevel satser vi på Viking og bruker hjemmeseier i vår dobbel.

Lazio - Hellas Verona, H 1,60

Det er duket for Romalagets nest siste hjemmekamp for sesongen, og de er nok i aller høyeste grad ute etter å levere en god prestasjon på tampen. Begge lagene i dagens kamp er nesten ferdigspilt for sesongen - begge har et teoretisk håp om Europa League, men det håpet er vagt.

Lazio er i greit slag for tiden, men 5-3-2 vitner om et lag i litt ustabil form. Likevel er de vanligvis gode på eget gress, og 9-5-3 på hjemmebane er statistikken etter 17 kamper.

Ederson, Marchetti og Postiga er skadet til dagens kamp.

Hellas Verona har nytt en oppadgående formkurve etter en tung periode i midten av sesongen. Luca Toni har virkelig vært blant spillerne som har utmerket seg, og den gamle spissveteranen har lagt inn en solid søknad for VM-plass.

Det er imidlertid ikke til å stikke under en stol at Verona ikke har vært seg selv siden de mistet Jorginho i januar-vinduet. Som sagt har de imidlertid klart å heve seg fra en negativ periode, og har fire seire på de fem siste kampene mot jevnt over dårlig motstand.

Donati er skadet for dagens gjester.

Lazio - Hellas Verona, 1,60 - 3,55 - 4,35.
Viking - Odd, 1,75 - 3,50 - 3,95.
Samlet odds er 2,80. Spillstopp er klokken 18.55.

Klikk her for å levere dagens dobbel.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag