Viking - Haugesund

Odds: Handicap 3-veis 0:1

Kampstart lørdag 30.april kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

SR-Bank Arena

Kampen vises på MAX og TV2 Play

Vi tror Viking vinner med to mål eller mer. Det spiller du på her til 2.00 i odds

Viking har gjort det meste rett de siste årene. En fantastisk avslutning på fjorårets sesong sørget for bronsemedalje til Veton Berisha og lagkameratene. Både på og utenfor banen har Viking profiler og ledere som virkelig leverer, og det er gøy å være tilskuer på SR-Bank Arena for tiden.

Årets sesong har startet meget bra, og før kampen mot Haugesund ligger de på andreplass på tabellen - fire poeng bak Lillestrøm(som har spilt en kamp mer) - etter tre seiere og et tap.

Det er ikke uvanlig at de første kampene i en ny sesong inneholder litt tilfeldigheter og få mål, og de to første kampene til Viking endte med 1-0 seiere - borte mot Sarpsborg 08 og hjemme mot Aalesund.

I Skien endte det med et bittert 2-1 tap. Odd tok ledelsen etter 52 minutter når Michael Ingebrigtsen hamret inn 1-0 i sin debut fra start.

Det var store sjanser til begge lag kampen gjennom, og Viking trodde nok de hadde berget et poeng når Kevin Kabran utlignet etter 88 minutter - men fem minutter på overtid dukket Milan Jevtovic opp og avgjorde kampen.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Viking kriget Bodø/Glimt i senk

Forrige helg var den store syretesten for Viking, når de siste sesongers suverene seriemester Bodø/Glimt kom på besøk, og for en sjelden gangs skyld var ikke de gulkledde fra nord i stand til å dominere en kamp i Eliteserien.

Et hardtkjempende Viking-lag skapte store problemer for Glimt, som måtte se Zlatko Tripic pirke inn 1–0 etter at Veton Berisha feide ballen foran mål etter 26 minutter.

Viking kriget Glimt ut av stilen, og det var fortjent når Sebastian Sebulonsen fastsatte sluttresultatet til 2-0 etter 67 minutter. Foran fulle tribuner sørget dermed Viking for at Glimt gikk på sitt første tap i serien siden 30.juni i fjor.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Haugesund uten poeng så langt

Haugesund endte på 11. plass i fjor etter at de ikke vant én eneste av de siste åtte seriekampene. På papiret ser de svakere ut denne sesongen. Flere av de viktigste spillerne er forsvunnet.

Haugesund er også tippet i bunnen av tabellen av de fleste eksperter i årets sesong, og så langt har de definitivt innfridd - for etter fire kamper står de med fire tap.

1-3 hjemme mot Sandefjord, 1-2 borte mot Vålerenga, 0-1 hjemme mot Strømsgodset og 0-1 borte mot Lillestrøm er status, og det betyr at de nå har spilt 12 kamper på rad i eliteserien uten seier.

Da sier det seg selv at dette kommer til å bli en tøff sesong for Jostein Grindhaug og mannskapet hans.

Viking tar tre nye poeng

Viking er i medvind både på banen og tribunen. Laget presterer og fansen møter opp på kamp. Mot Glimt i forrige runde var det fullt hus og 15000 tilskuere til stede - noe som selvsagt løfter laget til nye høyder.

Selvtilliten i laget bør være høyere enn på svært lenge, og mot Haugesund som sliter i kraftig motvind ser vi ikke noen annen utgang enn seier til hjemmelaget.

Selv om Haugesund har god statistikk mot Viking i Stavanger - de står uten tap siden 2016 - tror vi årets Viking-utgave er så sterk at de tar tre nye poeng.

Vi tror Viking vinner med to mål eller mer. Det spiller du på her til 2.00 i odds