Førstepremiepotten i Vikinglotto har fått stå urørt i tilsammen fem uker. Dermed har den rukket å vokse seg både stor og sterk. Nå legger den på seg enda noen millioner og vil være på ca. 94 millioner kroner før neste trekning onsdag 21. desember.

– Én million takk

Millionvinneren fra Lindesnes lå forkjølelsessyk i senga da hun fikk en svært overraskende telefon fra Hamar.

– Dæven ... Så bra, svarer kvinnen.

Hun brukte litt tid på å ta det hele innover seg og Norsk Tippings utsendte måtte etter beste evne forsøke å overbevise henne om at det hele var høyst reelt.

– Jeg vet ikke annet enn å si én million takk. Nå ble jeg med ett mye friskere, mener vinneren.

Premien hadde hun allerede hyggelige planer for.

– Jeg kommer til å hjelpe ungene. De er jo det viktigste. Jeg trenger ikke noe, svarer den gavmilde millionæren.

Vi kan jo likevel håpe at hun i hvert fall spanderer litt kake på seg selv. Det burde være innafor etter å ha vunnet en andrepremie i Vikinglotto.

På lørdag er det supertrekning i Lotto. Det vil si at Norsk Tipping trekker ca. 40 nye Lotto-millionærer. Trykk her. Lever kupongen din. Og du kan kanskje bli en av dem.

Viking-rekka

Onsdagens Vikinglotto-rekke så slik ut, i stigende rekkefølge:

2 - 10 - 16 - 22 - 30 - 39

Vikingtallet: 5

Ca. 94 mill. i førstepremiepotten

Onsdag 21. desember er det klart for årets nest siste Vikinglotto-trekning. Da ligger det altså ca. 94 millioner kroner i førstepremiepotten, mens andrepremiepotten er på ca. 1,2 millioner kroner.

Her leverer du kupongen din for å være med på trekningen.

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

Antall premieutbetalinger totalt i 2021 (Norge): 6 060 919

Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 6

Antall millionærer i 2021 (Norge): 35

Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 310 096 130