Ingen spillere, verken i inn- eller utland klarte å gjette kveldens tallrekke i sin helhet. Det betyr at førstepremiepotten stiger til ca. 54 millioner kroner og andrepremiepotten til ca. 2,3 millioner kroner til neste trekning onsdag 2. november.

Vil du vinne 1 milliard kroner, og sette rekord i høyest utbetalt premie fra Norsk Tipping? Her leverer du din kupong for fredagens Eurojackpot.

Det er ingen enkel oppgave å gjette seg frem til den riktige tallrekka i Vikinglotto, men det har vist seg å ikke være helt umulig. Med 61 millioner forskjellige tallkombinasjoner å gjette på, kan det likevel være lenge mellom førstepremievinnerne.

Selv om ingen av de største pottene gikk denne oktoberkvelden, ble det delt ut over 90 000 små og store premier her til lands. Blant annet hadde 25 nordmenn 5 + 1 riktige og vant 46 500 kroner hver i tredjepremie.

Tallrekka

Følgende tall ble trukket ut under Vikinglotto-trekningen 26. oktober (i stigende rekkefølge):

13 - 22 - 24 - 30 - 38 - 41

Vikingtallet: 2

På kommende fredag er førstepremiepotten på over 1 milliard kroner. Her leverer du din kupong.

Nordmannen er den ferskeste førstepremievinneren

Den siste førstepremievinneren i Vikinglotto fikk vi onsdag 12. oktober. Da var det en kvinne fra Oslo som stakk av med førstepremien på over 82,8 millioner kroner. Kvinnen var helt alene om å prikke inn vinnerrekka i sin helhet og vant hele førstepremiepotten på 82 853 145 kroner.

Først i 14-tiden dagen etter trekningen kom Norsk Tipping gjennom til den norske storvinneren. Kvinnen hadde i løpet av natten blitt klar over premien hun hadde vunnet, men holdt det hemmelig for alle - inkludert samboeren.

– Jeg sa at jeg hadde vunnet en liten premie på Vikinglotto. Jeg ville ikke si hvor mye det var snakk om, siden vi skulle ut og kjøre i flere timer. Samboeren lurte på om det var såpass at vi kunne betale ned litt på billånet. Da svarte jeg at «det er det nok». Da ble det god stemning, fortalte Oslo-kvinnen da Norsk Tipping snakket med henne dagen etter trekningen.

Da Norsk Tipping kunne bekrefte premien for både kvinnen og samboeren, ble det svært god stemning.

– Nei, nei, nei, nei, nei! Går det an? Det er jo en helt utrolig sum. Den er nesten vanskelig å forholde seg til. Helt sykt, kommenterte samboeren.

Per 26. oktober 2022 har 1 036 nordmenn har blitt Vikinglotto-millionærer. Den gjeveste summen som har blitt vunnet er 341 millioner kroner. Den ble vunnet av en kvinne i 2017.

Slik ser Vikinglottos toppliste i Norge ut:

Ca. 54 millioner kroner i førstepremiepotten

Onsdag 2. november er det klart for den første Vikinglotto-trekning i november. Førstepremiepotten vil da være på ca. 54 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 2,3 millioner kroner.

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

Antall premieutbetalinger totalt i 2021 (Norge): 6 060 919

Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 6

Antall millionærer i 2021 (Norge): 35

Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 310 096 130