Irske Sligo Rovers har har møtt tre norske lag tidligere i Europa, og de har tapt fire av de fem kampene.

De tapte 0-4 mot Lillestrøm i Intertoto-cupen i 1996, og de tapte begge kampene mot Molde i Champions League-kvaliken i 2013-2014-sesongen. De tapte 0-1 hjemme og 0-2 på Aker Stadion.

Dette spillet gir deg 2,35 i odds på Viking-seier i Conference League

Sligo Rovers har spilt 13 bortekamper i Europacup-sammenheng før årets Europa Conference League-kvalifisering, og de sto oppført med kun én seier. Den kom i Norge.

Den eneste seieren kom i Trondheim. Irske Sligo Rovers ble for sterke for Rosenborg på Lerkendal og vant 2-1 i 2014, men RBK slo tilbake i returoppgjøret i Irland og vant 3-1.

Viking blir det fjerde norske laget irene møter, og vi tror også at Stavanger-laget blir for sterke for Sligo Rover.

Viking - Sligo Rovers

Odds: Viking vinner og det scores over 2,5 mål i kampen - 2,35 i odds

Kampstart torsdag 4. august klokken 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

SR-Bank Arena

Slik ser du kampen:

Den vises på VG+

Vi tror at Viking vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,35 i odds

Viking og Sligo Rovers noterte begge sjokkseire for å komme seg videre til Europa Conference League tredje kvalifiseringsrunde.

Viking overrasket stort med å slå Sparta Praha 2-1 hjemme i Jåttåvågen etter å ha spilt 0-0 i den første kampen i Tsjekkia, mens irene slo skotske Motherwell og Sondre Solholm Johansen i begge kampene og vant 3-0-sammenlagt.

Røk ut av cupen

Sligo Rovers opplever sin beste sesong i Europa noensinne.

Det var ikke uventet at irene skulle slå ut walisiske Bala Town i den første kvalifiseringsrunden, men Sligo Rovers var underdogs mot skotske Motherwell i den forrige runden. De imponerte med å vinne 1-0 borte i den første kampen, og fulgte opp med å slå skottene 2-0 på hjemmebane. Seieren gjorde at Motherwell sparket trener Graham Alexander, men alt har ikke gått på skinner for Sligo Rovers de siste ukene.

Her kan du levere kupongen til Eurojackpot fredag

De har tapt tre av seks kamper i alle turneringer. Det siste tapet kom i søndagens cupkamp mot Wexford som spiller på nivå to i Irland. Sligo tapte 1-2 og røk ut av FAI Cup.

Sligo-manager John Russell byttet ut halve startelleveren i cupkampen, og han tok også av flere av de mest sentrale spillerne før kampen gikk til ekstraomganger. Likevel; tapet mot Wexford var et slag i ansiktet på Sligo-spillerne.

Viking hadde spillefri i helgen for å forberede seg til kampen mot irene, og vi tror de innfrir favorittstempelet som de har fått før denne kampen.

Begge lag har scoret i alle de fem siste hjemmekampene til Viking, så siddisene har utfordringer defensivt. Vi tror likevel de er gode nok til å vinne hjemme i Stavanger torsdag.

Viking spiller den første kampen mot Sligo hjemme på SR-Bank Arena. Det gir dem selvsagt en fordel, men den største fordelen er antakeligvis underlaget. Gjestene fra Den grønne øyen ikke er vant til å spille på kunstgress.

Vi tror at Viking vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,35 i odds