*Nettavisen* Sportspill.

Vil male Manchester lyseblå

Yaya Toure var outstanding mot Fulham på lørdag, og blir en nøkkelspiller også i dag. Foto: Dave Thompson (Pa Photos)

Til tross for at United har vist fremgang, har City mer å spille for når lagene møtes på Old Trafford.

25.03.14 08:13

Sportspills øvrige tirsdagstips:
Oddsen: Ambisiøs og italiensk dobbel

Høydepunktet på tirsdagens langoddsprogram er uten tvil Manchester-derbyet, men det er full rulle i mange av de lavere divisjonene rundt om i Europa.

Kampen blir fulgt nøye i vårt livesenter!

Dagens spill
Manchester United - Manchester City, B 2,00.
Spillstopp 20.40.

Etter en lang periode med nedtur etter nedtur, begynner det endelig å løse litt for Manchester United. Skaden til Robin van Persie er utvilsomt ubeleilig, men betyr samtidig at Wayne Rooney kan bære mer ansvar på sine skuldre. Da vet vi at han er god, og god var han da United vant borte mot West Ham på lørdag. Før det slo de tilbake med en sterk seier hjemme mot Olympiakos.

David Moyes har en del fravær i troppen, blant dem er nevnte van Persie. Nemanja Vidic er suspendert for andre kamp på rad. Johnny Evans, Chris Smalling, Antonio Valencia og Rio Ferdinand er alle usikre før kampen.

Sergio Aguero, Micah Richards og Nastasic er utilgjengelige for Manuel Pellegrinis gjestemannskap. Selv om spesielt Aguero er en spiss hvilket som helst lag i verden ville savnet, har de god dekning på alle posisjoner og Dzeko er med Negredo alltid klar til å spille når det gjelder.

City har utrolig mye å spille for i denne kampen, og seier er nesten nødvendig for å henge med i gullstriden. "Hver kamp er en cupfinale"-klisjeen har blitt brukt. Manchester United skal ikke avskrives på hjemmebane, men spilte helt horribelt mot Liverpool og virker noen nummer for små mot de aller beste.

Tittelkampen tilspisser seg, og dette er en kamp Pellegrini vet han må vinne. Spesielt når Arsenal venter på lørdag. 2,00 i odds til de lyseblå gjestene er verdt pengene på tirsdag.

Manchester United - Manchester City, 3,25 - 3,25 - 2,00.

Klikk her for å levere dagens spill.

Dagens langskudd
Elche - Athletic, H 3,65.
Spillstopp 21.55.

Det er duket for kamp på sør-østkysten av Spania, og nedrykkstruede Elche får besøk av høytflyvende Athletic.

Hjemmelaget er i ustabil form for tiden, og står med 1-2-3 på de siste seks kampene. Seieren kom hjemme mot Celta Vigo.

På eget gress er imidlertid Elche i bedre slag, og står med 3-3-0 på de siste seks kampene og 5-5-5 totalt. Det er uten tvil hjemme de plukker mest poeng, med 20 av 30 poeng sikret på hjemmebane. Manager Fran Escriba vet at de er avhengige av hjemmepoeng, og kun tre poeng bak lurer Valladolid på nedrykksplass.

Elche scorer ikke mye mål, men på hjemmebane har de 0 i målforskjell - 11 scoringer for og imot.

Edu Albacar og Alvaro er skadet og rekker ikke kampen. Spesielt førstnevnte vil bli savnet. Christian Sapunaru er suspendert.

Athletic er i godt slag for tiden, og står med 3-2-1 på de siste seks kampene. Har virkelig festet grep om fjerdeplassen som gir Champions League. Åtte poeng ned til Sevilla på femte plass, mens de tre på topp er utenfor rekkevidde for baskerne.

Dagens gjester må klare seg uten Ibai Gomez, Carlos Gurpegi og Kike Sola.

Det kommer etter all sannsynlighet å bli en særdeles målfattig kamp, og vi kan fort få et første målet vinner-scenario. At Elche er såpass gode på eget gress for tiden, samtidig som de trenger hvert poeng de kan få... 3,65 på hjemmeseier er verdt et langskudd!

Elche - Athletic, 3,65 - 3,25 - 1,80.

Klikk her for å levere dagens langskudd.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.