*Nettavisen* Sportspill.

Vil tippe for 100.000 kroner

Foto: Fantefilm

Målet er å bli Norges største tippelag, men de trenger din hjelp.

23.11.11 15:03

2. desember er det premiere på den norske filmkomedien Arme Riddere, som handler om et rufsete tippelag som er så uheldige (!) å vinne 1.739.361 kroner.

- Det viser seg at det blir meget komplisert for disse gutta å dele gevinsten på fire, så de ender bokstavelig talt opp med å dele hverandre, ler producer Martin Sundland.

Nesbø-historie
Filmen bygger på en historie av suksessforfatteren Jo Nesbø, og kjente skuespillere som Mads Ousdal, Henrik Mestad, Fridtjof Såheim, Kyrre Hellum, Lena Kristin Ellingsen og Anne Marie Ottersen har sentrale roller.

- Folk vil kjenne igjen mye av lekenheten, absurditeten og de drøye tingene fra Nesbøs romaner. Men denne historien kommer aldri til å bli gitt ut i bokform, forteller Sundland.

På Sportspill.no får du tippetips hver onsdag, lørdag og søndag.

Norges største tippelag
Som et ledd i promoteringen av filmen er det opprettet et eget tippelag på Facebook der målet er å tippe for 100.000 kroner til tippeomgangen lørdag 3. desember.

- Det kommer til å bli en sinnssyk fet kupong, med ti helgarderinger, én halvgardering og én åpen kamp. Dersom det skulle bli en premie, vil tilhengerne på Facebook få bestemme hva pengene skal gå til, sier Sundland.

Potten stiger med én krone for hver «like» filmens Facebook-side får. I skrivende stund er det 1801 som liker siden, så Sportspills lesere bør trå til for å få spillepotten opp i 100.000 kroner.

Du finner Arme Ridderes Facebook-side her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag