Gå til sidens hovedinnhold

Villa banker Bolton

Vi tror på hjemmeseier mot et formløst Bolton i Carling Cup. Her er dagens første oddstips.

Sportspills meny tirsdag :
Oddstips: 2: En real oddsbong

Trav Momarken: Spill aldri på kredit
Trav Forus: Vi tror på favorittfall
Superpotter: Det er voldsomme jackpoter i Viking Lotto og V75 denne uken

Det er en fyldig oddsmeny som ligger foran oss. Blant 80 objekter som avvikles i dag, finner vi diverse håndball, ishockey fra alle skandinaviske land, fotball fra Primera Division, nederlandsk og skotsk cup, tyrkisk superliga, fransk Ligue 1 og 2, italiensk Serie A, samt engelsk ligacup og Conference.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
13. Djurgården - AIK B 2,55
Stockholmsderby i Elitserien. AIK har kommet best i gang og de har vist meget gode takter inn mot sesongstart også. Dette blir trolig jevnt og preget av harde taklinger, men AIK skal ha mist like gode muligheter som hjemmelaget. Hvis publikum klarer å legge igjen kinaputter og nødbluss hjemme, kan dette ende med en B etter 3 perioder. 2,55 på B er et spennende langskudd, selv om oddsen godt kunne vært enda høyere.

11. Manglerud Star - Vålerenga (1-0) U 6,05
Osloderby i GET-ligaen. Vålerenga er storebror i byen og har den beste troppen, men likevel blir det ofte jevnt når disse møtes. MS vant 5-4 og 5-3 i treningskamper før seriestart, men tapte alle seriekampene mot VIF forrige sesong. Vi tror MS taper denne også, men etter en jevnspilt match, og borteseieren kan meget vel komme med det ene målet. 6,05 på en knepen B blir dagens andre langskudd.

Dagens avslag
49. Burnley - MK Dons H 1,75

Burnley er ikke i form i Championship og har ennå ikke vunnet en hjemmekamp. Når de også har trengt ekstraomganger, på hjemmebane, mot Barnet og Burton i tidligere cuprunder, er det særdeles lite fristende å vedde på at de slår godtgående MK Dons, som har 4-1 borte mot Cheltenham og 4-0 borte mot Norwich på veien hit. MK Dons kunne vært dagens tredje langskudd, Burnley til 1,75 blir dagens avslag hos oss.

Dagens spill
Vi finner grunnlag for to spill fra dagens meny. Blackburn, Luton og Inter er på blokka og skal vinne, men vi lar de ligge, for dagens første spill blir en cup-dobbel med Aston Villa og Aberdeen. Senere ser vi på Real Sociedad og Havre.

Følg Carling Cup LIVE

Aston Villa - Bolton
Carling Cup, 3. runde. Aston Villa kom seg videre fra runde 2 etter en 2-0-hjemmeseier over lille Hereford. Ikke altfor imponerende, og målene satt langt inne. I Premier League har det blitt uavgjort mot Newcastle, Everton og Wolves, etter den fine 3-1-seieren over Blackburn.

Trener McLeish sier at han skal stille så sterkt som mulig i kveld, dog er det usikkerhet rundt Bent (a), Warnock og kapteinen Petrov, som fikk noen smeller i 1-1-kampen mot Newcastle i helgen. Disse får sikkert hvile. Ireland og Albrighton kan trolig få spilletid. Troppen:

Given, Guzan, Hutton, Beye, Herd, Dunne, Collins, Clark, Warnock, Baker, N'Zogbia, Bannan, Petrov, Delph, Ireland, Albrighton, Agbonlahor, Bent, Delfouneso, Lowry, Gardner.

Bolton var vårt tips i forrige runde av Carling Cup, men de gjorde ikke mer enn nødvendig da de slo Macclesfield 2-1. Siden har de tapt 1-3 for Liverpool, 0-5 for Manchester United og 1-2 hjemme for Norwich i Premier League, og ser ut til å være et stykke unna formen.

Amerikanske Holden (m) er tilbake fra et langt skadefravær og skal få teste formen i kveld. Manager Owen Coyle varsler en rekke endringer, da Klasnic (a) er suspendert, og Boyata (f) ikke spilleberettiget, muligens heller ikke Kakuta, men dette er uklart i skrivende stund. Det lukter et noe alternativt Bolton, slik vi tolker Coyle. Dette er troppen:

Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Knight, Robinson, Eagles, Muamba, Reo-Coker, Petrov, Holden, K Davies, Tuncay, Bogdan, Wheater, M Davies, Pratley, Kakuta, Ngog, Blake.

Vi velger å tro på hjemmelagets trener når han sier han har en klar intensjon om å stille et sterkt lag. Da skal Aston Villa ha gode muligheter på hjemmebane mot et Bolton ute av form, og som kanskje ikke prioriterer denne kampen spesielt høyt. Vi bruker H til 1,70.

Aberdeen - East Fife
Skotsk Ligacup, 3. runde. Aberdeen kom inn i runde 2 i denne cupen, der de slo Dundee 1-0. I skotsk Premier League har det gått passe dårlig, med 1-3-4 på de åtte første rundene, men formen ser noe bedre ut nå enn i starten.

Manager Craig Brown har bare ett fravær i laget, Fraser Fyvie er tatt ut på U19-laget til Skottland. Brown sier at enkelte nøkkelspillere ganske sikkert vil bli spart med tanke på lørdagens møte med Motherwell, og at det er spillere på benken og rekruttlagene som er meget ivirige på å vise hva de kan. Men han sier også, med all respekt for East Fife, at dette er en kamp Aberdeen skal vinne uten videre problemer. Troppen:

Brown, Foster, Considine, Mawene, Osbourne, Milsom, Vernon, Arnason, Jack, Clark, Chalali, Pawlett, Fallon, Mackie, Magennis, Langfield, McArdle, Shaughnessy.

East Fife slo Elgin 2-1 i første runde, da var de store favoritter, og i runde 2 slo de til med 2-1 over Dunfermline, som store underdogs. De spiller på tredje nivå til daglig, der de er jumbo med 1-1-4 på de seks første rundene. Samtlige bortekamper i serien er tapt.

Dagens motstandere har møtt hverandre i cupen to ganger tidligere. Aberdeen vant 6-0 forrige sesong og 5-0 i 2008/09.

East Fife ser ikke ut til å ha det som trengs for å vinne på Pittodrie. De overrasket med å slå Dunfermline på hjemmebane forrige runde, men dette blir mange hakk vanskeligere. Aberdeen stiller med noen nye ansikter i dag, akkurat som de gjorde da de vant 5-0 og 6-0 over dagens motstander tidligere, og vi tror dette er er så rått parti som det ser ut som. Hjemmeseier med to mål eller mer spilles til odds 1,55.

Vi får en dobbel til 2,64 og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.40.

45. Aston Villa - Bolton 1,70 3,10 3,75
69. Aberdeen - East Fife (0-1) 1,55 3,65 3,00

Total odds 2,64

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken