Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bjerke: Gulljackpot og V75-finaler på Bjerke
V65 Harstad: V65-jackpot med godbiter på menyen
Tippetips: Kan Rosenborg spilles alene på lørdagskupongen?
Oddssingel Norge: Eks-Brann-spiller skal hjelpe Fyllingsdalen
Oddssingel Eliteserien: Nå kommer Rosenborg
Oddssingel England: Lampard på vei mot comeback i Premier League
Oddsingel England: Villa tar første skrittet mot Premier League

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på klassikeren Lillestrøm – Rosenborg på Åråsen, i tillegg spilles det flere interessante playoffkamper i England. I Championship-playoffen spiller Aston Villa mot West Brom, mens Derby County møter Leeds, og i League One-playoffen møtes de to tidligere Premier League-klubbene Sunderland og Portsmouth. Det er også en rekker kamper fra norsk 2. -og 3. divisjon. Ellers ruller ishockey-VM videre i Slovakia.

NB! Førstepremiepotten i Lotto er på 14 millioner kroner lørdag. Lever kupongen her!

Aston Villa – West Bromwich (Pause/fulltid dobbel) – U/H 4,45 i odds (spillestopp kl. 1325)


Klikk her for å levere dette spillet

Aston Villa var ubeseiret i tolv ligakamper på rad før siste serierunden. Da tapte de 1–2 mot allerede opprykksklare Norwich.

Dean Smith valgte å rotere på laget i den kampen, og han vil neppe være bekymret over det resultat før playoffkampen mot Midlands-rivalene WBA.

Villa tok bare ett poeng mot The Baggies denne sesongen. Ja, de tapte faktisk 2–0 hjemme på Villa Park mot West Brom i februar, men det tapet kom da Jack Grealish var ute med skade. Med ham tilbake i laget har Villa løftet seg.

Villa går inn i playoffen full av selvtillit. Da er det verre stilt med West Brom-laget. The Baggies reiser til Villa Park etter å ha tapt 1–3 mot rivalene Derby County, og James Shan virker fortsatt i villrede om hva som er den beste startelleveren hans.

Dersom WBA klarer å få med seg et uavgjortresultat fra den første kampen, vil de ha et bra utgangspunkt før returmatchen.

Dean Smith har et luksusproblem på keeperplassen. Jed Steer har vist fin form etter at han fikk sjansen i Lovre Kalinic sitt skadefravær. Nå er Kalinic tilbakeetter kneskaden, og spørsmålet erhvem som skal stå mellom stengene i lørdagens kamp.

Den viktige midtbaneduoen Jack Grealish og John McGinn ble begge hvilt i kampen mot Norwich, men er tilbake på banen lørdag. Tammy Abraham, Tyrone Mings og Ahmed Elmohamady vil antakeligvis også starte mot WBA etter å ha blitt spart mot kanarifuglene.

WBA-manager James Shan vil trolig gjøre noen endringer fra laget som tapte mot Derby sist. Matt Phillips kan komme til å erstatte Jacob Murphy, som er på lån fra Newcastle.

Hal Robson-Kanu ble utvist mot Derby, og han går dermed glipp av hele playoffen. Den tidligere engelske landslagsspilleren Jake Livermore har slitt med en vond ankel, men kan komme til å sitte på benken lørdag. Den erfarne midtbanespilleren Gareth Barry er usikker.

Villa er i strålende form, mens West Brom er svake på bortebane. I seks av de elleve siste kampene til Villa har det stått uavgjort til pause. Jeg tror også på en jevnspilt match på Villa Park lørdag.

West Brom har ikke scoret i løpet av de første 45 minuttene i de seks siste bortekampene. Jeg tror det ståt uavgjort til pause og at Villa avgjør i andre omag. Et slikt scenario gir finfine 4,45 i odds. Spillestopp er klokken 1325.

Klikk her for å levere dette spillet